aniuta75 09.10.09, 10:51 aleseriale.pl/gid,5489,img,211005,page,1,fototemat.html A gdzie Prizon??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Kultowe seriale 09.10.09, 12:41 No właśnie Poza tym brakuje jeszcze "Ally McBeal", "Seks w wielkim mieście" i "ER" Do djupy to zestawienie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Kultowe seriale 09.10.09, 12:49 luczijka napisała: Do djupy to zestawienie No właśnie! Ale dałam żeby takiego milczenia nie było hehehe. Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Kultowe seriale 09.10.09, 13:03 zgadzam się, że do d...zestawienie..brakuje duuuuuużo seriali, a gdzie Przystanek Alaska?....albo Niewolnica Isaura... Odpowiedz Link
sil.wen Re: Kultowe seriale 09.10.09, 22:31 A najbardziej kultowy serial mojego dzieciństwa, Kosmos 1999???? ---------------------------------- Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Kultowe seriale 10.10.09, 10:09 Yyy a tego to nie znam :. Przynajmniej tytuł mnie nic nie mówi hihihi. Odpowiedz Link
agamasia Re: Kultowe seriale 10.10.09, 10:17 O pamiętam Kosmos 1999, a szczególnie dziewczynę, która była "zmiennokształtna" i miała brwi takie jakieś w kształcie warkoczyków Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Kultowe seriale 10.10.09, 11:23 agamasia napisała: > O pamiętam Kosmos 1999, Orzeł 1 do Orła 2 ! I mieli takie lasery - ja tez taki mialem, bo zrobilem sobie z bateryjki i żaróweczki. I sie na podwórko do obcych z lasera strzelało ! Odpowiedz Link
sil.wen Re: Kultowe seriale 10.10.09, 20:05 agamasia napisała: > O pamiętam Kosmos 1999, a szczególnie dziewczynę, która była "zmiennokształtna" > i miała brwi takie jakieś w kształcie warkoczyków > Miała na imię Maja (albo może Maya?). A ja w odgrywanych na szkolnym podwórku zawsze byłam doktor Heleną Russel To były czasy... Nawet z kolegami przygotowaliśmy jeden własny odcinek, ale niestety tata nie dał koledze kamery i w ten sposób perspektywa mojej kariery legła w gruzach --------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Kultowe seriale 10.10.09, 10:30 listosc boska desperatki czy doktoru halsu? bez przesadyzmow. daaaleko im do kultowych. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Kultowe seriale 10.10.09, 11:24 ilekobietamalat napisała: > listosc boska desperatki czy doktoru halsu? bez przesadyzmow. > daaaleko im do kultowych. A ja jakis czas temu czytalem że Plotkara juz jest kultowa Po jednym sezonie. No litości! Poza tym co to za serial - Plotkara, tez mi kult Odpowiedz Link
luczijka Re: Kultowe seriale 10.10.09, 12:07 galaxian1 napisał: > A ja jakis czas temu czytalem że Plotkara juz jest kultowa > Po jednym sezonie. Teraz leci już 3 sezon... No litości! Poza tym co to za serial - Plotkara, tez mi kult > Ja Ci powiem co to za kult - kult Czaka Czak jest mega-kultowy i już ;P Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Kultowe seriale 10.10.09, 11:21 aniuta75 napisała: > A gdzie Prizon??? Prizon jest za malo kultowy. Poza tym chyba nie mozna kultowym nazwac serialu, ktory ma dobry 1 sezon, a reszta to kaszana. Tak mi sie wydaje Odpowiedz Link
luczijka Re: Kultowe seriale 10.10.09, 12:11 galaxian1 napisał: > aniuta75 napisała: > > > A gdzie Prizon??? > > Prizon jest za malo kultowy. Za mało kultowy? To ciekawe jak nazwiesz szaleństwo jakie otaczało PB w czasie pierwszego i drugiego sezonu? Te niekończące się dyskusje na forum (żadne forum serialowe nie może się mierzyć w tym względzie z prizonowym ;P), wstawanie z samego rańca, żeby obejrzeć itd. itp. To był kult czystej wody Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Kultowe seriale 12.10.09, 11:10 Dokładnie. Cała Polska mówiła o Prizonie przecież. Tak, to zdecydowanie było szaleństwo . Odpowiedz Link
sil.wen Re: Kultowe seriale 10.10.09, 23:59 A "Załoga Dżi"? Pamięta ktoś, jak mówili "trans-for-macja!"? ------------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Kultowe seriale 11.10.09, 16:06 sil.wen napisała: > A "Załoga Dżi"? Pamięta ktoś, jak mówili "trans-for-macja!"? Ja pamietam, byłem wielkim fanem Dżiforsa Zobaczcie www.youtube.com/watch?v=FoO5H_UKCrw Odpowiedz Link
sil.wen Re: Kultowe seriale 11.10.09, 20:30 galaxian1 napisał: > > Ja pamietam, byłem wielkim fanem Dżiforsa > Zobaczcie > www.youtube.com/watch?v=FoO5H_UKCrw > Eeeh, dzięki! Aż się łezka w oku kręci jak człowiek na to patrzy! W życiu tego nie widziałam w kolorze, ale dziwne wrażenie! --------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Kultowe seriale 12.10.09, 10:38 Załogi Dzi nie pamietam za bardzo, ale Robina i owszem..no i Allo , allo mistrzostwo swiat... no i do tego polskie kultowe seriale: Janosik, Czterej pancerni, Alternatywy 4 itd... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Kultowe seriale 12.10.09, 10:58 Oooooooooooooooo Robin . Jak ja się w nim kochałam ehhhhh. Odpowiedz Link
luczijka Re: Kultowe seriale 12.10.09, 13:54 aniuta75 napisała: > Oooooooooooooooo Robin . Jak ja się w nim kochałam ehhhhh. > A ja wczoraj zrobiłam sobie powtórkę z Robina z Costnerem i tam Robuś też był uroczy <hihihi>. Ale ten z serialu był chyba jednak lepszy Odpowiedz Link
ka_thy Re: Kultowe seriale 11.10.09, 20:49 A "Cudowne lata"? Albo jak ktoś zauważył na tamtym serwisie - "Allo, allo"? No ale jaki serwis, taki ranking... Nie podobają mi się te aleseriale Odpowiedz Link