Dodaj do ulubionych

Seriale świątecznie :)

09.12.12, 21:31
Nie we wszystkich ale pewnie w większości będą takie odcinki smile.
To może sobie pogadamy o nich? suspiciousbig_grin
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Castle 09.12.12, 21:34

Właśnie skończyłam i podobało mi się smile. Scena przed windą, pod jemiołą bardzo mi się podobała wink. Na samym końcu tej jemioły zabrakło tongue_out. No i Gates goszcząca teściową big_grin. I czyżby Javi znalazł swoje miejsce, czy to tylko tak wyglądało?
      • ka_thy Re: Castle 10.12.12, 08:54
        Jemioła bardzo fajna smile Ale ja oglądając odcinek cały czas miałam wrażenie, że to już było. Chyba w Bones był podobny odcinek, taki z zabójstwem Mikołaja, też była czereda Mikołajów, też ofiara była mocno zakręcona na punkcie "mikołajenia", do końca nie wiem, bo Castle się skończył, a ja tego sobie nie przypomniałam big_grin
        • aniuta75 Re: Castle 10.12.12, 09:06
          A faktycznie, też mi cos zaświtało jak przypomniałaś smile.
        • ilekobietamalat Re: Castle 10.12.12, 15:16
          byl byl, i tamten mikolaj mial takie pieeeeekne mikolajowe mieszkaniesmile i to bylo chyba ze on cos jadl u chinczyka i bones wachala wszystkim.. tylki;P
          no i przede wszystkim, tam pocalunek byl pocalunek b&b wink
          • ka_thy Re: Castle 10.12.12, 17:02
            To wtedy był ten ustawiony pocałunek pod jemiołą?

Bo z Bones ja pamiętam odcinek świąteczny - bo możemy chyba o starych porozmawiać? - ten, w którym Booth załatwił Bones widzenie z ojcem, a sam z synem postawił przed budą choinkę. Ech tyle było w tym chemii, że gdybym to ja była Bones to bym wtedy wybiegła i rzuciła się Boothowi na szyję smile i wpiła mu się w usta big_grin

Ciekawe czy to ciągle ten sam odcinek big_grin
            • ilekobietamalat Re: Castle 10.12.12, 21:27
              tak to ten sam odcineksmile sezon 3 o ile dobrze pamietam..
              uwielbiam ten odcinek, byl taki.. ze no ja tez bym wybiegla, rzucila, wpila i w ogolewink

ale w bones lubilam tez odcinek swiateczny co wszyscy byli zamknieci w instytucie.. calkiem wzruszajace sceny tam bylysmile to byl w ogole chyba pierwszy sezon, z nieodzalowanym zackiem smile
    • paulka25 Hart of Dixie 13.12.12, 19:34
      W Blubell też świątecznie. Crazy Earl jako Mikołaj, Zoe w stroju śnieżynki, no i kiss jest smile)) Bez jemioły co prawda ale jakoś mi to nie przeszkadzało big_grin
      • aniuta75 Re: Hart of Dixie 15.12.12, 20:44
        Ależ się wzruszyłam kissem smile.
        No a Brick w chatce Mikołaja? big_grin.
        Tylko Lemon żal...
        • paulka25 Re: Hart of Dixie 15.12.12, 22:05
          Mnie wzruszyła rozmowa Wade'a z ojcem w kościele...
          A Lemon mogliby sparować z tym Waltem ortodontą. Całkiem mi się on podoba smile

Pomoc rodzicow nie jest dla mnie niczym złym i jestem dumna z tego, ze mam rodziców, ktorzy na mnie łożą. Wstydzialbym sie natomiast rodziców niezaradnych, którzy.. braliby ode mnie - tekst roku by bukolyka
    • pszczolaasia Re: Seriale świątecznie :) 14.12.12, 11:00
      misja afganistan byla swiateczna tero. wink
    • aniuta75 Dexter 14.12.12, 21:46

Jak to Dexter big_grin. Noże, piły, trucizny big_grin.
      Nie wiem, czy ktoś to jeszcze ogląda big_grin.
      Ale tak się zastanawiam, czy Deb sama siebie nie otruła, żeby wkopać Hannah wink.
      • sil.wen Royal Pains 23.12.12, 16:34
        Nie wiem, czy jeszcze ktoś ogląda, ale ja sobie lubię popatrzeć no i właśnie obejrzałam świąteczny odcinek i jest super. Tyle sie w nim nadziało, ile mniej więcej w całym sezoniesmile
    • ka_thy Downton Abbey 08.01.13, 12:42
      Trzeba przyznać, że pojechali po bandzie. suspicious

Choć zamiast strasznie zrobiło się śmiesznie, bo widać, że twórcom już brakuje pomysłów. A tak w ogóle to wynudziłam się na tym odcinku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka