galaxian1 05.09.12, 19:00 Właśnie ukazał się pilot nowego serialu Kripke (czyli twórcy Supka!) - Revolution. Aniuta, macajem ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Revolution od Kripke 05.09.12, 19:20 Ale poczkaj, poczkaj. To preair jakiś tak? Bo widzę, że 17tego dopiero... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Revolution od Kripke 05.09.12, 20:32 A bo ja wiem, napisali tyle że Pilot Szkoda że nie 2-godzinny. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Revolution od Kripke 05.09.12, 21:26 To patrzaj na rozpiskę epguides.com/Revolution/ Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Revolution od Kripke 06.09.12, 22:20 Pomacałam. Zadowolonam. Będę paczeć . I żeby nie było, pewnie, że kilka bzdurek było, ale to serial, fikcja, więc prosze się nie czepiać . Myslę, że przyjemnie będzie się oglądało . Odpowiedz Link
yvi1 Re: Revolution od Kripke 07.09.12, 10:44 My tez sobie "pomacamy" Ale pozniej,narazie duzo nam sie nazbieralo no i trzeba byc na biezaco Odpowiedz Link
stillgrey Re: Revolution od Kripke 07.09.12, 12:29 Faaaajny, wreszcie bedzie co ogladac Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Revolution od Kripke 07.09.12, 15:37 Cieszą mnie pozytywne opinie! W końcu Kripke to Kripke Są już napisy, więc i ja pomacam Odpowiedz Link
yvi1 Re: Revolution od Kripke 09.09.12, 20:12 No jak narazie fajny,bedziemy " macac" dalej. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Revolution od Kripke 09.09.12, 22:23 W każdym razie polit ciekawy i ciekawie się kończy. Ale pilot to pilot... dobrze aby serial utrzymał poziom. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Revolution od Kripke 13.09.12, 16:23 Aniuta namawiała to se zapodałam. I nie wiem jeszcze. Trochę mi Terra Novę przypomina.Wkurzył mnie w paru momentach. Obejrzę następny i zadecyduję czy oglądać dalej. Aniuta,jak pytałam o obsadę to trzeba było wspomnieć,że gra tam ojczulek Belli-Ameby ze Zmierzchu.Nie młody już ale przystojniak . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Revolution od Kripke 13.09.12, 18:26 No pacz pani! Gęba mi skądeś znajoma była ale nie mogłam sobie przypomnieć . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Revolution od Kripke 13.09.12, 21:34 znaczy sie tak. obejrzalam. nooo wiec..obejre jeszcze pare. i sie obaczy. ma potencjal. no i czarli ze zmierzchu!!!!!!!! Tata Bels!!! Odpowiedz Link
aniuta75 2 26.09.12, 22:09 yyyyyy tyle lat ją trzymał a ona nie pisnęła ani słówka, dzielna barrrrdzo . Może byc. Tak czy siak będę lukała dalej . Odpowiedz Link
thorgalla Re: 2 27.09.12, 10:49 Obejrzałam kawałek dwójki . Jezuuuu jak mnie ta gówniara wkurwia. Nie będę tego oglądać. Odpowiedz Link
olylejdi_1 Re: 2 27.09.12, 21:41 Generalnie serial dla nastolatek, ale wystarczy ze Miles pomacha mieczykami, a ja już mam miękkie nogi Mnie tez gówniara wkurza, idealistka się znalazła. Co ona sobie myśli, że komandosowi będzie rozkazywac? Potem na szczęście trochę zmądrzała. No i fajna sprawa z mamusią i tym kolesiem z paralizatorem (Randallem). Odpowiedz Link
galaxian1 3 05.10.12, 16:21 No i pojawił się Pelegrino (Lucek albo jak kto woli Jacob!) Że też on zawsze gra jakiś świrów, dziwaków ze zwichrowaną psychą Odcinek dość zaskakujący, było kilka "zonków", ale było też nieco naiwności. Ale ogólnie oglądam - to coś pomiędzy Jerycho (jak ktoś nie widział to polecam!), a FlashForward... i takich seriali mi brakuje. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 3 05.10.12, 16:30 A najlepsza scena jak włączył się Ipod, chociaż od 15 lat miał rozładowaną baterię hahaha Odpowiedz Link
galaxian1 4 10.10.12, 08:16 Coraz większa nuda. O jedną wkurzającą mniej Kurka, czy już nie ma innych aktorek, tylko ciągle lostowa Julka? Mam już jej naprawdę przesyt. A tymczasem serial dostał cały sezon. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4 14.10.12, 18:56 Też mam dość tego babona, ale mam nadzieję, że w końcu umrze . Zastanawia mnie kimże ona takim ważnym jest, że dobrowolnie zostawiła męża i dzieci, żeby trafić w niewolę. Bez sensu. Wiem, że nie wszystko jeszcze wiadomo, ale jak na razie jakies to mało logiczne jest. Tak czy siak dalej pooglądam, bo lubię takie bzdurne produkcje . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 4 14.10.12, 19:20 aniuta75 napisała: > Też mam dość tego babona, ale mam nadzieję, że w końcu umrze . Miło że ktoś się ze mną zgadza > Zastanawia mnie kimże ona takim ważnym jest, że dobrowolnie zostawiła męża i dzieci, żeby trafić w niewolę. Jakaś sadomaso jest i tyle Innego rozwiązania na razie nie widzę > Tak czy siak dalej pooglądam, bo lubię takie bzdurne produkcje . Bo takie są najlepsze Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4 14.10.12, 19:44 > > Zastanawia mnie kimże ona takim ważnym jest, że dobrowolnie zostawiła męż > a i dzieci, żeby trafić w niewolę. > > Jakaś sadomaso jest i tyle Innego rozwiązania na razie nie widzę Wiesz no niekoniecznie. Bo tak naprawdę to ojczulek powinien się zgłosić do Milicji, żeby współpracować i w zamian rodzina miałabym ochronę. To musi być cosik więcej... Ile my o tej matce właściwie wiemy? Kim ona była przed zaćmieniem? Odpowiedz Link
aniuta75 5 17.10.12, 21:45 Naszyjników 12, no piknie . A i czy ktos mnie może wytłumaczyć za co wszyscy focha walnęli na Mike'a?? Kurna kłodę wyjął, obronił blondi przed kapitanem, próbował pomóc odzyskać jej brata to kiego grzyba foszą?? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 5 18.10.12, 22:02 O dziza, coraz głupsze to jest Nasz terminator wyjmuje paląca się kłodę ze środka pieca gołymi palcami Jaka w takim piecu może być temperatura, 500 stopni ? Spróbujcie włożyć rękę na sekundę do piekarnika rozgrzanego jedynie do 100 A ta "Czorli" wkurza mnie coraz bardziej, normalnie jak na nią patrze, to zaczyna mnie skręcać! Nie dość że wszystko pieprzy, to jeszcze rozumy wszelakie pozjadała. A ta jej gadka od koniec odcinka... mądrzyć to ona się umie - tylko do swoich. A do obcych jest głupia pipą i każdy z nią pogrywa jak chce. Już miałem ochotę aby ją udusił ! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 5 18.10.12, 22:13 aniuta75 napisała: > Nie gołymi tylko w szmatę se owinął łapę . No tak, nie ma to jak szmata Odpowiedz Link
galaxian1 6 01.11.12, 15:28 Coraz większa cienizna i nuda ten serial. Czy coś tu się wyjaśnia? Nic. Tylko tak łaża i gadają, gadają i łażą... A tego odcinka mogło by spokojnie nie być, bo to typowa zapchajdziura. O dziwo serial ma wysoką oglądalność i jest zamówiony pełny sezon, a takie 666 PA, które jest o wiele ciekawsze walczy o przetrwanie i zapewne zostanie anulowane. Hamburgery to durny naród. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 6 01.11.12, 19:23 E tam nic się nie dzieje . Same bohatery normalnie . A czy poznałeś pana, co tego badgaja od narkobiznesu grał? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 6 02.11.12, 00:01 aniuta75 napisała: > E tam nic się nie dzieje . Same bohatery normalnie . Dzieją się bzdety, które nie mają wpływu na główną fabułę. A cały serial sprowadza się do "ratujmy braciszka!". > A czy poznałeś pana, co tego badgaja od narkobiznesu grał? No własnie kogoś mi przypominał, ale nie wiem kogo! Co to za czort ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 6 02.11.12, 00:05 Z Supka ofkoz . Grał tego shapeshiftera co chciał romantyczny być i w wampira Draculi się przemienił i na skuterku jeździł . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 6 02.11.12, 00:10 aniuta75 napisała: > Z Supka ofkoz . Grał tego shapeshiftera co chciał romantyczny być i w wampira > Draculi się przemienił i na skuterku jeździł . Wiedziałem że z Supka, ale z którego odcinka to już nie pamietałem Ma Aniuta pamieć Odpowiedz Link
piegucha Re: 6 05.11.12, 06:09 Jakis taki serial dla nastolatkow sie robi. Choc nie wiem dlaczego ale co tydzien siadam przed pudlem i ogladam Wciaga, choc nie powinno Odpowiedz Link
piegucha Re: 7 08.11.12, 02:49 Zgadzam sie Latarnia... WOW!!!!!!!!!!!!!! Ale cala akcja na statku, w 4 osoby? Komus cos sie pomylilo No nic, ja tam dalej ogladam Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 7 08.11.12, 16:40 Durne to mało powiedziane, a ta Czorli wkurza mnie z każdą minutą coraz bardziej. Zdecydowanie od tego wolałem i FlashForward i The Event i nawet TerraNova lepiej się oglądało. A Revolution to do kogo jest kierowane? Dla dorosłych za głupie, jako serial familijny - za dużo się siekają, zabijają. Ale najgłupsze w tym wszystkim jest to, że kilka wisiorków przywróci energię na całym globie Kurde, czemu oni nie mogą sobie od nowa wynaleźć prądu? Bo rozumiem, że stare akumulatory poszły się "walić", ale nowe chyba będą działały ? Czy nie ? Mądrych ludzi, naukowców to tam nie ma, same wieśniaki się ostały ? Odpowiedz Link
piegucha Re: 7 08.11.12, 19:17 Niezle podsumowanie Ale pytanie zasadnicze : co wylaczylo prad? Juliet nie chciala odpowiedziec na to pytanie. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 7 08.11.12, 19:42 To chyba był skutek tego nieudanego eksperymentu, co był we flashbackach blondi. Czyli jej mąż coś tam eksperymentował ale nie wychodziło i zamiast tego prąd sie wyłączał (scena jak ten z końcówki jest w pomieszczeniu za szybą i potem pyta czy można by to powtórzyć, żeby wszytko się wyłączyło). Tu by się przydał fb kogoś, kto brał udział w eksperymencie, żeby poznać szczegóły. Myślę, że jeszcze coś się dowiemy z czasem. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 7 08.11.12, 23:54 Typowe że nie powiedzieli, bo to JJ.Abrams i będzie to przedłużał do końca sezonu albo serialu, albo nie wyjasnią wcale Ja to widzę tak - wynaleźli jakiś złom, coś tam się nie udało, poleciała fala magnetyczna na cały świat i cała elektronika poszła się walić (coś jak wyładowania na słońcu). Ale do cholery - ludzie zostali, książki zostały. Można było elektryczność "wynaleźć" od nowa, jaki to problem, skoro ma się do tego potrzebną wiedzę ? Ludzie stracili pamięć czy jak? Kupy się ten serial nie trzyma. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 7 09.11.12, 00:16 A zauważyliście jacy oni wszyscy są ufryzowani i wylansowani ? Prądu nie ma, suszarek nie ma, kosmetyków nie ma, żeli, lakierów, żelazka, pralki, proszków do prania. Ale oni wszyscy wyfryzowani, ulokowani, modne włoski, ubranka czyściutkie, wszystko w kancik Odpowiedz Link
galaxian1 Przerwa w emisji 09.11.12, 00:54 Informuję państwa, że czeka nas tylko jeszcze jeden, 8my odcinek serialu, po czym następuje przerwa do... 25 marca Ciekawe ilu widzów wróci do serialu to takiej przerwie. Bo raczej nie ja. Mam do oglądania dużo lepsze seriale i filmidła niż to dzieło. Odpowiedz Link
piegucha Re: Przerwa w emisji 09.11.12, 06:26 wg wikipedii beda jeszcze 3 odcinki w tym roku en.wikipedia.org/wiki/Revolution_(TV_series)#Episodes ostatni 26 listopada a z tymi przerwami w serialach to w Stanach normalka, zaczyna sie przerwa zimowa i juz, puszcza co innego w tv Odpowiedz Link
piegucha Re: Revolution od Kripke 23.03.13, 03:11 11 odcinek juz w poniedzialek! Kto czeka? Ja juz chyba nie. Odpowiedz Link
piegucha Re: Revolution od Kripke 28.03.13, 00:14 O boziu, ten serial dalje jest glupi Myslalam, ze cos poprawia, a tu dalej glupota za glupota No bo jak mozna wytlumaczyc, ze chlopak, ktory nie widzial na oczy broni nagle potrafi rozwalic helikopter? No i jak sie okaze, ze ta migajaca dioda z jego ciala wlaczy prad na calej kuli ziemskiej to padne ze smiechu Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Revolution od Kripke 28.03.13, 09:21 Tjaaa . I jeszcze - przez pół sezonu cała afera o odzyskanie brata a on prawie od razu kopnął w kalendarz . I teraz walka dla Dannyego (czy jak mu tam). Nie qwa za miliony zabite prze Militię, nie za wolność i takie tam inne wzniosłe cele. Za Dannyego . Mam nadzieję, że toto drugiego sezonu nie dostanie . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Revolution od Kripke 28.03.13, 12:09 Dobrze że przeczytałem, to daruję już sobie seans I tak mnie nie ciągnęło aby to oglądać, ale kto wie... może z nudów bym się skusił Ale jak widzicie - najgłupsze seriale dostają pełne sezony, a te dobre kasują. Takie to społeczeństwo hamburgerowe jest, yntelygentne Odpowiedz Link
aniuta75 Sezon 2 26.05.14, 11:56 Zbierałam, zbierałam aż się w końcu wzięłam . I kurcze.... fajne to . Może poza nanotechnologią co lata w powietrzu . No i Sebastian Monroe... Bas... Ahhhhhhhhhhh . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Sezon 2 26.05.14, 19:33 A ja nie zdzierżyłem nawet pierwszego sezonu Dotrwałem do przerwy zimowej, a po przerwie serial już mnie mało interesował. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Sezon 2 27.05.14, 19:13 A ja coś ostatnio mam właśnie ochotę na takie gupoty a nie na nic ambitniejszego . Odpowiedz Link