aniuta75 07.08.10, 22:59 Mnie się o tego FreeRapida rozchodzi. Nie wiem czy cosik źle zrobiłam, ale wyskakuje mi komunikat, że wystąpił błąd z połaczeniem z serwerem zdalnym, nie mozna odnaleźć żądanej strony. I co teraz? Tylko bez podśmiechujek żadnych proszę . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: GLX 07.08.10, 23:50 Dziwne, ja czegoś takiego nie zaobserwowałem. A z każdego linka się kasztani? Bo może linki wygasły? Może przeinstaluj program... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: GLX 07.08.10, 23:56 Z linkami z MU tak sie robi. Z Hotfile też błąd ale "file size not found" . Linki nie wygasły bo lecę nimi na piechotę teraz więc są ok. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: GLX 08.08.10, 00:01 A u mnie dziś MU i HF hulają aż miło. Tylko rapid coś pierdzielił, że on "nie teges", ale go olałem Odpowiedz Link
taz.b Re: GLX 22.06.11, 17:43 witaj, mam problem z programem freerapid. wyskakuje mi komunikat "wystąpił problem z połączeniem z serwerem zdalnym ..." kiedyś miałaś taki sam problem, ale rozwiązania nie napisałaś. Możesz mi pomóc? Z góry dziękuje i pozdrawiam - Remik Odpowiedz Link
aniuta75 Re: GLX 22.06.11, 18:02 Z tego co pamiętam (bo już nie używam tego programu) na początku pokazywała się info o aktualizacji wtyczek, z tym, że cały czas pokazywało 1% i myślałam, że się "zatło" i stoi w miejscu i to cały czas wyłączałam. Tymczasem wystarczyło poczekać trochę, bo tych wtyczek do aktualizacji jest milionpińcetstodziewińcet i potem wszystko było ok. Do czasu... Dlatego już tego gó*na nie używam . Odpowiedz Link
taz.b Re: GLX 22.06.11, 18:43 ja wtyczki mam zaktualizowane, sciągnąłem nowsza wersję i nadal tak jest. Kiedyś go używałem i było git. Teraz używasz jakiego programu?? Chyba bede musiał zmienic to g... na inny Odpowiedz Link
galaxian1 Re: GLX 23.06.11, 00:06 aniuta75 napisała: > Z żadnego nie korzystam . Ściągasz "z palca" ? Ja bym dostał świra ! A u mnie Rapid działa OK i durne komunikaty nie wyskakują. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: GLX 23.06.11, 00:12 No u mnie przestał. Linki, które są aktywne i można je "z palca" (BTW cóż za cudne określenie ) na tym gnoju nie idą bo wyskakuje komunikat, że link nie istnieja czy że nieaktywny :. Do doopy z nim . Odpowiedz Link