sil.wen 18.03.12, 18:58 Próbował ktoś? Ja to się na Was zdaję z rekomendacjami i teraz nie wiem, warto se wieczorem zarezerwować na to czas, czy nie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Missing 18.03.12, 19:12 Tez miałam pytać... Chociaż kurde zaczną się seriale następne na wiosnę... A doba wydłużyć sie kurde nie chce . Odpowiedz Link
thorgalla Re: Missing 18.03.12, 20:28 Czy to ten w którym gra Sean Bean? Jezuuu znowu go zabiją. Nie oglądam Odpowiedz Link
sil.wen Re: Missing 19.03.12, 12:57 No co Wy gadacie? SEAN BEAN??? To trza było od razu! Już lecę oglądać! W tym momencie treść zeszła na dalszy plan Odpowiedz Link
thorgalla Re: Missing 19.03.12, 13:16 he he he na wszelki wypadek Sil nie przyzwyczjaj się do jego postaci Odpowiedz Link
thorgalla spojlerek? 19.03.12, 18:10 Obejrzałam pierwszy odcinek i klnę się na wszystkich świętych,że jak pisałam,że zabiją Beana, to tak walnęłam (znając przeszłość tego aktora) No i kurwa mać zabili go po 3 minutach. Rekord chyba. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: spojlerek? 19.03.12, 18:37 No to ja nie wiem po co oglądać . Ale ogólnie dobrze się zapowiada? A może on będzie we flaszbakach występował potem? Czy to nie ten typ serialu? Odpowiedz Link
piegucha Re: spojlerek? 19.03.12, 19:49 Kurka, nawet go nie zauwazylam, tak sie "wciagnelam" w ten serial Jak dla mnie cienizna Ogladalam bo nic innego w tv nie bylo, ale slabe. Najbardziej mnie denerwuje napuchnieta od botoksu twarz Ashley Judd. Taka piekna kobieta, a nie umie sie starzec z klasa Zal. Co do samego serialu, to mnie tylko jedno moze zachecic do ogladania, zapowiadaja, ze akcja sie bedzie dziala w calej Europie, wiec bedzie sobie mozna rozne miasta i karjobrazy poogladac. Hmm, jestem ciekawa czy przetrwa toto caly sezon? Chyba nie. Przynajmniej ja nie zamierzam sie wciagac. Odpowiedz Link
sil.wen Re: spojlerek? 19.03.12, 22:02 Oj tam oj tam, doczytałam, że na razie są trzy odcinki i w trzech występuje. On nawet jak nie żyje to i tak daję radę To wracam do oglądania Odpowiedz Link
piegucha Re: spojlerek? 19.03.12, 23:22 w tv widzialam az jeden Ale moze w Polsce juz dalej puszczaja Odpowiedz Link
thorgalla Re: spojlerek? 19.03.12, 23:53 Wg.filmweba na razie był jeden odcinek,następny 22.03 w USA. Odpowiedz Link
piegucha Re: spojlerek? 20.03.12, 06:04 Ja wlasnie jestem w US, wiec troche dziwne mi sie wydawaly te 3 odcinki Odpowiedz Link
sil.wen Re: spojlerek? 20.03.12, 12:49 No tu piszą, że w trzech zagrał: www.imdb.com/title/tt1828246/ Odpowiedz Link
thorgalla Re: spojlerek? 20.03.12, 13:23 Jeżeli zagrał w trzech to znaczy,że jednak nie zginął w wybuchu. Odpowiedz Link
sil.wen spojlerek 21.03.12, 06:58 Takie znalazłam, więc chyba jednak... www.deadline.com/2011/04/sean-bean-to-co-star-in-abc-series-missing-3-others-book-pilots/ Odpowiedz Link
stillgrey Re: Missing 22.03.12, 10:22 Tak liczylam, ze to dobre bedzie, a tu sie okazuje, ze mamusia po botoksie bawi sie w detektywa i wieszakiem i kablem od lampy zabija uzbrojonego, tajnego agenta Porazka Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Missing 24.03.12, 20:30 thorgalla napisała: > NO właśnie. > Taka z niej piękna kobieta była. byla... serialu jeszcze nie skreslam.. Odpowiedz Link
sil.wen Off topic 25.03.12, 21:14 Wiecie co, ale mnie spotkała niespodzianka (to tak na marginesie dyskusji o obsadzie serialu). Byłam sobie z dziewczynkami na "Królewnie Śnieżce", siedzę sobie spokojnie, nie oczekuję żadnych fanfar, a tu nagle - ta dam! Sean Bean! I do tego dożył do napisów! Normalnie rozpłynęłam się natychmiast... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Off topic 26.03.12, 11:07 co ty gadasz? naparawde? i jak i jak? a jak film? po zwiastunie wydaje mi sie genialna julia roberts? jak w filmie? Odpowiedz Link
sil.wen Re: Off topic 26.03.12, 11:29 Film zabawny, podobają mi się takie na opak, Śnieżka staje się czymś w rodzaju Robin Hooda, pocałunkiem zdejmuje z księcia niedorzeczną klątwę, książę trochę ofiara losu, przeważnie epatuje nagim torsem dzięki czemu leci na niego zła królowa, i tak dalej... Do tego absurdalne stroje i dekoracje, ogólnie - ja się nie nudziłam. No i to: www.beyondhollywood.com/snow-white-2012-movie-preview-images-and-videos/film-title-mirror-mirror-33/ Kto by się oparł? Odpowiedz Link
thorgalla Re: Off topic 26.03.12, 12:54 > Kto by się oparł? Sorry,że to napiszę ale ja na pewno. Ale na swoje usprawiedliwienie powiem,że za nim nie przepadam jakoś specjalnie. Odpowiedz Link