Dodaj do ulubionych

Bastard Executioner

28.09.15, 15:30
Nowosc z FX. Jeszcze wszystkiego nie zakumalam, ale kostiumowy, wiec ogladam. Powoli sie wciagamsmile
Obserwuj wątek
    • sil.wen Re: Bastard Executioner 28.09.15, 18:15
      Ja miałam na liście priorytetów do opatrzenia jak tylko się pojawi, ale przez ANIUTĘ i jej Walking Deadów nie mam możliwości nic innego obejrzeć, dopóki tego nie obejrzę do końca, tzn dopóki nie będę na bieżąco. Ale potem na bank będę patrzeć.
      • piegucha Re: Bastard Executioner 28.09.15, 19:45
        Eeee, to rozumiem! WD to moj ulubiony serial, juz nie moge sie doczekac na nowy sezonsmile Zwiastun jest super, wiec niech juz bedzie pazdziernik!
        • lenkaaa Re: Bastard Executioner 29.10.15, 14:24
          Jest niby OK ale jakos nie podchodzi mi ta czesc ze zwidami na jawie. Zdecydowanie bardziej wole klimaty The Last Kingdom.
          • piegucha Re: Bastard Executioner 29.10.15, 14:50
            no wlasnie, a ja Ci sie widzi last kingdom, widzialam ze cos takiego jest, ale nie bylam pewna czy zaczynac czy nie?
            • lenkaaa Re: Bastard Executioner 29.10.15, 16:09
              Obejrzalam testowo pierwszy odcinek Last Kingdom i wrazenia byly jak najlepsze. Jest akcja i jest bardziej realistycznie niz w Executioner, bez widziadel, przepowiedni.
              Aczkolwiek nie planuje zarzucac Executioner'a. Bede ogladac oba seriale. No chyba ze zaczna w Executionerze przesadzac z torturami, bo tego nie lubie, a niepokoi mnie czolowka serialu z tymi wszystkimi narzediami tortur....
              • lenkaaa Re: Bastard Executioner 03.11.15, 14:58
                Jednak odpuszczam, bo za bardzo mnie denerwuje ta wiedzma i jej koszmarny akcent. Aktor glowny za malo przystojny i akcja zbyt sztampowa.
                No nie podeszlo mi i juz sad
                • piegucha Re: Bastard Executioner 03.11.15, 15:57
                  Mnie podeszlo i chyba coraz bardziej sie podoba, bo az sie zdenerwowalam, ze nie bylo nowego odcinka w zeszlym tygodniu.
                  A wiedzma to Peggy Bundytongue_out Tak ostatnio przez przypadek wyczytalam big_grin
                  • sil.wen Re: Bastard Executioner 03.11.15, 22:20
                    No kurcze, a u mnie czeka i czeka i nie mam czasu się zabrać, zawsze co innego się trafia.
                    • sil.wen Re: Bastard Executioner 12.11.15, 06:29
                      Zabrałam się wreszcie i nawet mi spasowało.
                      Fakt, że uroda głównego pozostawia wiele do życzenia, szczególnie ta dolna część twarzy jakaś dziwna, trochę buldogowatabig_grin Ale poczekam, może mu większy zarost urośnie i zakryje.
                      • lenkaaa Re: Bastard Executioner 12.11.15, 13:08
                        sil.wen napisała:

> Zabrałam się wreszcie i nawet mi spasowało.
                        > Fakt, że uroda głównego pozostawia wiele do życzenia, szczególnie ta dolna częś
                        > ć twarzy jakaś dziwna, trochę buldogowatabig_grin Ale poczekam, może mu większy zaros
                        > t urośnie i zakryje.
                        >
                        Hi, hi !
                        Ja to bym pewnie ogladala dalej, jakos bym przezyla fizjonomie glownego aktora, ale mnie ta kobitka-czarownica najbardziej wkurzala. No po prostu nie oglam jej strawic, tego akcentu podczas wymowy, tych filozofujacych gadek....
                        Wogole, chyba najbardziej mnie draznil ten motyw supernaturalny: jej przepowiednie i jego wizje.
                        • piegucha Re: Bastard Executioner 12.11.15, 13:23
                          Mnie sie podobasmile A dzis sporo sie wyjasnilo. Az sie zdziwilam.
                          Za tydzien ostatni odcinek i nie wiem czy bedzie kolejny sezonsad
                          • sil.wen Re: Bastard Executioner 12.11.15, 20:56
                            Ja dopiero po czterech jestem. Ale mu się debilna baba trafiła... Mam nadzieję, że się jej pozbędzie. Mógłby się z baronową spiknąć - z tą ciążą to pewnie ściema, więc będzie na szybko potrzebowała dawcybig_grin
                            Tak se gadam do siebie, bo pewnie już wszystko wiadomo.
                            Ide piąty oglądać...
                            • piegucha Re: Bastard Executioner 12.11.15, 22:16
                              No wiadomo, nawet co nieco zgadlastongue_out
                              A ja sie chyba biore za Last Kingdom, bo se zwiastun obejrzalam i jestem ciekawa.
                              • sil.wen Re: Bastard Executioner 13.11.15, 06:11
                                Last Kingdom jest super, warto.
    • sil.wen 9 13.11.15, 23:37
      O ja cie....
      No nie spodziewałam się tej rewelacji na koniec.
      Ciekawe, kim jest szanowny tatuś. Ten przypalony krzyżak?
      Mogliby o księżulku nakręcić jaki spin-off, aż się prosi.
      Miałam nadzieję, że już na tym etapie poczynią pewne kroki w celu narodzin czegoś poza poduszką, ale widać się im nie spieszy;p
    • piegucha final i cancel 19.11.15, 18:05

Takie rewelacje, momenty i koniec. Szkoda.
      • sil.wen Re: final i cancel 19.11.15, 23:18
        No moment moment, jak to cancel?
        To sie nigdy nie dowie, kto zabił jego żonę???
        • piegucha Re: final i cancel 19.11.15, 23:31
          Niestety cancel. Tak myslalam po tym jak sie ladnie wszystko mu ulozylo. Dzieci zostaly, baronowa w lozku, a szalona zona wywieziona w sina dal.
          Na wiki pisze o cancelu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka