Dodaj do ulubionych

poradzić mi proszę...

24.06.07, 12:43
... co mam teraz oglądać: Supernatural czy Heroes, bo sie zdecydować nie mogę.
Do tej pory obejrzałam ( kolejność według stopnia podobania się seriali)
Lost
Prison Break
4400
Six Feet Under
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Supernatural!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.07, 12:45
      Z całego serca polecam big_grinDDDDDDD.
    • galaxian1 SUPERNATURAL bez 2 zdań 24.06.07, 13:17
      Heroes jest bardzo nierówny.
      A jak poczujesz klimat Supernaturala to wpadniesz jak śliwa smile
      Tylko nie zniechecaj sie po pierwszych odcinkach, bo akurat one sa najsłabsze.
      • gugi14 Re: SUPERNATURAL bez 2 zdań 24.06.07, 13:28
        SUPERNATURAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • rodzynia Re: SUPERNATURAL bez 2 zdań 24.06.07, 13:36
          Ja Supernatural'a nie widziałam, chyba będę musiała w wakacje to nadrobić wink
          tylko to ściąganie...

A 'Heroes' faktycznie nierówny, ale polecam też obejrzeć smile
          • lenkaaa Re: SUPERNATURAL bez 2 zdań 24.06.07, 13:43
            to w takim razie zasysam Supernatural i za jakiś czas możecie się mnie
            spodziewać na forum Supernatural, hi, hi :o)
            • aniuta75 Re: SUPERNATURAL bez 2 zdań 24.06.07, 14:36
              No to szybciutko oglądaj i dziel się wrażeniami na bieżąco big_grin.
    • agamasia Re: poradzić mi proszę... 25.06.07, 12:13
      Innej odpowiedzi się nie spodziewałam wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka