29.09.10, 08:28
dla tych co nie czytaja o cancelach(lone star znika), lie to me zaczyna sie w przyszlym tygodniu, czyli przeskakuje z czwartkow na wtorki (jeee, gdzie ja to zmieszcze w tabelce:/)
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: lie to me 29.09.10, 09:03
      szkoda mi LS, bo pierwszy odcinek mi sie podobal (drugiego jeszcze nie widzialam) ale BARDZO sie ciesze, ze LTM wraca szybciej !
    • lenkaaa Re: lie to me 29.09.10, 09:11
      ilekobietamalat napisała:

>jeee, gdzie ja to zmieszcze w tabelceuncertain

Ale przeca tabelke mozna wydluzyc, nie ?!
      • ilekobietamalat Re: lie to me 29.09.10, 09:13
        lenkaaa napisała:

> ilekobietamalat napisała:
        >
        > >jeee, gdzie ja to zmieszcze w tabelceuncertain
        >
        > Ale przeca tabelke mozna wydluzyc, nie ?!
        >

wlasnie to zrobilam;D ale sie balam,ze moze sie cos pokrzaczyc,bo nie wiedzialam na jakiejs zastadzie zdjecia sie umiejscowiaja na gorze forum;D
        no z reszta niewazne bo dziala;D
        • aniuta75 Re: lie to me 29.09.10, 09:18
          O i liście som big_grin. Cudnie big_grin.
          • aniuta75 Re: lie to me 29.09.10, 09:21
            E ten jeden samotny to nie tongue_out. Jak więcej to tak weselej jakoś big_grin.
            • ilekobietamalat Re: lie to me 29.09.10, 09:25
              tamte sa wkurzajace bo sie ukladaja jak chca, no ale doobra no zmienie;>
              • lenkaaa Re: lie to me 29.09.10, 09:51
                koniecznie zmien, bo jeden to jakos tak smetnie.... ja ciagle jednego widze...
                • aniuta75 Re: lie to me 29.09.10, 09:53
                  Lenka Tyś jakaś opóźniona alboco wink. Ja dużo już widzę od razu po złożeniu reklamacji smile.
                  I nie pisać mnie tu, że pewnie coś piłam bo za wcześniej jeszcze na napoje wyskokowe big_grin.
                  • ilekobietamalat Re: lie to me 29.09.10, 10:03
                    bo lenka to ma jakies odswiezanie lewe;D zawsze jest do tylu w westiach wygladu loluma;P
                    • lenkaaa Re: lie to me 29.09.10, 10:15
                      no strasznie mam lewe to odswiezanie i nie wiem co z tym zrobic, bo ciagle widze tylko jednego liscia ! Juz sie nawet przelogowalam i nico ! To juz nie wiem co mam zrobic ?
                      • ilekobietamalat Re: lie to me 29.09.10, 10:17
                        zamknij przegladarke i wlacz raz jeszczesmile
                        • pszczolaasia Re: lie to me 29.09.10, 10:27
                          no wiec ja wylaczylam wlaczylam wylogowalam i zalogowalam i wciaz kwiata widze...surprised Wy widzicie cs innego? surprised
                          • ilekobietamalat Re: lie to me 29.09.10, 10:38
                            nowink a masz cos takiego jak odswiez obraz czy cos?smile jak klikniesz na lolumowa tabelke;D
                            https://nawija.eu.interii.pl/lolumtabelka.jpg
                            • pszczolaasia Re: lie to me 29.09.10, 10:43
                              nie...w mozilli cos takeigo ma byc? dalej widze cwietka w sobotesad jak go sobie jeszcze raz otworze w nowym oknie dalej ejst cwietek. jestem za lenka opoznionasad ech..ale co tam. w grupie arzniejbig_grin keidys sie w koncu odswieze. wiem! ide uruchomic kompa jeszcze raz!tongue_out
                              • ilekobietamalat Re: lie to me 29.09.10, 10:46
                                ja nie wiem,ja sie nie znam;D u mnie w safari leci od razu, a jak nie to trzeba otworzyc strone raz jeszcze i jusmile
                                • pszczolaasia Re: lie to me 29.09.10, 10:51
                                  u mnie dupa. cwietek w sobot dalej wisi. moze cookisy se powinnam szcyscic...ale teraz akuratnie musze do tyrki sie zaprzagnac. no trudno. cwietek tyz jest ladny przeciez...
                                  • aniuta75 Re: lie to me 29.09.10, 12:07
                                    No ja mam Mozille i liście som smile.
                                    • magdawaw1 Re: lie to me 29.09.10, 12:54
                                      Mua też ma pikne jóżowe lisciewink
                            • lenkaaa Re: lie to me 29.09.10, 10:56
                              ale to jest upierdliwe, bo wrocilam do firefoxa i nawet teraz w tym iKobietowym "screenszocie" widze jednego liscia !!!
                              • ilekobietamalat Re: lie to me 29.09.10, 11:03
                                haha, cos musicie miec poustawianego na czym sie kompletnie nie znam;D trzeba byjakiegos chlopa w temacie zapytac;D
                                • pszczolaasia Re: lie to me 29.09.10, 11:05
                                  ozesz Ty!!!! dlaczego zaraz chlopa! ja se bez chlopa poradzilamtongue_outtongue_outtongue_out ide juz naprawde..nie zatrzymujcie mnie!
                              • pszczolaasia Lenka 29.09.10, 11:04
                                szczysc ciasteczka i bedziesz miala. ja jzu widze i na firefoxie. a teraz uspokojana moge udac sie wreszcie do roboty! bo mnie wywala...
                                • lenkaaa Re: Lenka 29.09.10, 13:05
                                  no wiec zostawilam ciastka w spokoju, ale przeladowalam kompa i juz widzem, hura, hura !
                                  ja nie wiem dlaczego moj komp jest taki upierdliwy...
                          • lenkaaa Re: lie to me 29.09.10, 10:50
                            aaaaa, widze nareszcie, ale dopiero jak weszlam przez explorera i dopiero jak go odswiezylam. Normalnie uzywam firefoxa, ale nawet jak go zamknelam i na nowo otworzylam to nie pomoglo.
                            No pikne te liscie, pikne !
                            Teraz ide nazad, sprawdzac firefoxa, moze teraz mi juz pokaze...
                            • pszczolaasia Re: lie to me 29.09.10, 10:53
                              zdenerwowalas mnie! ide odpalic explorera! w firefoxie wisi cwietek!
                            • pszczolaasia Re: lie to me 29.09.10, 10:55
                              no w explorerze widac...foch! ale listki uroczesmile
                              • ka_thy Re: lie to me 29.09.10, 11:16
                                A u mnie ciągle kwiatek. sad I w Operze i w IE, po odświeżeniu, po ponownym odpaleniu. Ciągle kwiatek.
                                • pszczolaasia Re: lie to me 29.09.10, 11:20
                                  wyczysc sobie cookisy. mi tylko to pomoglo. nie wiem jak wyglada w operze ale w mozilli weszlamw anrzedzie i gdzies tam w ktorejs zakladce szczyscilam wsie kokicy i mnie sie pieknie liscie pokazuja.
                                  • ka_thy Re: lie to me 29.09.10, 11:24
                                    Kwiatek big_grin

Dobra, aż tak mi na tych liściach nie zależy wink
                                    • lenkaaa Re: lie to me 29.09.10, 13:10
                                      no prosze jaki ten serial popularny, hi, hi, hi. Temat nam jak zwykle zboczyl na manowce, hi, hi, hi !!!!!
                                      • aniuta75 Re: lie to me 29.09.10, 13:11
                                        big_grinbig_grinbig_grin
                                        No i przecież własnie o to chodzi big_grin.
                                        • luczijka Re: lie to me 29.09.10, 15:41
                                          aniuta75 napisała:

> big_grinbig_grinbig_grin
                                          > No i przecież własnie o to chodzi big_grin.

No big_grin big_grin big_grin Za to kochamy loluma wink
    • pszczolaasia Re: lie to me 29.09.10, 10:23
      o! super! nie moge sie doczekacsmile
    • luczijka Re: lie to me 29.09.10, 15:40
      A ja mam na zmianę liść/kilka liści/liść/kilka liści... big_grin Wariactwo big_grin suspicious
      • ka_thy Re: lie to me 29.09.10, 17:59
        W końcu widzę liście smile, które zresztą wyglądają jak gwiazdki z różdżki czarnoksiężnika big_grin
        • ilekobietamalat Re: lie to me 29.09.10, 18:17
          ka_thy napisała:

> W końcu widzę liście smile, które zresztą wyglądają jak gwiazdki z różdżki czarnok
          > siężnika big_grin

ech wam to dogodzic.. ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka