aniuta75 13.11.12, 18:21 Czy są jakieś wieści odnośnie kolejnego tomu wiadomej sagi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: Do fanek Martina 13.11.12, 19:26 Wiadomo tyle,że "się pisze". Skoro na Taniec czekaliśmy 5 lat i do tego Martin się mocno rozpisał. Jak on te wszystkie wątki pozamyka?? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Do fanek Martina 13.11.12, 19:39 No że się pisze, to wiem . Tylko myślałam, że może któraś śmiga po forumach martinowych i jakieś ploteczki są o terminach . Odpowiedz Link
mas.uka Re: Do fanek Martina 17.11.12, 17:05 on sam w 2011 dał sobie trzy lata, a do tej pory jego przewidywania były zwykle zbyt optymistyczne A z zupełnie innej beczki, wierzycie ze Jon faktycznie nie żyje? Ja w sumie pogodziłam się z tym już ale na Westeros jest mnóstwo spekulacji. M.in że skoro Jon jest wargiem i może żyć w Duchu i być może Melisandre ożywi go z mocy R'hollora- jak dla mnie bomba Odpowiedz Link
mas.uka Re: Do fanek Martina 17.11.12, 20:26 uwaga bo powyżej ktoś spojleruje bez ostrzeżenia Odpowiedz Link