lenkaaa 13.02.17, 00:00 Ogladam teraz Frikjent / Acquitted i bardzo mi sie podoba. Zupelnie inne klimaty niz przecietna amerykanska sieczka serialowa a widoki fiordow sa nieziemskie. Polecam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Lilyhammer 17.02.17, 22:55 Dobra, widze, że jestem osamotniona w swoich zachwytach nad serialami skandynawskimi, ale sie nie nie przejmuję (LOL!!!) Teraz lecę Lilyhammer, komedię norweską, ktora byla tak dobra, że aż Netfliks się zainteresował i był wspołproducentem 2 i 3 sezonu. Kto ze mną ?! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lilyhammer 20.02.17, 21:00 Niestety nie dotrwalam do konca tego serialu.... Pierwszy sezon - REWELKA !!!! Zasmiewalam sie. Drugi sezon we wspolprodukcji z Netflixem zupelnie przestal byc smieszny Przemeczylam sie do 6 odcinka i rzucilam chwilowo do kata...moze kiedys jeszcze odkurze.... Wielka szkoda... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Seriale skandynawskie 28.02.17, 15:29 A ja nie trawię tej skandynawskiej szkoły serialowej. Nie wiem jak to można oglądać, chyba tylko najwięksi masochiści są w stanie wytrzymać Jedna scena trwa "godzinami", wszystko jest tak statyczne i flegmatyczne, że nawet piękne widoki nie pomagają Idealne proszki nasenne Odpowiedz Link