piegucha 30.08.13, 20:08 Właśnie trafiłam na zwiastun. Oj, do premiery tak niedaleko! 13 września www.youtube.com/watch?v=lBMEZiRpAmE Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegucha Re: HAVEN S4 14.09.13, 14:32 Wiem, ogladalam wczoraj premiere. Ciekawie sie zaczelo, ale zapowiedzi nastepnych odcinkow jeszcze lepsze Odpowiedz Link
aniuta75 Re: HAVEN S4 22.09.13, 22:03 No już 2 odcinki a nikt nic nie pisze?? Jak na razie ok, tylko już bym Audrey mogła się dowiedzieć, że jest Audrey no . Odpowiedz Link
piegucha Re: HAVEN S4 22.09.13, 22:13 Juz pisze Ta nowa mi sie strasznie nie podoba, zbyt maslane oczy robi do Duke'a I denerwuje mnie, ze tak ciagle jej wszystko tlumacza. A brat Duke'a to nie jest brat Dextera? I moja osobista anegdotka W czerwcu siedzialam na lotnisku w Toronto obok Dwighta Nie prosilam o autograf ani wspolne zdjecie, ale bylo milo siedziec na krzesle obok Odpowiedz Link
aniuta75 Re: HAVEN S4 22.09.13, 22:31 Tak, brat Duke'a to brat Dexa . A nowa taka se, jakoś jej nie ufam chyba. Za to nowe wcielenie Parker baardzo mnie się podoba. W sensie lepiej jej z takimi włosami . Ojjj od Dwighta to ja bym autograf zanabyła. I fotę też. Mrrr . Odpowiedz Link
piegucha Re: HAVEN S4 28.09.13, 14:19 To po wczorajszym odcinku wiemy, gdzie jest Audrey. Tylko jak sie stad wydostanie? No i kim wlasciwie jest szeryf z Eureki? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: HAVEN S4 03.10.13, 18:10 no wlasnie. bosz, ogladalam eureke pasjami i nie moge sobie przypomniec jak on mial na imie tak czy inaczej, w zwiazku z tym ze to ta sama stacja i wo gole, to mam wrazenie ze ogladam jakies dziwne pokrecone polaczenie dwoch seriali.. eureka w haven? cholera a moze wlasnie tak jest! moze cale haven to jakies eurekowe nieudane doswiadczenie) tylkio jakies takie bardziej mroczne Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: HAVEN S4 03.10.13, 18:09 > Tak, brat Duke'a to brat Dexa . o boziu, wiedzialam ze skads go znam! ech.. lubilam brata dexa.. mimo wszystko Odpowiedz Link
piegucha Re: HAVEN S4 05.10.13, 05:08 No to Audrey wyszla! Uff I powiem, ze spodziewalam sie tego co sie stalo po wyjsciu. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: HAVEN S4 06.10.13, 09:34 ale obsmialam sie na tej scenie wychodzenia jak norka;D ten tu kleczy z pistoletem na ziemi.. boziu, przeta wiadomo bylo ze tak bedzie. ciekawe jednak, co bedzie dalej> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: HAVEN S4 06.10.13, 21:30 Nic nie będzie . Będzie musiała się zakochać i dopiero wtedy tego kogoś zabić, żeby kłopoty sie skończyły (swoją drogą fajny myk, bo to może być ktokolwiek, czyli na bank nie Natan i nie Duke, może ten blondas z baru? ). I z miłością nie ma tak lekko i pewnie tak szybko nie przyjdzie, więc se trochę poczekamy . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: HAVEN S4 08.10.13, 20:44 ja tam odkad uslyszalam ta opcje ze ma zabic kogos kogo kocha, to caly czas jakos tak wyorbazalam sobie raczej synalka niz natana ale staram sie staram,i nie moge sobie przypomniec gdzie synus przepadl. w sumie to nawet nie pamietam tego watku zbytnio Odpowiedz Link
piegucha Re: HAVEN S4 12.10.13, 05:03 Co? To ona udaje? Czyli chce ocalic Nathana, bo innego powodu nie widze. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: HAVEN S4 13.10.13, 09:41 ano tak ja pewnie natchnelo, jak kleczal, ze na szybko to tak go moze ocalic.. tylko co dalej. mam mieszane uczucia co do takiego rozwiazania pewnie zaraz duka brata porwa, ten sie wygada zeby brata ratowac i tyle z tego bedzie Odpowiedz Link
galaxian1 Re: HAVEN S4 16.10.13, 22:28 W końcu serial zrobił się bardziej tajemniczy i krwisty. Bo początkowe odcinki to dla przedszkolaków były Odpowiedz Link
aniuta75 5 13.10.13, 22:18 No i wyszło szydło z worka - Audrey to Audrey . Ciekawe tylko jak długo uda im się tak udawać . Odpowiedz Link
piegucha Re: 5 17.10.13, 13:27 No przeciez pisalam juz o tym Nathan jest tak zaslepiony, ze pewnie przez kilka kolejnych odcinkow sie nie kapnie. Odpowiedz Link
piegucha 6 19.10.13, 05:03 Kurka, myslalam, ze nieco dluzej potrwa az Nathan sie dowie. No i czy brat Dexa/Duke'a to tylko mordercow umie grac? Troche sie rozczarowalam. Choc wreszcie bedzie spokoj z Jordan, bo denerwujaca juz byla. Nastepny odcinek dziwnie sie zapowiada. Czyzby Nathan mial takie brudne sny? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 6 22.10.13, 22:07 Eeee no nie mogli dalej z Natana jaj sobie robić przecież . Wade teraz pewnie będzie łaził i zabijał dotkniętych. Ciekawam tylko, czy Natan pomyślał o usunięciu pluskwy z biura. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 6 30.11.13, 23:42 piegucha napisała: > Choc wreszcie bedzie spokoj z Jordan, bo denerwujaca juz byla. Pięknie, bo już nie mogłem ścierpieć tej kretynki, najmądrzejszej z całej wiochy. Odpowiedz Link
piegucha 7 29.10.13, 14:00 Hmmm, coz za duzo Dextera bylo w Haven w tym odcinku. Wade morderca, pozbywanie sie zwlok lodzia. Szkoda tylko, ze Duke stracil swoje klopoty, bo dzieki nim byl bardziej interesujacy. Odpowiedz Link
piegucha 8 02.11.13, 12:49 Hmm, nie przepadam az tak za Nathanem, ale chyba Audrey go nie kropnela? No i co to za "great evil"? Te kraby z oczami to glupie byly, wlasciwie troche smieszne Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 8 04.11.13, 21:16 No wygląda na to, że go jednak kropnęła... A te potworki nawet sympatyczne i tak ładnie oczkami łypały . Odpowiedz Link
piegucha 10 18.11.13, 18:18 No i misza William, a glupia Audrey mu we wszystko wierzy. Coraz ciekawszy sie ten serial robi, tego sie nie spodziewalam, ze to ona i Will z nudow wszystko zrobili Odpowiedz Link
galaxian1 Re: HAVEN S4 28.11.13, 20:35 No to mogę się oficjalnie podpisać pod tym wątkiem ! 4 sezon zaczęty Odpowiedz Link
galaxian1 Re: HAVEN S4 29.11.13, 18:49 Jak na razie to 4 sezon mi się nie podoba. Zmiana konwencji serialu, moim zdaniem nie wyszła na dobre. Wolałem klasyczne śledztwo w duecie Audrey + Nathan. Teraz to jakieś płytkie jest. A z Audrey zrobili kompletną wiejską idiotkę Ja rozumiem że to początek i się rozkręci i tak dalej... ale słaby ten początek sezonu. A obejrzałem na razie 2 odcinki. Póki co 3 sezon najbardziej wymiatał Odpowiedz Link
galaxian1 12 09.12.13, 21:40 Jeszcze kilka dni i finał sezonu! Nie mówcie że ja prowadzę z oglądalnością? 12ty zaliczony Odpowiedz Link
piegucha Re: 12 09.12.13, 22:19 Eee, ja prowadze, bo ogladam w momencie premiery w tv. Nie pisalam, bo nikt nie pisal nic nt 4 sezonu Oj, chyba w nastepnym sezonie bedzie ta prawdziwa wersja Audrey, czyli ukochana Williama. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 12 09.12.13, 23:06 Jakto nikt nie pisał? A tutaj o czym się pisze ? Ale finału jeszcze nie było to go nie widziałaś Chociaż z pewnością stanie się tak jak mówisz, bo jeśli by się tak nie stało to by nie było interesująco Odpowiedz Link
piegucha Re: 12 09.12.13, 23:15 od miesiaca nikt sie nie odzywal to sama do siebie nie bede pisac, wole ze soba pogadac niz pisac Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 12 09.12.13, 23:23 piegucha napisała: > > od miesiaca nikt sie nie odzywal Znowu wina Aniuty ! Ogląda a się nie odzywa > to sama do siebie nie bede pisac, wole ze soba pogadac niz pisac Trzeba było zachęcić towarzycho ! Odpowiedz Link
galaxian1 13 ! Finale Finale 14.12.13, 12:49 No i mamy finała Komu się podoba, komu nie podoba ? Odpowiedz Link
piegucha Re: 13 ! Finale Finale 16.12.13, 01:15 Kurde, w piatek czekalam a pozniej 15 min po rozpoczeciu zasnelam Wlasnie obejrzalam i co? kiepsko Chyba najslabszy final i nawet nie wiadomo czy bedzie kolejny sezon. Dalej najbardziej podobal mi sie sezon pierwszy. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 13 ! Finale Finale 16.12.13, 14:13 Niestety ale ten sezon w ogóle był bardzo słaby, wręcz idiotyczny. Brakowało tylko przybyszów z Matplanety Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 13 ! Finale Finale 17.12.13, 20:25 galaxian1 napisał: > Niestety ale ten sezon w ogóle był bardzo słaby, wręcz idiotyczny. > Brakowało tylko przybyszów z Matplanety a to juz koniec? fuck, myslalam ze to przerwa swiateczna. fakt, sezon idiotyczny,ale pomysl audrey ktorea teraz bedzie zla, calkiem mi lezy Odpowiedz Link
galaxian1 książka ? 14.12.13, 16:26 Czytał ktoś książkę ? Wydaje się być kompletnie o czym innym niż sam serial. lubimyczytac.pl/ksiazka/48154/colorado-kid Odpowiedz Link