ilekobietamalat Re: Fringe S4 24.09.11, 16:44 a jakos juz wczoraj wieczorem sobie mslaalm, ze ja w sumie to sie boje tego frindza ogladac.. bo oni napewno jakies glupoty tam wymysla Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Fringe S4 24.09.11, 19:31 ilekobietamalat napisała: > bo oni napewno jakies glupoty tam wymysla Ależ to oczywiste ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Fringe S4 24.09.11, 22:25 Oj tam, czepiacie się . Było całkiem przyzwoicie. Fringe'owo po prostu . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Fringe S4 26.09.11, 02:04 Jak dla mnie, to było jakoś bezpłciowo. Może to przez brak Petera, 2 Olivie i mało ciekawy wątek odcinka. Obawiam się, że już nic lepszego niż w 3 sezonie to nie wymyslą i serial pójdzie na straty. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Fringe S4 26.09.11, 08:44 No jak to brak Pitera??? migał od czasu do czasu . A łysol go nie zlikwidował czyli juz się na dobre niedługo pojawi . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Fringe S4 26.09.11, 09:13 chcialam napisac ze czegos ze swiatami nie lapie,ale jak zaczelam to pisac to juz zalapalam;P takie troche to ckliwe, z tym ze oliwka cale zycie odczuwala jakas pustke, brak czy co to tam bylo;> ale przrzroczyste ludzie fajne som;> Odpowiedz Link
paulka25 Re: Fringe S4 26.09.11, 22:35 Obejrzałam. I mam mieszane odczucia. Jakoś dziwnie było. Mam nadzieję, że poza kolejnymi pytaniami dostaniemy też w końcu jakieś odpowiedzi bo zaczyna się robić jak dla mnie coraz bardziej zagmatwanie. Albo to ja jestem taka ciemna i zaczynam się gubić Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Fringe S4 27.09.11, 00:35 paulka25 napisała: > i bo zaczyna się robić jak dla mnie coraz bardziej zagmatwanie. No cóż... J.J.Abrams i wszystko jasne Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Fringe S4 28.09.11, 16:29 rany, ja to sie boje, ze sie skonczy jak Lost: nagmatwaja nieziemsko, po czym walna jakies durne zakonczenie wyjasniajace tylko z grubsza niektore rzeczy.... Odpowiedz Link
paulka25 Re: Fringe S4 28.09.11, 19:05 Nie straszcie. Ja ogólnie nie przepadam za serialami tego typu i sama nie wiem jak to się stało, że Fringe mnie wciągnął. Więc jeśli będą gmatwać coraz bardziej to nawet Peter Bishop to będzie za mało żebym to dalej oglądała Odpowiedz Link
aniuta75 2 02.10.11, 22:25 No kurde! Dlaczego alternatywny Broyles żyje? Wytłumaczy mi ktoś? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 2 02.10.11, 22:55 aniuta75 napisała: > No kurde! Dlaczego alternatywny Broyles żyje? Wytłumaczy mi ktoś? Haha, też mi oczy wyszły, jak go zobaczyłem Widać to "sprawka" Petera - skoro nie ma Petera, to nie było całej "afery" z Peterem, czyli nie było całej "afery" z Olivią, czyli... Broyles żyje Tylko że w takim razie, skąd się wzięła Bolivia ? Odpowiedz Link
aniuta75 3 08.10.11, 20:54 No w końcu zajmą się szukaniem Pitera. Bo już mi żal było Waltera, że w obłęd zaraz wpadnie . A odcinek durnowaty . Tak samo durnowaty jak niegdysiejszy o wielkich, białych czopkach . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: 4 18.10.11, 01:10 Lysy bedzie mial teraz problem i pewnie pojdzie do szefa na dywanik, bo mial Petera do konca wymazac,ale mu reka zadrzala, no to teraz ma za swoje Odpowiedz Link
lenkaaa Re: 4 18.10.11, 01:11 i fajnie ze Peter jest, bo strasznie mdlo bez niego bylo. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 4 20.10.11, 11:30 lenkaaa napisała: > bo strasznie mdlo bez niego bylo. W ogóle ten sezon jest niemrawy o należy się godzić z myślą, że ostatni. O ile serialu nie przerwą wcześniej, bo oglądalność jest tragiczna. A same odcinki też są nudne. Przyznam się, że przysypiam na 4 sezonie Fringa. Bardziej zaciekawił mnie tylko jeden odcinek, 3ci, o tym chłopcu połączonym z grzybem (klimaty XFilesa jak nic). Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 4 20.10.11, 12:58 jedye co we frindzu ostatnio fajne to ten agent o z oliwka pracuje, i jego alter wersja kocha sie w boliwi. kompletnie nie mam pojecia jak on sie nazywa, ale go lubie natomiast serial ako taki,jest wkurzajacy ostatnio chyba sie omysly skonczyly. Odpowiedz Link
aniuta75 Tygodniowa przerwa 22.10.11, 08:53 Tjaaaa to na bank przysłuży sie oglądalności . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Tygodniowa przerwa 22.10.11, 15:44 ojeja, no ! FOCH !!! nawet nie wiedzialam... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Tygodniowa przerwa 22.10.11, 19:08 w ensie ze dzis nie ma? pfff, a sie szykowalam na wieczor;> nicto skoncze nadraiac dexa normalnie nie wiem jak ja moglam przerwac ogladanie dexa! Odpowiedz Link
galaxian1 5, 6 15.11.11, 23:29 Obejrzałem hurtem (co prawda dwa to mały hurt, ale jednak!) I bardzo mi się podobały, najlepsze odcinki tego sezonu. Wynika z tego, że Fringe z Peterem jest dużo fajniejsze niż bez Petera. Sama Olivka z Walterem jednak nie dawali rady dźwigać serialu... A tu wrócił Peter i serial zaczął iskrzyć Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 5, 6 16.11.11, 10:11 Bo Peter to taka iskierka fringe'owa . Bez niego nuuuudy. Sama Oli i Walt by serialu nie pociągnęli. Nawet Lee, którego uwielbiam, na nic się zda, jeżeli Piotrusia nie ma . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 7 20.11.11, 17:19 O to, że cosik jej wstrzykują . Pewnie się okaże co, po co itp. Bo wątpię aby tylko po to, by migrenę spowodować. Starucha niby ciuciuruciu a się okazuje, że małpa wredna i pewnie dlatego Oli przygarnęła jak dzieciem była, coby kontrolować jej zdolności i na śpiku jej czerwone zastrzyki robić. Mnie tylko dziwi w jaki sposób nieobecność Pitera mogła wpłynąć na to, że Oli i jej siostra były przez tą babę przygarnięte... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 7 20.11.11, 18:01 aniuta75 napisała: > O to, że cosik jej wstrzykują . Odkrycie Ameryki, brawo ! haha > Mnie tylko dziwi w jaki sposób nieobecność Pitera mogła wpłynąć na to, że Oli i > jej siostra były przez tą babę przygarnięte... Tu w ogóle wiele rzeczy jest innych i to nie tylko związane z Peterem. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 7 20.11.11, 18:23 galaxian1 napisał: > aniuta75 napisała: > > > O to, że cosik jej wstrzykują . > > Odkrycie Ameryki, brawo ! haha Temu dałam tego emota na końcu . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 7 20.11.11, 19:02 ja to zaczynam wierzyc w teorie piterka ze to jest trzeci swiat nikt nie mowil ze swiatow jest tylko dwie sztuki. po pierwsze kwestia oliwki i jej "mamusi" jest troche zbyt pokrecona zeby znikniecie pitrerka mialo na to wplyw, poza tym te badania na oliwce w dziecinstwie wydaja mi sie inne niz byly (tak mi sie wydaje) a przeciez oliwke badali zanim piterowi 1 sie zmarlo, nie? a i maszyne do pisania te dziwne ludzie maja inna niz poprzednio;P Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Fringe S4 16.01.12, 20:44 Ło rety, ale już zamotali. Już nie wiadomo którzy to bedgaje I wydawało mi się, że Obserwatorów się kule nie imają... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Fringe S4 16.01.12, 21:00 kurna, kule? chyba nie obejzalam odcinka do konca.. (chwile pozniej) a o czym to swiadczy? ano o tym ze nudny sie ten frindz zrobil,ze nie zauwazylam ze obejzalam tylko 15min! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Fringe S4 16.01.12, 22:22 ilekobietamalat napisała: > m ze obejzalam tylko 15min! Bo odcinek zaczął się rzeczywiście nudno, ale potem było już fajnie. Bardzo dobry odcinek, który wprowadza jednak sporo "zamotania" w serialu Nie jest to odcinek "upychacz dochodzeniowy" że jest jakas sprawa do rozwiązania - ale lecą wątkiem głównym przez cały odcinek ! Więc babo się nie znasz Odpowiedz Link
aniuta75 9 22.01.12, 22:33 Czy mi się wydaje, czy gdzieś już był patent z mnożeniem kropek? Kogoś tez śledzili, dali nadajnik czy coś i zamiast jednej kropki zrobiło się dużo. I coś tak sobie przypominam, że to też we Frindżu było . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 9 22.01.12, 23:54 aniuta75 napisała: > Czy mi się wydaje, czy gdzieś już był patent z mnożeniem kropek? Pewno że było, we The Event Też od razu to zauważyłem. Wtórne te seriale się już robią Odpowiedz Link
ilekobietamalat 19 21.04.12, 17:46 no dobra. teraz to juz pojechali. pomysly sie sknczyly czy co? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 19 21.04.12, 20:54 Oto mój komentarz do tego odcinka. I niech se Glx pisze, że się nie znam . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 19 21.04.12, 21:14 z dupy po prostu totlanie i tyle. najlepsze jest to ze z tego co widzialam, nastepny odcinek bedzie juz chyba normalny.a to taka zapchajdziura Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 19 23.04.12, 12:54 Aniutka, tym razem się znasz ! Ten odcinek to była jakaś masakra. Po co to, na co, bezsens ! Odpowiedz Link
galaxian1 FINITO 13.05.12, 20:59 Jak się podobał finał ? Dużo słabszy niż rok temu, widać cięcia budżetowe. Trochę głupotek też było, np. piękny strzał starego Waltera w sam środeczek głowy Olivki Poza tym Olivka jako nowy NEO jakoś mnie śmieszyła Fajnie było zobaczyć rudą z Losta, choć zagrała sucz Ostatnia scena dorobiona jakby na siłę - kto się zbliża, Obserwery ? Dla mnie finał na 4= (na szynach). Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: FINITO 13.05.12, 21:37 po zakonczeniu odcinka moim glownym problemem bylo to, jakim to niby cudem strzal w glowe, szprycowanie oliwki prochami, pobieranie i oddawanie pradu nie zaszkodzilo dziecku;D i jakos nie moglo mi wyjsc z glowy ze nikt sie tym wcale a w ogole nie przejal;D sie potem zdziwia jak zamiast dziecka wyjdzie jakis pajak ktory tanczy spiewa i rozwiazuje zadania matematyczne;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: FINITO 13.05.12, 21:45 ilekobietamalat napisała: > akim to niby cudem strzal w glowe, szprycowanie oliwki prochami, pobieranie i oddawanie pradu nie zaszkodzilo dziecku;D Tak samo miałem ! Ale dziecko też pewnie przesiąknięte tym płynem, który może może wszystko Tylko że w przyszłości, wcale nie było pokazane że ich córcia była jakoś szczgólnie genialna czy miała moce Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: FINITO 13.05.12, 21:47 szyt zapomnialam ze przecie ta ich corke pokazywali.. ech firnge zrobil sie marny i po prostu nic a nic z niego nie zapamietuje Odpowiedz Link
aniuta75 Re: FINITO 13.05.12, 23:11 Ej ale córka coś tam miała chyba. Znaczy nie tak spektakularnie w stylu matrixa ale była wybitna w czymś tam (niestety nie pamiętam ). Finał taki se. Największa bzdura - Walter musiałby być duuużo wyższy od Oliwii, żeby kula weszła w czaszkę pod takim kątem pod jakim ją wyciągał. Tu już mogli bardziej się postarać a tak to po prostu zaniedbanie i tyle. No i jakoś wiedziałam, że Oliwia powie, że jest w ciąży . Zamartwiać się o dziecko będą pewnie przez 3/4 następnego (ostatniego) sezonu, kiedy pierwsza radocha opadnie (chociaż dunham jakoś mocno rozanielona nie była, bo pewnie już sie martwi) i zaczną myśleć. Ale spoko, Walter na spółkę z Niną porobią badania i uspokoją przyszłych rodziców. A we finale poród . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: FINITO 13.05.12, 23:35 aniuta75 napisała: > Finał taki se. Nie jeden odcinek (nawet w tym sezonie) był lepszy od tego finału. Największa bzdura - Walter musiałby być dużo wyższy od Oliwii, > żeby kula weszła w czaszkę pod takim kątem pod jakim ją wyciągał. Abo siedzieć na jakiś dachu Kolejna głupota jak Astrid kopem Chucka Norrisa dała sobie radę z trzeba dryblasami. A potem z ledwo co czasami chodzącym Walterem uciekali po magazynie jak prawdziwe komando No i po co oni do niej strzelali, skoro potem odstawili do szpitala? Nie można było po prostu powalić, zatrzymać. > Zamartwiać się o dziecko będą pewnie przez 3/4 następnego (ostatniego) sezonu, kiedy pierwsza radocha opadnie (chociaż dunham jakoś mocno rozanielona nie była, bo pewnie już sie martwi) Bo ta Olivia jest durna, te jej sztuczne uśmieszki. Ruda Bolivia jest o wiele fajniejszą osobą, wesoła, spontaniczna, dynamiczna. A Olivia to taki chodzący smut. Szkoda że już Bolivii zapewne nie obaczymy, podobnie jak Lincolna. I możliwe że również Broylesa! I wcale mi się to nie podoba. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: FINITO 14.05.12, 07:13 a fakstycznie, lysi nie mogli czytac jej mysli czy cos Odpowiedz Link
aniuta75 Re: FINITO 14.05.12, 09:50 Nie, oni nie mają takich zdolności. Oni są time travellerami tylko . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: FINITO 14.05.12, 09:56 no to moze sobie wyrobili, bo byla t scena co oni tam w jakims klubie byli, i ci czytali w myslach czy emocjach a w coreczce nie mogli;D czy cos w ten desen. nie chce mis ie szuakc odcinka.. zwlaszcza ze jeste w pracy;PP Odpowiedz Link
aniuta75 Re: FINITO 14.05.12, 10:14 Aaaa to może tak. A to nie było tak, że ten cały szefo łysoli tak umiał tylko? Czyli córa ma taką zdolnośc właśnie, że można zablokować czy tanie myśli tak? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: FINITO 14.05.12, 10:29 a moze i tylko jeen lysy tak ma, nie wiem ale jak na tyle przejsc jeszcze w lonie matki, to jakas wybitna to ta corka nie jest;D Odpowiedz Link
aniuta75 Re: FINITO 14.05.12, 11:29 Może reszty talentów nie ujawniła . Jakby było więcej sezonów to by pewnie się okazało, że z niej niezła x-menka by była na koniec . Wiesz, lasery z oczu, czytanie w myślach, sterowanie prundem . Odpowiedz Link