ilekobietamalat 29.09.10, 08:28 dla tych co nie czytaja o cancelach(lone star znika), lie to me zaczyna sie w przyszlym tygodniu, czyli przeskakuje z czwartkow na wtorki (jeee, gdzie ja to zmieszcze w tabelce:/) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: lie to me 29.09.10, 09:03 szkoda mi LS, bo pierwszy odcinek mi sie podobal (drugiego jeszcze nie widzialam) ale BARDZO sie ciesze, ze LTM wraca szybciej ! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: lie to me 29.09.10, 09:11 ilekobietamalat napisała: >jeee, gdzie ja to zmieszcze w tabelce Ale przeca tabelke mozna wydluzyc, nie ?! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: lie to me 29.09.10, 09:13 lenkaaa napisała: > ilekobietamalat napisała: > > >jeee, gdzie ja to zmieszcze w tabelce > > Ale przeca tabelke mozna wydluzyc, nie ?! > wlasnie to zrobilam;D ale sie balam,ze moze sie cos pokrzaczyc,bo nie wiedzialam na jakiejs zastadzie zdjecia sie umiejscowiaja na gorze forum;D no z reszta niewazne bo dziala;D Odpowiedz Link
aniuta75 Re: lie to me 29.09.10, 09:21 E ten jeden samotny to nie . Jak więcej to tak weselej jakoś . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: lie to me 29.09.10, 09:25 tamte sa wkurzajace bo sie ukladaja jak chca, no ale doobra no zmienie;> Odpowiedz Link
lenkaaa Re: lie to me 29.09.10, 09:51 koniecznie zmien, bo jeden to jakos tak smetnie.... ja ciagle jednego widze... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: lie to me 29.09.10, 09:53 Lenka Tyś jakaś opóźniona alboco . Ja dużo już widzę od razu po złożeniu reklamacji . I nie pisać mnie tu, że pewnie coś piłam bo za wcześniej jeszcze na napoje wyskokowe . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: lie to me 29.09.10, 10:03 bo lenka to ma jakies odswiezanie lewe;D zawsze jest do tylu w westiach wygladu loluma;P Odpowiedz Link
lenkaaa Re: lie to me 29.09.10, 10:15 no strasznie mam lewe to odswiezanie i nie wiem co z tym zrobic, bo ciagle widze tylko jednego liscia ! Juz sie nawet przelogowalam i nico ! To juz nie wiem co mam zrobic ? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: lie to me 29.09.10, 10:17 zamknij przegladarke i wlacz raz jeszcze Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: lie to me 29.09.10, 10:27 no wiec ja wylaczylam wlaczylam wylogowalam i zalogowalam i wciaz kwiata widze... Wy widzicie cs innego? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: lie to me 29.09.10, 10:38 no a masz cos takiego jak odswiez obraz czy cos? jak klikniesz na lolumowa tabelke;D Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: lie to me 29.09.10, 10:43 nie...w mozilli cos takeigo ma byc? dalej widze cwietka w sobote jak go sobie jeszcze raz otworze w nowym oknie dalej ejst cwietek. jestem za lenka opozniona ech..ale co tam. w grupie arzniej keidys sie w koncu odswieze. wiem! ide uruchomic kompa jeszcze raz! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: lie to me 29.09.10, 10:46 ja nie wiem,ja sie nie znam;D u mnie w safari leci od razu, a jak nie to trzeba otworzyc strone raz jeszcze i ju Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: lie to me 29.09.10, 10:51 u mnie dupa. cwietek w sobot dalej wisi. moze cookisy se powinnam szcyscic...ale teraz akuratnie musze do tyrki sie zaprzagnac. no trudno. cwietek tyz jest ladny przeciez... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: lie to me 29.09.10, 10:56 ale to jest upierdliwe, bo wrocilam do firefoxa i nawet teraz w tym iKobietowym "screenszocie" widze jednego liscia !!! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: lie to me 29.09.10, 11:03 haha, cos musicie miec poustawianego na czym sie kompletnie nie znam;D trzeba byjakiegos chlopa w temacie zapytac;D Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: lie to me 29.09.10, 11:05 ozesz Ty!!!! dlaczego zaraz chlopa! ja se bez chlopa poradzilam ide juz naprawde..nie zatrzymujcie mnie! Odpowiedz Link
pszczolaasia Lenka 29.09.10, 11:04 szczysc ciasteczka i bedziesz miala. ja jzu widze i na firefoxie. a teraz uspokojana moge udac sie wreszcie do roboty! bo mnie wywala... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lenka 29.09.10, 13:05 no wiec zostawilam ciastka w spokoju, ale przeladowalam kompa i juz widzem, hura, hura ! ja nie wiem dlaczego moj komp jest taki upierdliwy... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: lie to me 29.09.10, 10:50 aaaaa, widze nareszcie, ale dopiero jak weszlam przez explorera i dopiero jak go odswiezylam. Normalnie uzywam firefoxa, ale nawet jak go zamknelam i na nowo otworzylam to nie pomoglo. No pikne te liscie, pikne ! Teraz ide nazad, sprawdzac firefoxa, moze teraz mi juz pokaze... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: lie to me 29.09.10, 10:53 zdenerwowalas mnie! ide odpalic explorera! w firefoxie wisi cwietek! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: lie to me 29.09.10, 10:55 no w explorerze widac...foch! ale listki urocze Odpowiedz Link
ka_thy Re: lie to me 29.09.10, 11:16 A u mnie ciągle kwiatek. I w Operze i w IE, po odświeżeniu, po ponownym odpaleniu. Ciągle kwiatek. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: lie to me 29.09.10, 11:20 wyczysc sobie cookisy. mi tylko to pomoglo. nie wiem jak wyglada w operze ale w mozilli weszlamw anrzedzie i gdzies tam w ktorejs zakladce szczyscilam wsie kokicy i mnie sie pieknie liscie pokazuja. Odpowiedz Link
ka_thy Re: lie to me 29.09.10, 11:24 Kwiatek Dobra, aż tak mi na tych liściach nie zależy Odpowiedz Link
lenkaaa Re: lie to me 29.09.10, 13:10 no prosze jaki ten serial popularny, hi, hi, hi. Temat nam jak zwykle zboczyl na manowce, hi, hi, hi !!!!! Odpowiedz Link
luczijka Re: lie to me 29.09.10, 15:41 aniuta75 napisała: > > No i przecież własnie o to chodzi . No Za to kochamy loluma Odpowiedz Link
luczijka Re: lie to me 29.09.10, 15:40 A ja mam na zmianę liść/kilka liści/liść/kilka liści... Wariactwo Odpowiedz Link
ka_thy Re: lie to me 29.09.10, 17:59 W końcu widzę liście , które zresztą wyglądają jak gwiazdki z różdżki czarnoksiężnika Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: lie to me 29.09.10, 18:17 ka_thy napisała: > W końcu widzę liście , które zresztą wyglądają jak gwiazdki z różdżki czarnok > siężnika ech wam to dogodzic.. ;D Odpowiedz Link