gaudia 22.09.09, 23:39 no żesz na lolumie nie ma komętów do Emmy? Emma jest sfrustrowana! Najwazniejszy organ decyzyjny ja olał.... na szczęście jest gaudia, która naprawdę ceni serial nagrodzony przez Emmę, czyli Mad men Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: Emmo! 23.09.09, 00:33 Bo Mad Men to chyba najwieksza nuda jaka powstala w ostatniej 10latce Zapewne serial jest dobrze zrobiony, zagrany, z dbaloscia o szczegoly... ale co z tego, jak zasnac mozna? Ja nawet mialem kilka odcinkow 1 sezonu, ale wystarczylo tylko rzucic okiem i juz sie zasypialo Krytykom z pewnoscia sie podoba. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Emmo! 23.09.09, 08:24 Bo jakby Emma pojszła do kogos kogo oglądam to pewnie bym komentowała . A tak to niech się w D pocałuje . Kilka nominacji na krzyż. Eeeee w tym roku Emma mnie zdecydowanie nie kręci . Odpowiedz Link
agamasia Re: Emmo! 23.09.09, 16:15 Ja o Emmie czytałam, a najbardziej to skupiałam się na kreacjach w jakich wystąpiły gwiazdy Co do Mad Mena to się nawet zastanawiałam, czy nie ściągnąć skoro taki chwalony. Jeżeli dobrze pamiętam to Ben z Losta dostał nagrodę, no i Patty z Damages. Odpowiedz Link