aniuta75 06.08.10, 20:15 www.spoilertv.com/2010/08/premiere-dates-for-20102011.html Nooo to już można kalendarz zapełnić . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Jesienna rozpiska :) 06.08.10, 22:58 Oj zapełni się, zapełni Aż za bardzo ;P Tylko szkoda, że BB dopiero w lipcu przyszłego roku Na szczęście zapobiegliwa Lu zostawiła sobie parę odcinków trzeciego sezonu, będzie jak znalazł Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jesienna rozpiska :) 08.08.10, 08:59 o losie;D i znow bedzie trzeba tabelke robic Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Jesienna rozpiska :) 23.08.10, 11:11 witam po-wakacyjnie ! nareszcie wrocilam do wirtualnego swiata alez tych nowosci napakowali ! mam ponad 10 zaznaczonych do oblukania. Ciekawe ile z tego okaze sie warte ogladania... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jesienna rozpiska :) 23.08.10, 12:34 no to piszcie laski kto co oglada, zeby tabelke zaprojektowac;D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Jesienna rozpiska :) 23.08.10, 12:53 melduje, ze bede ogladac: Rubicon Weeds Lie To Me White Collar Persons Unknown House Bones Fringe Mentalist SPN Desperatki Nowych na razie nie wpisuje, bo nie wiadomo co sie z nich wykluje. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Jesienna rozpiska :) 23.08.10, 13:31 To ja dam te, ktorych zapewne nikt nie ogłada No może poza Supkiem. - Smallville Season 10 - 24 September - Stargate Universe Season 2 - 28 September - Supernatural Season 6 - 24 September Ciekawe które nowości nam dojdą do oglądania...? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jesienna rozpiska :) 23.08.10, 17:01 Bones Castle Dexter Fringe GA House Human Target LTM LU Medium PP Spartacus Supernatural Mentalist The Good Wife VD V chyba Kurde dużo tego... A z nowości to nie wiem jeszcze . Na bank Event i Nikitę nową obczaję . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Jesienna rozpiska :) 23.08.10, 19:44 aniuta75 napisała: > LTM > V One lecą w middle-season, więc nie ma sensu ich wymieniać. > Kurde dużo tego... > A z nowości to nie wiem jeszcze . Na bank Event i Nikitę nową obczaję . Ja na pewno Nickitę, ciekawe czy będzie lepsza od tej z Petą Wilson.... pewnie nie. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jesienna rozpiska :) 23.08.10, 20:18 galaxian1 napisał: > aniuta75 napisała: > > > LTM > > V > > One lecą w middle-season, więc nie ma sensu ich wymieniać. Oj ,tam . wymieniałam wszystko jak leci . > > A z nowości to nie wiem jeszcze . Na bank Event i Nikitę nową obczaję ; > ). > > Ja na pewno Nickitę, ciekawe czy będzie lepsza od tej z Petą Wilson.... pewnie > nie. Z tych plakatów promujących to nie wygląda chyba zbyt ciekawie. Bo głównie stawiają na to, że pani półnaga jest i w seksi ciuchy się przyodziewa . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jesienna rozpiska :) 24.08.10, 08:08 . Bo głównie > stawiają na to, że pani półnaga jest i w seksi ciuchy się przyodziewa > . te plakaty promujace to jest jakas masakra.. chcialam ogladac,ale jak zobaczylam plakaty to zwatpilm;D ani ona pol naga, ani seksi ciuchy.. jakies to takie, fuj;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Jesienna rozpiska :) 24.08.10, 09:36 aniuta75 napisała: > Z tych plakatów promujących to nie wygląda chyba zbyt ciekawie. Bo głównie stawiają na to, że pani półnaga jest i w seksi ciuchy się przyodziewa I oczywiście będzie się doskonałe znała na hakerce, fizyce jądrowej i miała karny pas karate Zauważyliście, że w amerykańskich filmach wszystkie "fizyczki jądrowe" to top modelki z wybiegów? Widział ktoś taką panią naukowiec? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Jesienna rozpiska :) 23.08.10, 20:51 galaxian1 napisał: > aniuta75 napisała: > > > LTM > > V > > One lecą w middle-season, więc nie ma sensu ich wymieniać. > > > Jest sens wymieniac, bo LTM konczy sie dopiero 7 wrzesnia, a kolejny sezon zaczyna 2 mies. pozniej 11 listopada, wiec w tabelce musowo musi byc ! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Jesienna rozpiska :) 24.08.10, 13:34 PU konczy sie w niedziele, ciekawe czy bedzie drugi sezon. Jak nie, to nie ma co go wpisywac do jesiennej ramowki, niepotrzebnie go wymienilam na mojej liscie. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jesienna rozpiska :) 24.08.10, 14:37 lenkaaa napisała: > PU konczy sie w niedziele, ale chya nastepna neidziele nie? wydawalo mi sie ze jeszcze dwa odcinki przed nami. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jesienna rozpiska :) 24.08.10, 14:38 ilekobietamalat napisała: > lenkaaa napisała: > > > PU konczy sie w niedziele, > > ale chya nastepna neidziele nie? wydawalo mi sie ze jeszcze dwa > odcinki przed nami. aaa sory;D faktycznie sie konczy w niedziele. buu;D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Jesienna rozpiska :) 24.08.10, 20:40 ilekobietamalat napisała: > lenkaaa napisała: > > > PU konczy sie w niedziele, > > ale chya nastepna neidziele nie? wydawalo mi sie ze jeszcze dwa > odcinki przed nami. W te niedziele beda 2 ostatnie a dzis byl odcinek jakis taki podsumowujacy, nie widzialam jeszcze. Odpowiedz Link
agamasia Re: Jesienna rozpiska :) 25.08.10, 17:48 Brothers & Sisters jeszcze poproszę A i nie pamiętam czy Cougar Town też już jest na liście. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jesienna rozpiska :) 07.09.10, 11:42 poniedziałek brothers&sisters desperate housewives dexter wtorek 90210 castle house how i met your mother sroda sons of anarchy life unexpected glee stargate universe good wife czwartek lie to me piatek bones grey's anatomy fringe private practice mentalista vampire diaries nikita? sobota human target medium supernatural cos za malo,cos za duzo? jak cos jest do dodania to od razu z dniem ogladania u nas prosze) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Jesienna rozpiska :) 07.09.10, 12:07 we wtorek Weeds prosze koniecznie dopisac ! bo ten serial bedzie az do listopada. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Jesienna rozpiska :) 07.09.10, 12:08 i Rubicon w poniedzialki leci az do 17-tego pazdziernika. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jesienna rozpiska :) 07.09.10, 19:14 nowa tabelka.. wszystkie ale w tym watku prosze;D no i powiedzcie kiedy podmienic.. bo weeds i rubicon jako ze sa dlugo to za sugestia lenki,sa w tabelce. z wakacyjnych moich i eureka i rookie blue i haven koncza sie jakos w tym tygodniu. nie wiem jak reszta? a niektore juz sie zaczynaja, vd chyba w tym tygodniu tez. to co, lecimy z nowa tabelka od soboty? a seriale w nowej tabece sa po kolei tak jak beda sie ukazywac ale dat premiery juz nie wpisywalam,bo chyba nie ma sensu, poza tym za malo miejsca troche Odpowiedz Link
ka_thy Re: Jesienna rozpiska :) 07.09.10, 21:36 Modern Family A przypominałam Wg ściągi we czwartki. > z wakacyjnych moich i eureka i rookie blue i haven ko > ncza sie jakos w tym tygodniu Oglądasz Rookie Blue Fajne, nie Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jesienna rozpiska :) 08.09.10, 09:37 pododawane (zaraz powinna sie zakutalizowac;D) a rookie blue absolutnie rzadzi) az mi szkoda bedzie jak sie skonczy Odpowiedz Link
luczijka Re: Jesienna rozpiska :) 08.09.10, 12:21 Ikobieto jeszcze na czwartek wpisz Cougar Town, bo coś mi kołacze, że Agamasia prosiła Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Jesienna rozpiska :) 08.09.10, 13:51 to co ja mam zrobic, zeby zobaczyc nowa rozpiske, bo wciaz widze stara na wstepie ? Juz raz tak mialam przy wymianie poprzedniej rozpiski: wszyscy widzieli nowa, a ja stara, hi, hi... Odpowiedz Link
luczijka Re: Jesienna rozpiska :) 08.09.10, 16:58 Bo we wstępie to chyba jeszcze stara wisi, przynajmniej u mnie i u Ciebie A nową można podziwiać w tym wątku Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jesienna rozpiska :) 08.09.10, 17:04 a to juz chceta jesienna na wstepie? to tylko sekunda, wystarczy ze podmienie nazwy plikow,ale nie wiedzialam czy chcecie juz czy pozniej;D Odpowiedz Link
luczijka Re: Jesienna rozpiska :) 07.09.10, 22:44 W poniedziałki dodaj Mad Mena, The Walking Dead i Boardwalk Empire, a we wtorki The Big C. Wielkie dzięki Odpowiedz Link
ilekobietamalat tabelka 13.09.10, 17:14 dodalam daty premierowych odcinkow.. bo mi jednak ich brakuje) na poczatku pazdziernika je usune zeby nie bylo balalganu(bo ja nie lubie balaganu w tabelce) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: tabelka 13.09.10, 19:28 ilekobietamalat napisała: > dodalam daty premierowych odcinkow.. bo mi jednak ich brakuje) > na poczatku pazdziernika je usune zeby nie bylo balalganu(bo ja nie lubie balag > anu w tabelce) Bardzo dobrze, ze dodalas, tak jest lepiej tez wole z datami Odpowiedz Link
lenkaaa Re: tabelka 13.09.10, 19:29 tylko tego luziowego kfiatka mi brakuje w tabelce... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: tabelka 13.09.10, 20:01 lenkaaa napisała: > tylko tego luziowego kfiatka mi brakuje w tabelce... mowisz masz;D ale na zime to chyba na jakas sniezynke bedzie trzeba podmienic;D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: tabelka 13.09.10, 22:05 och, dzieki, od razu mi lepiej jakem kfiatka obaczyla, a na zime to rzeczywiscie sniezynka, a na jesien, to chiba jakiegos zloto-brazowego liscia by trzeba ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: tabelka 13.09.10, 22:50 E to może zamiast kfiatka to jakiegoś liścia pierdykniem? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: tabelka 13.09.10, 23:20 aniuta75 napisała: > E to może zamiast kfiatka to jakiegoś liścia pierdykniem? Może od razu bałwanka, za kilka dni mają być mrozy ! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: tabelka 14.09.10, 00:00 poczkaj, jeszcze formalnie ciagle lato jest, ale liscia juz mozna szukac Odpowiedz Link