26.10.13, 05:01

Obajrzalam, ale zachwycona nie jestem. Spodziewalam sie czegos lepszego. Moze Sleepy Hollow za wysoko poprzeczke ustawilo? Nie wiem.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Dracula 26.10.13, 10:38
      Wcale sie nie dziwię, że średnie to. Bo ileż razy można ten sam temat wałkować. Nawet się za to nie brałam, bo dodatkowo mam alergię na Rhys Meyersa, czy jak go się tam pisze tongue_out.
      • galaxian1 Re: Dracula 28.10.13, 09:05
        Ale chyba temat nie będzie w 100% klasyczny, bo to by była historia na 3 odcinki albo jeden film.
        Musi zacząć się coś dziać "innego", nowego smile
        A ja właśnie mam nadzieję, że Dracula będzie miał inny klimat, prawdziwy klimat - w przeciwieństwie do wampirów z koledżu big_grin Wampirów dla nastolatek mi wystarczy, teraz oczekuję czegoś z mrocznym klimatem smile
        • ona_007 Re: Dracula 28.10.13, 10:07
          Ja też nie jestem zachwycona.
          Czekałam na dreszczyk emocji i niestety nic nie drgnęło. Przewidywalne- miałam wrażenie ze to wszystkojuż było.
          Jeżeli mówimy o ramach czasowych w których toto się toczy to scenografia i historia dużo lepsza w Ripper Street, więcej krwi i zaskoczenia w Heel on wheels , a mordobicia więcej w Copperze.
          Jesli chodzi o wampiry to dużo fajniejsze z większym sarkazmem są w Orginals a story w Sleepy Hollow przebija mrocznością Draculę o niebo...
          Za dużo było filmów pełnometrazowych o Draculi żeby wymyślić coś świeżego...

Na dodatek patrzę sobie na ta główna postać i ciągle widze Henryka VII. Chyba to mi najbardziej przeszkadza.
          • galaxian1 Re: Dracula 29.10.13, 19:52
            Obejrzałem ! I się... wynudziłem jak mops big_grin
            Jeśli to o miało być straszne, z klimatem, ciekawe i wciągające... to ja dziękuję smile
            Taka sceneria kompletnie mnie usypia, jeśli chodzi o "klimat" to czy nim miała być jedna brukowana ulica Londynu (o ile to Londyn, bo po kamieniach jakoś go nie poznałem) ?
            Aktorzy też jacyś nieprzekonywujący. Nawet "scenka pod drzewkiem" zamiast przerazić to śmieszyła. Dodajmy do tego iż odcinek był praktycznie o niczym... to dopełnia czaru goryczy smile
            I jeszcze Depesze pod koniec odcinka - idealnie pasują do tamtej epoki, szkoda że nie dali Modern Talking big_grin
    • podkocem Re: Dracula 31.10.13, 10:11
      Połączenie Wampiarskich pamiętników z Murdochem tongue_out
    • pszczolaasia Re: Dracula 31.10.13, 11:10
      przyznma sie ze tu zasnelam na amen. w znaczeniu ze Slubny wyjal mi z reki pilota przykryl kolderka i przystapil do ten tego.. spania no.
      w ogole nie wiem o co tam kaman. czyli raczej nie bede ciagnac. a szkoda bo czekalam.
    • thorgalla Re: Dracula 31.10.13, 18:53
      Wymęczyłam jakoś.
      Dziwny jest
      • ona_007 Re: Dracula 31.10.13, 20:29
        Czyli co ? Zaszczytne miano rozczarowania sezonu goes to .... Dracula ?
        Bo jeszcze się zastanawiam czy może bardziej powinno trafić do Blacklist . hmmm...

Chyba jednak Dracula na pierwszym miejscu bo nie mam nawet ochoty zobaczyć 2 odcinka .

A jaki wg Was jest najwiekszy niewypał ?
        • galaxian1 Re: Dracula 31.10.13, 21:58
          Obawiam się szybkiego cancela ! smile
          Chociaż amerykańce czasem potrafią zaskoczyć - i dobre seriale kasują, a gnioty trwają i trwają big_grin
          • pszczolaasia Re: Dracula 02.11.13, 12:43
            obawiam sie za mozesz miec racjeindifferent
            gnioty trwaja trwaja trwaja...
            • piegucha Re: Dracula 02.11.13, 12:48

a wczoraj dodatkowo go reklamowali, zrobili specjalny godzinny program "dlaczego kochamy wampiry", byle tylko na koniec zachwalac jaki to wspanialy serial! I jeszcze reklamuja go, ze krytycy sa zachwyceni, ze super, etc, etc

ja juz sobie wczoraj darowalam drugi odcinek, wole Havensmile
    • galaxian1 Re: Dracula 04.11.13, 21:27
      Widać my się w ogóle nie znamy na serialach!
      Hataki dali serialowi 4,5 / 5 punktów tongue_out

hatak.pl/artykuly/swietlana-przyszlosc
    • pszczolaasia Re: Dracula 05.11.13, 08:50
      postanowilam wczoraj sprobowac jeszcze raz. ze slubnym. jak go mam kolo siebie nie zasypiam tak szybkosuspicious
      i moge z cala stanowczoscia stwierdzic ze jedyne co naprawde dobre w tym serialu to muzykasuspicious
      ja chyba nie dam rady wiecej. naparwde.
      • galaxian1 Re: Dracula 05.11.13, 14:50
        jesteś dzielna wojowniczka ! suspicious
        podziwiam że dałaś radę dwa razy big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka