Dodaj do ulubionych

Z nudów ...

05.01.12, 14:40
(bo kilka moich seriali ma przerwę) wróciłam do początków Lie to me.
Świetny serial z niewykorzystanym potencjałem.Nie rozumiem dlaczego go zdjęli.Widocznie za mądry dla przeciętnego Amerykanina sad I cudowny Tim Roth,choć do tej roli go nie znosiłam jako ulubieńca Tarantino (którego nie rozumiem).

W duńskiej telewizji lecą Desperatki od początku.Susan wygląda jak kobieta a nie jak szkielet,Gabi dużo młodsza a Bree właściwie bez zmian ale z mocniejszym makijażem,Lynette mocno zaniedbana,Edie jeszcze żyje.
Łezka się w oku kręci bo serial się stoczył.

Wracacie do "starych" seriali???
Obserwuj wątek
    • thorgalla Re: Z nudów ... 05.01.12, 14:46
      I Mike Delfino był taki seksowny,tajemniczy,potem się "ciepłe kluski" z niego zrobiły,całkowicie aseksualny sad
    • aniuta75 Re: Z nudów ... 05.01.12, 14:57
      Lie to Me było boskie.
      Mam ochotę wrócić do pierwszego sezonu Prizona, tylko jakoś samozaparcie brak.
      Do Supka wracam cyklicznie big_grin.
      • thorgalla Re: Z nudów ... 05.01.12, 15:26
        O taaaaak i znowu powzdychać do Michaela Scofielda.
    • pszczolaasia Re: Z nudów ... 05.01.12, 15:06
      kocham lie to me.
      w sumei to nie. nie wrocilam jeszcze never do zadnego.
    • yvi1 Re: Z nudów ... 05.01.12, 16:26
      Jedyny,ktory moge w kolko ogladac to Gilmore Girls.,Zawsze jakies od. przpasowalam no i uwielbiam Sookie.
      Inne seriale nigdy.
    • ciociacesia ostry dyzur 05.01.12, 16:37
      probowalam ogladac 2 lata temu od pierwszego sezonu. nie dalam rady
      • sil.wen Lie to Me 05.01.12, 22:29
        Ja sobie obiecuję, że kiedyś wrócę do paru ulubionych, ale jakoś nigdy się nie złożyło, zawsze jest co innego do roboty. Może na emeryturze, ale co mi się będzie w wieku 67 lat podobać to nie mam pojęciabig_grin.
        A Lie to Me cudo. Tima Rotha strasznie lubię od kiedy go zobaczyłam jako van Gogha, a potem w "Zabić króla", potem w "1900". Mmmmmmm... A w Rob Royu był tak cudownie odrażający... Ależ się rozmarzyłam....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka