lenkaaa 24.06.07, 12:43 ... co mam teraz oglądać: Supernatural czy Heroes, bo sie zdecydować nie mogę. Do tej pory obejrzałam ( kolejność według stopnia podobania się seriali) Lost Prison Break 4400 Six Feet Under Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Supernatural!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.07, 12:45 Z całego serca polecam DDDDDDD. Odpowiedz Link
galaxian1 SUPERNATURAL bez 2 zdań 24.06.07, 13:17 Heroes jest bardzo nierówny. A jak poczujesz klimat Supernaturala to wpadniesz jak śliwa Tylko nie zniechecaj sie po pierwszych odcinkach, bo akurat one sa najsłabsze. Odpowiedz Link
gugi14 Re: SUPERNATURAL bez 2 zdań 24.06.07, 13:28 SUPERNATURAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
rodzynia Re: SUPERNATURAL bez 2 zdań 24.06.07, 13:36 Ja Supernatural'a nie widziałam, chyba będę musiała w wakacje to nadrobić tylko to ściąganie... A 'Heroes' faktycznie nierówny, ale polecam też obejrzeć Odpowiedz Link
lenkaaa Re: SUPERNATURAL bez 2 zdań 24.06.07, 13:43 to w takim razie zasysam Supernatural i za jakiś czas możecie się mnie spodziewać na forum Supernatural, hi, hi :o) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: SUPERNATURAL bez 2 zdań 24.06.07, 14:36 No to szybciutko oglądaj i dziel się wrażeniami na bieżąco . Odpowiedz Link
agamasia Re: poradzić mi proszę... 25.06.07, 12:13 Innej odpowiedzi się nie spodziewałam )) Odpowiedz Link