Dodaj do ulubionych

Revolution od Kripke

05.09.12, 19:00
Właśnie ukazał się pilot nowego serialu Kripke (czyli twórcy Supka!) - Revolution.
Aniuta, macajem ? smile
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Revolution od Kripke 05.09.12, 19:18
      Skoro kocham Kripkego to pomacam big_grin.
      • aniuta75 Re: Revolution od Kripke 05.09.12, 19:20
        Ale poczkaj, poczkaj. To preair jakiś tak? Bo widzę, że 17tego dopiero...
        • galaxian1 Re: Revolution od Kripke 05.09.12, 20:32
          A bo ja wiem, napisali tyle że Pilot smile
          Szkoda że nie 2-godzinny.
          • aniuta75 Re: Revolution od Kripke 05.09.12, 21:26
            To patrzaj na rozpiskę epguides.com/Revolution/
    • aniuta75 Re: Revolution od Kripke 06.09.12, 22:20
      Pomacałam. Zadowolonam. Będę paczeć big_grin.

I żeby nie było, pewnie, że kilka bzdurek było, ale to serial, fikcja, więc prosze się nie czepiać tongue_out. Myslę, że przyjemnie będzie się oglądało smile.
      • yvi1 Re: Revolution od Kripke 07.09.12, 10:44
        My tez sobie "pomacamy"
        Ale pozniej,narazie duzo nam sie nazbieralo no i trzeba byc na biezacosmile
    • stillgrey Re: Revolution od Kripke 07.09.12, 12:29
      Faaaajny, wreszcie bedzie co ogladac smile
      • galaxian1 Re: Revolution od Kripke 07.09.12, 15:37
        Cieszą mnie pozytywne opinie! W końcu Kripke to Kripke smile
        Są już napisy, więc i ja pomacam smile
        • yvi1 Re: Revolution od Kripke 09.09.12, 20:12
          No jak narazie fajny,bedziemy " macac" dalej.
          • galaxian1 Re: Revolution od Kripke 09.09.12, 22:23
            W każdym razie polit ciekawy i ciekawie się kończy.
            Ale pilot to pilot... dobrze aby serial utrzymał poziom.
    • thorgalla Re: Revolution od Kripke 13.09.12, 16:23
      Aniuta namawiała to se zapodałam.
      I nie wiem jeszcze.
      Trochę mi Terra Novę przypomina.Wkurzył mnie w paru momentach.
      Obejrzę następny i zadecyduję czy oglądać dalej.

Aniuta,jak pytałam o obsadę to trzeba było wspomnieć,że gra tam ojczulek Belli-Ameby ze Zmierzchu.Nie młody już ale przystojniak big_grin.
      • aniuta75 Re: Revolution od Kripke 13.09.12, 18:26
        No pacz pani! Gęba mi skądeś znajoma była ale nie mogłam sobie przypomnieć big_grin.
    • pszczolaasia Re: Revolution od Kripke 13.09.12, 21:34
      znaczy sie tak. obejrzalam. nooo wiec..obejre jeszcze pare. i sie obaczy. ma potencjal. no i czarli ze zmierzchu!!!!!!!! Tata Bels!!!
    • aniuta75 2 26.09.12, 22:09

yyyyyy tyle lat ją trzymał a ona nie pisnęła ani słówka, dzielna barrrrdzo suspiciousbig_grin.
      Może byc. Tak czy siak będę lukała dalej smile.
      • thorgalla Re: 2 27.09.12, 10:49
        Obejrzałam kawałek dwójki .
        Jezuuuu jak mnie ta gówniara wkurwia.
        Nie będę tego oglądać.
        • olylejdi_1 Re: 2 27.09.12, 21:41
          Generalnie serial dla nastolatek, ale wystarczy ze Miles pomacha mieczykami, a ja już mam miękkie nogi smile
          Mnie tez gówniara wkurza, idealistka się znalazła. Co ona sobie myśli, że komandosowi będzie rozkazywac?
          Potem na szczęście trochę zmądrzała. No i fajna sprawa z mamusią i tym kolesiem z paralizatorem (Randallem).
    • galaxian1 3 05.10.12, 16:21
      No i pojawił się Pelegrino (Lucek albo jak kto woli Jacob!) smile
      Że też on zawsze gra jakiś świrów, dziwaków ze zwichrowaną psychą big_grin
      Odcinek dość zaskakujący, było kilka "zonków", ale było też nieco naiwności.
      Ale ogólnie oglądam - to coś pomiędzy Jerycho (jak ktoś nie widział to polecam!), a FlashForward... i takich seriali mi brakuje.
      • galaxian1 Re: 3 05.10.12, 16:30
        A najlepsza scena jak włączył się Ipod, chociaż od 15 lat miał rozładowaną baterię big_grin hahaha
    • pszczolaasia Re: Revolution od Kripke 08.10.12, 11:08
      ja sobie chyba podaruje....
    • galaxian1 4 10.10.12, 08:16
      Coraz większa nuda. O jedną wkurzającą mniej smile
      Kurka, czy już nie ma innych aktorek, tylko ciągle lostowa Julka?
      Mam już jej naprawdę przesyt.

A tymczasem serial dostał cały sezon.
      • aniuta75 Re: 4 14.10.12, 18:56
        Też mam dość tego babona, ale mam nadzieję, że w końcu umrze tongue_outbig_grin.
        Zastanawia mnie kimże ona takim ważnym jest, że dobrowolnie zostawiła męża i dzieci, żeby trafić w niewolę. Bez sensu. Wiem, że nie wszystko jeszcze wiadomo, ale jak na razie jakies to mało logiczne jest.
        Tak czy siak dalej pooglądam, bo lubię takie bzdurne produkcje big_grin.
        • galaxian1 Re: 4 14.10.12, 19:20
          aniuta75 napisała:

> Też mam dość tego babona, ale mam nadzieję, że w końcu umrze tongue_outbig_grin.

Miło że ktoś się ze mną zgadza smile

> Zastanawia mnie kimże ona takim ważnym jest, że dobrowolnie zostawiła męża i dzieci, żeby trafić w niewolę.

Jakaś sadomaso jest i tyle big_grin Innego rozwiązania na razie nie widzę smile

> Tak czy siak dalej pooglądam, bo lubię takie bzdurne produkcje big_grin.

Bo takie są najlepsze wink big_grin
          • aniuta75 Re: 4 14.10.12, 19:44
            > > Zastanawia mnie kimże ona takim ważnym jest, że dobrowolnie zostawiła męż
            > a i dzieci, żeby trafić w niewolę.
            >
            > Jakaś sadomaso jest i tyle big_grin Innego rozwiązania na razie nie widzę smile

Wiesz no niekoniecznie. Bo tak naprawdę to ojczulek powinien się zgłosić do Milicji, żeby współpracować i w zamian rodzina miałabym ochronę. To musi być cosik więcej... Ile my o tej matce właściwie wiemy? Kim ona była przed zaćmieniem?
      • thorgalla Re: 4 14.10.12, 19:41
        he he czyli dobrze zrobiłam cancela robiąc big_grin
    • aniuta75 5 17.10.12, 21:45

Naszyjników 12, no piknie big_grin.

A i czy ktos mnie może wytłumaczyć za co wszyscy focha walnęli na Mike'a?? Kurna kłodę wyjął, obronił blondi przed kapitanem, próbował pomóc odzyskać jej brata to kiego grzyba foszą??
      • galaxian1 Re: 5 18.10.12, 22:02
        O dziza, coraz głupsze to jest smile
        Nasz terminator wyjmuje paląca się kłodę ze środka pieca gołymi palcami big_grin
        Jaka w takim piecu może być temperatura, 500 stopni ?
        Spróbujcie włożyć rękę na sekundę do piekarnika rozgrzanego jedynie do 100 smile

A ta "Czorli" wkurza mnie coraz bardziej, normalnie jak na nią patrze, to zaczyna mnie skręcać! Nie dość że wszystko pieprzy, to jeszcze rozumy wszelakie pozjadała. A ta jej gadka od koniec odcinka... mądrzyć to ona się umie - tylko do swoich. A do obcych jest głupia pipą i każdy z nią pogrywa jak chce. Już miałem ochotę aby ją udusił ! smile
        • aniuta75 Re: 5 18.10.12, 22:04
          Nie gołymi tylko w szmatę se owinął łapę big_grin.
          • galaxian1 Re: 5 18.10.12, 22:13
            aniuta75 napisała:

> Nie gołymi tylko w szmatę se owinął łapę big_grin.

No tak, nie ma to jak szmata big_grin
    • galaxian1 6 01.11.12, 15:28
      Coraz większa cienizna i nuda ten serial.
      Czy coś tu się wyjaśnia? Nic.
      Tylko tak łaża i gadają, gadają i łażą...
      A tego odcinka mogło by spokojnie nie być, bo to typowa zapchajdziura.

O dziwo serial ma wysoką oglądalność i jest zamówiony pełny sezon,
      a takie 666 PA, które jest o wiele ciekawsze walczy o przetrwanie i zapewne zostanie anulowane. Hamburgery to durny naród.
      • aniuta75 Re: 6 01.11.12, 19:23
        E tam nic się nie dzieje tongue_out. Same bohatery normalnie big_grin.
        A czy poznałeś pana, co tego badgaja od narkobiznesu grał? suspicious
        • galaxian1 Re: 6 02.11.12, 00:01
          aniuta75 napisała:

> E tam nic się nie dzieje tongue_out. Same bohatery normalnie big_grin.

Dzieją się bzdety, które nie mają wpływu na główną fabułę.
          A cały serial sprowadza się do "ratujmy braciszka!".

> A czy poznałeś pana, co tego badgaja od narkobiznesu grał? suspicious

No własnie kogoś mi przypominał, ale nie wiem kogo!
          Co to za czort ?
          • aniuta75 Re: 6 02.11.12, 00:05
            Z Supka ofkoz big_grin. Grał tego shapeshiftera co chciał romantyczny być i w wampira Draculi się przemienił i na skuterku jeździł smile.
            • galaxian1 Re: 6 02.11.12, 00:10
              aniuta75 napisała:

> Z Supka ofkoz big_grin. Grał tego shapeshiftera co chciał romantyczny być i w wampira
              > Draculi się przemienił i na skuterku jeździł smile.

Wiedziałem że z Supka, ale z którego odcinka to już nie pamietałem smile
              Ma Aniuta pamieć smile
              • piegucha Re: 6 05.11.12, 06:09

Jakis taki serial dla nastolatkow sie robi. Choc nie wiem dlaczego ale co tydzien siadam przed pudlem i ogladamtongue_out Wciaga, choc nie powinnotongue_out
    • aniuta75 7 07.11.12, 22:36
      Ten serial coraz durniejszy się robi big_grin.
      • piegucha Re: 7 08.11.12, 02:49

Zgadzam sietongue_out Latarnia... WOW!!!!!!!!!!!!!! tongue_out
        Ale cala akcja na statku, w 4 osoby? Komus cos sie pomylilotongue_out
        No nic, ja tam dalej ogladambig_grin
        • galaxian1 Re: 7 08.11.12, 16:40
          Durne to mało powiedziane, a ta Czorli wkurza mnie z każdą minutą coraz bardziej.
          Zdecydowanie od tego wolałem i FlashForward i The Event i nawet TerraNova lepiej się oglądało.

A Revolution to do kogo jest kierowane? Dla dorosłych za głupie, jako serial familijny - za dużo się siekają, zabijają.

Ale najgłupsze w tym wszystkim jest to, że kilka wisiorków przywróci energię na całym globie big_grin Kurde, czemu oni nie mogą sobie od nowa wynaleźć prądu? Bo rozumiem, że stare akumulatory poszły się "walić", ale nowe chyba będą działały ? Czy nie ? big_grin Mądrych ludzi, naukowców to tam nie ma, same wieśniaki się ostały ? big_grin
          • piegucha Re: 7 08.11.12, 19:17
            Niezle podsumowanietongue_out
            Ale pytanie zasadnicze : co wylaczylo prad? Juliet nie chciala odpowiedziec na to pytanie.
            • aniuta75 Re: 7 08.11.12, 19:42
              To chyba był skutek tego nieudanego eksperymentu, co był we flashbackach blondi. Czyli jej mąż coś tam eksperymentował ale nie wychodziło i zamiast tego prąd sie wyłączał (scena jak ten z końcówki jest w pomieszczeniu za szybą i potem pyta czy można by to powtórzyć, żeby wszytko się wyłączyło). Tu by się przydał fb kogoś, kto brał udział w eksperymencie, żeby poznać szczegóły. Myślę, że jeszcze coś się dowiemy z czasem.
              • galaxian1 Re: 7 08.11.12, 23:54
                Typowe że nie powiedzieli, bo to JJ.Abrams i będzie to przedłużał do końca sezonu albo serialu, albo nie wyjasnią wcale smile

Ja to widzę tak - wynaleźli jakiś złom, coś tam się nie udało, poleciała fala magnetyczna na cały świat i cała elektronika poszła się walić (coś jak wyładowania na słońcu). Ale do cholery - ludzie zostali, książki zostały. Można było elektryczność "wynaleźć" od nowa, jaki to problem, skoro ma się do tego potrzebną wiedzę ? Ludzie stracili pamięć czy jak? Kupy się ten serial nie trzyma.
                • galaxian1 Re: 7 09.11.12, 00:16
                  A zauważyliście jacy oni wszyscy są ufryzowani i wylansowani ?
                  Prądu nie ma, suszarek nie ma, kosmetyków nie ma, żeli, lakierów, żelazka, pralki, proszków do prania. Ale oni wszyscy wyfryzowani, ulokowani, modne włoski, ubranka czyściutkie, wszystko w kancik smile
    • galaxian1 Przerwa w emisji 09.11.12, 00:54
      Informuję państwa, że czeka nas tylko jeszcze jeden, 8my odcinek serialu, po czym następuje przerwa do... 25 marca smile
      Ciekawe ilu widzów wróci do serialu to takiej przerwie. Bo raczej nie ja.
      Mam do oglądania dużo lepsze seriale i filmidła niż to dzieło.
      • piegucha Re: Przerwa w emisji 09.11.12, 06:26

wg wikipedii beda jeszcze 3 odcinki w tym roku
        en.wikipedia.org/wiki/Revolution_(TV_series)#Episodes
        ostatni 26 listopada

a z tymi przerwami w serialach to w Stanach normalka, zaczyna sie przerwa zimowa i juz, puszcza co innego w tvtongue_out
    • piegucha Re: Revolution od Kripke 23.03.13, 03:11

11 odcinek juz w poniedzialek! Kto czeka? Ja juz chyba nie.
    • aniuta75 Re: Revolution od Kripke 26.03.13, 08:38
      Powrót dziś smile.
    • piegucha Re: Revolution od Kripke 28.03.13, 00:14

O boziu, ten serial dalje jest glupisad Myslalam, ze cos poprawia, a tu dalej glupota za glupotasad
      No bo jak mozna wytlumaczyc, ze chlopak, ktory nie widzial na oczy broni nagle potrafi rozwalic helikopter?
      No i jak sie okaze, ze ta migajaca dioda z jego ciala wlaczy prad na calej kuli ziemskiej to padne ze smiechubig_grin
      • aniuta75 Re: Revolution od Kripke 28.03.13, 09:21
        Tjaaa big_grin.
        I jeszcze - przez pół sezonu cała afera o odzyskanie brata a on prawie od razu kopnął w kalendarz big_grin. I teraz walka dla Dannyego (czy jak mu tam). Nie qwa za miliony zabite prze Militię, nie za wolność i takie tam inne wzniosłe cele. Za Dannyego big_grin.
        Mam nadzieję, że toto drugiego sezonu nie dostanie suspicious.
        • galaxian1 Re: Revolution od Kripke 28.03.13, 12:09
          Dobrze że przeczytałem, to daruję już sobie seans smile
          I tak mnie nie ciągnęło aby to oglądać, ale kto wie... może z nudów bym się skusił big_grin
          Ale jak widzicie - najgłupsze seriale dostają pełne sezony, a te dobre kasują.
          Takie to społeczeństwo hamburgerowe jest, yntelygentne big_grin
    • aniuta75 Sezon 2 26.05.14, 11:56

Zbierałam, zbierałam aż się w końcu wzięłam big_grin.
      I kurcze.... fajne to smile. Może poza nanotechnologią co lata w powietrzu tongue_out.
      No i Sebastian Monroe... Bas... Ahhhhhhhhhhh suspicious.
      • galaxian1 Re: Sezon 2 26.05.14, 19:33
        A ja nie zdzierżyłem nawet pierwszego sezonu smile
        Dotrwałem do przerwy zimowej, a po przerwie serial już mnie mało interesował.
        • aniuta75 Re: Sezon 2 27.05.14, 19:13
          A ja coś ostatnio mam właśnie ochotę na takie gupoty a nie na nic ambitniejszego wink.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka