ilekobietamalat 30.09.12, 09:17 dzisiaj? www.watchseriesus.com/2012/09/once-upon-time-season-2-episode-0-once.html weszlam, jeszcze nie zobaczylam bo mam kolejke, najpierw haven potem fringe bo wczoraj sie nie wyrobilam;P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olylejdi_1 Re: once upon a time.. 30.09.12, 18:28 1-szego mialo wyjsc, mam to oblookam Odpowiedz Link
olylejdi_1 Re: once upon a time.. 30.09.12, 18:33 znalazlam cos takiego: Be sure to catch the special, "Magic is Coming", this Sunday before the premiere! czyli to jakis wstep bedzie. Odpowiedz Link
sil.wen Re: once upon a time.. 12.10.12, 18:13 Ogląda kto? Ja na razie jeden, drugi czeka na weekend, ale znowu nie zakumałam, kto to był ten facet z gołębiem. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: once upon a time.. 12.10.12, 19:45 Coraz głupsze to się robi Ale jakoś pierwszy odcinek obejrzałem, aby się przekonać co się stanie z ta magią z finału sezonu 1. Zdecydowanie Grimm jest lepszym serialem i jak ktoś nie ogląda, to niech żałuje. Odpowiedz Link
sil.wen Re: once upon a time.. 14.10.12, 09:10 Oj tam, oj tam, co najmniej jakby ten serial kiedykolwiek porażał inteligencją No to co z tym gołębiem? --------------------------------- "Every night is time for drink" Odpowiedz Link