ilekobietamalat 08.04.10, 18:31 jestem rozerwana miedzy "aaaaaaaaa" a "aaaaaaaachhhhh" w porywach do "oooooch" i "ojezuuu" ;> za bardzo przezywam ten serial;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: setne kosci 11.04.10, 22:15 Gupia Bones! No bo jak można nie chcieć takiego Bootha co?? iKobieto - nie miałabyś chyba z tym problemów, prawda? Odpowiedz Link
ka_thy Re: setne kosci 11.04.10, 22:21 Ale Booth to tak do końca nie ma jaj. Zbyt szybko odpuścił, jakby mimo wszystko nie wierzył... Zbyt szybko... Oj fajnie było poczuć ten klimat początków "Bones". I Bones była tez świetna w stosunku do Bootha, "skoro już razem nie pracujemy to możemy uprawiac seks" Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: setne kosci 12.04.10, 09:47 > iKobieto - nie miałabyś chyba z tym problemów, prawda? > chwili bym sie nie zastanawiala;D ale faktycznie booth jakos tak za szybko odpuscil. nie? no to nie, szyukam innej.. licze ze w finale jednak bedzie jakis dziki zwrot akcji;D Odpowiedz Link
aniuta75 Re: setne kosci 12.04.10, 09:56 No fakt - za szybko odpuścił... A Bones pewnie się opamięta jak zobaczy, że on szczęśliwy z inną kobitą . Tylko czy wtedy nie będzie za późno? I przez cały następny sezon będzie się biedna szarpała z uczuciami i na koniec dojdzie do pojednania i koniec serialu będzie . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: setne kosci 12.04.10, 10:57 > Tylko czy wtedy nie będzie za późno? I przez cały następny sezon będzie się > biedna szarpała z uczuciami i na koniec dojdzie do pojednania i koniec serialu > będzie . ja wiem ze trzymanie nas w napieciu to jest fajne podobno,ale ze mnie to napiecie to w koncu zejdzie jak najpierw jedno potem drugie z uczuciami sie szarpac bedzie;D niech oni jakos tak.. podja do lozka i beda zyli dlugo i szesliwie no;> Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: setne kosci 12.04.10, 14:20 wiesz obawiam, że łózko moze ich tez poróżnić jak ona zacznie instruować Botha co "robi" źle...;-p Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: setne kosci 13.04.10, 08:26 > jak ona zacznie > instruować Botha co "robi" źle...;-p watpie ze booth robi cos zle;D a pozatym jesli chodzi o seks to brenn zawsze zdawala sie dosyc zadowolona i spelniona;D Odpowiedz Link
magdawaw1 setne i coś tam.. 30.04.10, 10:45 noezły był wczorajszy odcinek..no i śpiewali... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: setne i coś tam.. 30.04.10, 21:35 magdawaw1 napisała: > noezły był wczorajszy odcinek..no i śpiewali... ja sie jakos wiecej po tym odcienku spodziewalam;D ale watek cam i gina mi sie podoba) zacieram raczki na nastepny i finalowy natomiast przedostatniego sie troche boje, ze bedzie dziwny...no ale zobaczymy Odpowiedz Link
gaudia Re: setne i coś tam.. 09.05.10, 20:18 kocham kości chyba jedyny serial równo trzymający poziom i mimo schematu zero znudzenia: przy kazdym odcinku rechoczę, wzruszam się i robię "fuj!" jak widzę truchło piękny był Bobuth dający czadu na scenie w poprzednim odcinku, ale przebił to Bellick rzucający ryżem Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: setne i coś tam.. 10.05.10, 11:11 niezły odcinek...a bellick już na zawsze chyba zostanie bellickiem...chyba nikt ni epamieta jak si enaprawde nazywa.. Odpowiedz Link