aniuta75 Re: Pretty Little Liars 10.06.10, 21:29 fdb.pl/film/248203-pretty-little-liars Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Pretty Little Liars 10.06.10, 21:42 Oglądam ! Zapewne będzie gupie jak talala, ale lubię klimaty o porypanych miasteczkch Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Pretty Little Liars 10.06.10, 21:51 Ja mam uraz po Eastwick i Happy Town . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Pretty Little Liars 10.06.10, 22:00 aniuta75 napisała: > Ja mam uraz po Eastwick i Happy Town . Ja Eastwick wytrzymałem chyba 3 odcinki, durne to i nawet Fame Fatale nie zdołała mnie utrzymać przy ekranie. Ale dlatego, że to zbyt lekkie i komediowe było - przez co musiało klimatu, mroczności. Ale Happy Town jak najbardziej zamierzam oglądać, bo serial znowu leci Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Pretty Little Liars 10.06.10, 22:01 galaxian1 napisał: >przez co musiało ________ klimatu, mroczności. Zjadłem słowo "zabraknąć" ! Jak mnie wkurza że tu nie można edytować własnych wypowiedzi!!! Odpowiedz Link
luczijka Re: Pretty Little Liars 11.06.10, 01:44 galaxian1 napisał: > Oglądam ! > Zapewne będzie gupie jak talala, ale lubię klimaty o porypanych miasteczkch Jeśli liczysz na coś w stylu Point Pleasant to się rozczarujesz Serial jest reklamowany jako Desperate Housewives dla nastolatków i coś w tym jest Podobna intryga, podobnie budowane napięcie, cztery główne bohaterki, z których każda ma swoją tajemnicę... Tyle, że faktycznie serial jest taki... "nastolatkowy" Jeśli ktoś przebrnął przez takie dzieła jak: VD, LUX czy GG to może się spokojnie za to brać Innym raczej odradzam, no chyba, że tak jak ja mają problemy ze snem Pretty Little Liars świetnie wycisza i zamula, na szczęście jest na tyle ciekawe, że nie zasypiasz w trakcie, a zraz po Odpowiedz Link
luczijka Re: Pretty Little Liars 11.06.10, 01:48 luczijka napisała: a zraz po > Jak widać już jestem zamulona "Zaraz" miało być, a nie "zraz" Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Pretty Little Liars 11.06.10, 08:53 luczijka napisała: > luczijka napisała: > a zraz po > > > > Jak widać już jestem zamulona "Zaraz" miało być, a nie "zraz" Ja i tak przeczytałam "zaraz" . Odpowiedz Link
luczijka Re: Pretty Little Liars 11.06.10, 13:32 aniuta75 napisała: > luczijka napisała: > > > luczijka napisała: > > a zraz po > > > > > > > Jak widać już jestem zamulona "Zaraz" miało być, a nie "zraz" > > Ja i tak przeczytałam "zaraz" . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Pretty Little Liars 11.06.10, 08:57 luczijka napisała: > Jeśli liczysz na coś w stylu Point Pleasant to się rozczarujesz Serial jest reklamowany jako Desperate Housewives dla nastolatków A Point Pleasant to nie nastolatkowy? Ale fakt - ogladalo sie go fajnie, szkoda ze tak malo odcinkow. Odpowiedz Link
luczijka Re: Pretty Little Liars 11.06.10, 13:32 galaxian1 napisał: > A Point Pleasant to nie nastolatkowy? Właściwie to nie wiem, bo nigdy nie oglądałam Ale tak jakoś mi się zdawało, że Ty kiedyś o tym wspominałeś i dlatego podałam jako przykład ;P Odpowiedz Link
rodzynia Re: Pretty Little Liars 21.06.10, 17:17 Lubię klimaty młodzieżowe, więc obadam ten serial Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Pretty Little Liars 23.07.10, 17:50 oficjalnie oglaszam ze to to ogladam;> od dzis.. tylko ten karzelek z dziwnymi oczami mnie wkurza Odpowiedz Link
luczijka Re: Pretty Little Liars 12.08.10, 14:26 ilekobietamalat napisała: > oficjalnie oglaszam ze to to ogladam;> od dzis.. tylko ten karzelek z > dziwnymi oczami mnie wkurza A który to karzełek? Ten cały Toby Cavanaugh? Bo te oczka to by nawet pasowały do Twojego opisu, tyle że, on raczej nie jest kurduplem Fajny był ten wakacyjny finał Tak myślałam, że któraś z psiapsiółek padnie Ciekawe ile trza będzie czekać na ciąg dalszy? ;P Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Pretty Little Liars 12.08.10, 14:57 > A który to karzełek? Ten cały Toby Cavanaugh? nie, no ta z ciemnymi wlosami, aria czy jak jej tam. a to final byl? duupa;D i co ja teraz bede ogladaC?! a ona chyba nie padla tak na amen.. Odpowiedz Link
luczijka Re: Pretty Little Liars 12.08.10, 15:10 ilekobietamalat napisała: > > A który to karzełek? Ten cały Toby Cavanaugh? > > nie, no ta z ciemnymi wlosami, aria czy jak jej tam. A ja myślałam, że Ci chodzi o jakiegoś chłopa Ja nawet lubię Arię > a to final byl? duupa;D > i co ja teraz bede ogladaC?! Jak przeczytałam kilka dni temu, że to finał letni, to też się wkurzyłam > a ona chyba nie padla tak na amen.. > No wiem, wiem Zapewne będzie w śpiączce lub czasowo utraci pamięć Odpowiedz Link