galaxian1 03.03.10, 15:24 Widziałem dziś jakieś pierwsze odcinki nowych seriali. Ktoś coś zamierza? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: pierwsze odcinki 03.03.10, 22:32 ja czekam na pierwsze odcinki drugiego sezonu Breaking Bad (juz w przyszlym tygodniu!) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pierwsze odcinki 05.03.10, 12:22 ja sie zastanaiwam nad czyms takim dziwnym jak paranormal cops...cos ktos widzial cos ktos wie? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: pierwsze odcinki 05.03.10, 21:29 pszczolaasia napisała: > ja sie zastanaiwam nad czyms takim dziwnym jak paranormal cops...cos ktos widzial cos ktos wie? Tez mnie tytul zaciekawil! Ale czy to nie jest dokument? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pierwsze odcinki 06.03.10, 14:13 z opisow wyglada ze nie. ale napisow nie ma a ja bez napisow nie ogladam. ulomna jestems jezykowo starsznie... Odpowiedz Link
magdawaw1 Justyfied... 19.03.10, 10:46 obejrzałąm wczoraj - niezłe...niezłe... kesczze czek ana mnie Pacyfik - moze w weekend "trzasnę"... ogólnie obawima się, że sie nie będę "wyrabiać" serialowo taki teraz ich wysyp Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Justyfied... 19.03.10, 13:18 magdawaw1 napisała: > obejrzałąm wczoraj - niezłe...niezłe... To napisz o czym to jest - ale tak bez spojlerowania Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Justyfied... 19.03.10, 13:55 ..niby kryminalny, bo o stróżu prawa...ale tak nie do konca kryminalny...głowną rolę gra Timothy Oliphant. pann gra policjanta, który może trochę za szybko wyciąga pistolet... za kare musi wrócić w swoje rodzinne strony z czego nie dokońca jest szczęśliwy... oczywiście jak to zwykle bywa pioerwsza sprawa jaka mu sie trafia trochę, go dotyczy, a właściwie jego znajomego... tutaj co napisali na popcornerze o 1 odcinku www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,7675193,Justified__dziki_zachod_i_msciciel_w_kapeluszu.html Odpowiedz Link