galaxian1 15.07.10, 13:42 Dziś też mata waszego Psycho'la ! Nie widzę, aby ktoś wył z zadowolenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: Psychu ;) 15.07.10, 18:13 To chyba Lu oglądała i się zachwycała Ona zawsze takimi gupotami się podnieca Odpowiedz Link
luczijka Re: Psychu ;) 15.07.10, 18:29 galaxian1 napisał: > To chyba Lu oglądała i się zachwycała To chyba w innym życiu było ;P, bo w tym nie widziałam ani jednego odcinka tego całego Psychola Czytałam tylko, że Mentalista to podróbka Psycha > Ona zawsze takimi gupotami się podnieca Już nie pamiętam kiedy ostatnio się podniecałam jakimś serialem Chyba tylko Breaking Bad Ale na Lolumie prawie o nim nie wspominam, bo mało kto ogląda Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Psychu ;) 15.07.10, 18:46 niewazne ile osob oglada, ale KTO oglada BB! Smietanka lolumowa oglada BB ! I to wystarczy Odpowiedz Link
luczijka Re: Psychu ;) 15.07.10, 18:54 lenkaaa napisała: > niewazne ile osob oglada, ale KTO oglada BB! Smietanka lolumowa > oglada BB ! I to wystarczy Racja Lenka No to wypijmy za śmietankę lolumową Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Psychu ;) 16.07.10, 10:01 magdawaw1 napisała: > ja też zagorzała fanka BB Naprawdę, tak wszystkie tego Big Bradera oglądacie? Ile można ! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Psychu ;) 15.07.10, 18:46 Patrzcie - uderzyć w stół a nożyce się odezwą! I to jak szybko Odpowiedz Link
luczijka Re: Psychu ;) 15.07.10, 18:57 galaxian1 napisał: > Patrzcie - uderzyć w stół a nożyce się odezwą! > I to jak szybko Jak to miło wiedzieć, że na zachodzie bez zmian Glx żyje po to, by się ze mną droczyć i ja to uwielbiam Odpowiedz Link
luczijka Re: Psychu ;) 16.07.10, 00:23 luczijka napisała: > Już nie pamiętam kiedy ostatnio się podniecałam jakimś serialem Chyba tylko > Breaking Bad Poprawka ;P Jest jeszcze jeden serial, którym się ostatnio podniecam - Gravity - czarna komedia o grupce niedoszłych samobójców i o pewnym pokręconym detektywie Nadaje się tylko dla osób o bardzo specyficznym poczuciu humoru Pozostali stwierdzą, że to porażka/chała/nuda/kompletna bzdura*. * niepotrzebne skreślić Odpowiedz Link