agamasia 10.07.07, 20:17 Robiłam sobie porządki na kompie i sama nie wiem jak i kiedy zrobiłam sobie powtórkę GA DD A tu mam jedną z ładniejszych scen 3 sezonu, do tego piękna muzyka, nic tylko się wzruszać pl.youtube.com/watch?v=eTAIHM64UrY Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Grey's Anatomy :) 10.07.07, 20:50 Ja jakoś nie mam natchnienia coby zabrać się za GA. Sama nie wiem dlaczego, bo swego czasu oglądałam w tv jak leciał i bardzo mi sie podobało. Odpowiedz Link
agamasia Re: Grey's Anatomy :) 10.07.07, 21:12 Aniuta najwyższy czas nadrobić zaległości Odpowiedz Link
gugi14 Re: Grey's Anatomy :) 10.07.07, 21:51 a który odcinek 3 serii masz na myśli ????????? Odpowiedz Link
agamasia Re: Grey's Anatomy :) 10.07.07, 22:00 Gugi podałam linka do końcówki odcinka 3x17, "Some Kind of Miracle", jeżeli pytanie było do mnie Odpowiedz Link
gugi14 Re: Grey's Anatomy :) 10.07.07, 23:30 ano widzisz nie zauwazyłam ;] gupek ze mnie :p ale jestem po 12 godzinach roboty a już od 18 godzin nie spałam więc sama rozumiesz ) Odpowiedz Link
gugi14 Re: Grey's Anatomy :) 10.07.07, 23:34 o kurczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To ojciec Deana i Sama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! łoooooooooooołłł cholera tak dochodze do wniosku, że ojciec jest chyba najfajniejszy z całej trójki DD Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Grey's Anatomy :) 11.07.07, 11:26 Niestety temu aktorowi trafiaja sie same role... duchow Niezaleznie od serialu Odpowiedz Link
luczijka Re: Grey's Anatomy :) 11.07.07, 14:51 galaxian1 napisał: > Niestety temu aktorowi trafiaja sie same role... duchow > Niezaleznie od serialu No właśnie, bo w "Weeds" też gra zmarłego męża, który pojawia się tylko w retrospekcjach <lol>. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Grey's Anatomy :) 11.07.07, 20:29 A ze w Weend to nawet nie wiedzialem ! Wiec to juz 3 serial, haha ! Zaszufladkowano go do roli zmarlych Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Grey's Anatomy :) 11.07.07, 11:27 aniuta75 napisała: > Ja jakoś nie mam natchnienia coby zabrać się za GA To co takiego Aniuta teraz oglada ? Samo XFiles ? Bo rozumiem, ze MIT juz dawno zaliczone ? Odpowiedz Link
gugi14 Re: Grey's Anatomy :) 11.07.07, 23:05 a ktoś mógłby napisać w paru zdaniach historię tej pary ??????!! obejrzałam jak Jeff umiera i masakra (( Odpowiedz Link
agamasia Dla Gugi - spoiler 12.07.07, 13:19 Denny był pacjentem z wadą serca, jego stan był bardzo ciężki, czekał na przeszczep już dosyć długo. W szpitalu opiekowała się nim min. Izzie, która wpadła mu w oko i ciągle z nią flirtował, a Izzie też coraz częściej do niego zaglądała i spędzali ze sobą dużo czasu. Jego serce było takie słabe, że musieli przyłączyć go do jakiejś maszyny i z Dennym było trochę lepiej, oznaczało to jednak, że nie będzie pierwszy w kolejce do przeszczepu. Kiedy znalazł się dawca Izzie, żeby pogorszyć jego stan, przecięła kabel tej maszyny, ale ze wszystkimi stażystami przytrzymywali go przy życiu. Porobili mu badania po tym odłączeniu i rzeczywiście dostał nowe serce. Po przeszczepie oświadczył się Izzie, ona zgodziła się zostać jego żoną i pewno żyliby długo i szczęśliwie, gdyby to jego nowe serce jakiś krótki czas po operacji nie przestało bić. Kiedy Izzie przyszła do niego w pięknej sukni, bo akurat w szpitalu był bal, to Denny już nie żył. To mniej więcej tak wyglądało. Lubiłam oglądać ich wątek, a Jeff fajnie wypadł w tej roli. No i łzy same cisnęły się do oczu Polecam GA z całego serca. Odpowiedz Link
gugi14 Re: Dla Gugi - spoiler 12.07.07, 22:12 o jacie ( masakra.... no to chyba ja jednak zaczne ściągac serialik ;] Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Grey's Anatomy :) 12.07.07, 13:43 Za namową Agi oglądnęłam wczoraj 2 pierwsze odcinki 1 sezonu DD. Odpowiedz Link
agamasia Re: Grey's Anatomy :) 12.07.07, 18:51 Aniuta cieszę sie bardzo, że zaczęłaś DD Odpowiedz Link
szmegesz Re: Grey's Anatomy :) 26.07.07, 22:40 Tak, tak wszystkich namawiam na GA.Leci w Polsacie, ale o takich makabrycznych porach, nawet po północy, że zmuszają do szukania innych źródeł. Wątek Izzy i Denny'ego był rzeczywiście rozczulający na maxa i świetnie zagrany.Druga seria jest świetna,każdy odcinek trzyma w napięciu.Polecam ! A propos, czy 2 seria wyszła w Polsce na dvd? W USA to niedługo ukaże się na płycie 3 sezon Odpowiedz Link
mendosita Re: Grey's Anatomy :) 26.07.07, 23:13 Buu i po co wlazłam na ten temat, o ja głupia (( Zepsułam sobie aktualnie najlepszy wątek w GA (( Buuuuuuu. PS. Meredith działa mi na nerwy, ta jej poza słodkiej idiotki, wrr. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Grey's Anatomy :) 26.07.07, 23:31 Popieram! Meredith jest glupiai robi glupie miny niczym Magda M Obie sa siebie warte. Z tym ze Magda to zatwardziala cnotka, a Mer - zalicza kogo popadnie. Odpowiedz Link
mendosita Re: Grey's Anatomy :) 27.07.07, 09:11 Nie znam Magdy M., ale Meredith wkurza mnie z odcinka na odcinek coraz bardziej. Najbardziej lubię Izzie, choć jej tajemnica mnie trochę zszokowała. Nie myślałam, że Burke będzie taki fajny, na początku na takiego nie wyglądał. Szkoda go dla tej okropnej Cristiny. Odpowiedz Link
luczijka Re: Grey's Anatomy :) 27.07.07, 14:44 mendosita napisała: > Nie myślałam, że Burke będzie taki fajny, na początku na takiego nie wyglądał. > Szkoda go dla tej okropnej Cristiny. A ja uwielbiam Cristinę, jest jeszcze lepsza od Celi z MiT <lol>. I oczywiście kocham Burka DD A już najbardziej, to lubię ich razem <hihihi>. >ale Meredith wkurza mnie z odcinka na odcinek coraz > bardziej. Faktycznie Mereditch jest momentami wpieniająca, ale i tak wolę ją od George'a <wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr>. >Najbardziej lubię Izzie, choć jej tajemnica mnie trochę zszokowała. Też ją lubię, choć czasami zachowuje się jak słodka idiotka ;D No i szkoda, że im nie wyszło z Alexem, bo tego Denny'ego nie mogę znieść PP Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Grey's Anatomy :) 27.07.07, 15:06 luczijka napisała: > No i szkoda, że im nie wyszło z Alexem, bo tego Denny'ego nie mogę znieść PP Juz niedlugo, juz niedlugo Odpowiedz Link
luczijka Re: Grey's Anatomy :) 27.07.07, 17:52 galaxian1 napisał: > luczijka napisała: > > > No i szkoda, że im nie wyszło z Alexem, bo tego Denny'ego nie mogę znieść > PP > > Juz niedlugo, juz niedlugo > Oj Galaxian przecież ja dobrze wiem co było dalej ;D Odpowiedz Link
szmegesz Re: Grey's Anatomy :) 27.07.07, 21:08 A mnie też podoba się Christina i cały związek z Burke'em. Gdyby nie homofobiczne teksty pewnie ich związek przetrwałby. Nie miałam nic przeciwko Denny'emu. Trudno, aby facet z katastrofalnym sercem i wyrokiem śmierci był twardym jak skała. Najbardziej jednak podobała mi się Addison, głównie w 3 serii.Ta aktorka jest wszechstronna. Szkoda, że odeszła do innego serialu. Odpowiedz Link
mendosita Re: Grey's Anatomy :) 27.07.07, 23:44 Strasznie mi smutno po odcinku z umierającym Dennym. Biedna Izzie, biedny Denny. Obejrzałam też 3x01, ale jakiś słaby mi się wydał, może dlatego, że zaczynam mieć serdecznie dość dylematów Meredith i McDreamy. Za długo już to się ciągnie. Odpowiedz Link
luczijka Re: Grey's Anatomy :) 28.07.07, 00:31 mendosita napisała: > Obejrzałam też 3x01, ale jakiś słaby mi się wydał, może dlatego, że zaczynam > mieć serdecznie dość dylematów Meredith i McDreamy. Za długo już to się ciągnie > . Niestety nie jest to tylko wina "zmęczenia materiału" czyli przedłużenia wątku Mer-Der do granic możliwości, bo mówiąc wprost 3 sezon jest dużo słabszy od 1 i 2. Szczególnie początkowe odcinki, później jest już trochę lepiej. Odpowiedz Link
mendosita Re: Grey's Anatomy :) 01.08.07, 21:36 Wkurzać mnie zaczyna powoli zaczyna to "każdy z każdym", jeśli wiecie, co mam na myśli. Odpowiedz Link
luczijka Re: Grey's Anatomy :) 01.08.07, 22:18 mendosita napisała: > Wkurzać mnie zaczyna powoli zaczyna to "każdy z każdym", jeśli wiecie, co mam > na myśli. Wiem i też mnie to strasznie wkurzało <wrrrrrrrrrrrr>. Odpowiedz Link
mendosita Re: Grey's Anatomy :) 02.08.07, 22:35 Ten spin-off w 22 odcinku wynudził mnie straszliwie. Ja rozumiem, że chcą przyciągnąć widzów do "Private Practice", ale mimo Kellermana, mimo Joe ze "Skrzydeł" raczej tego oglądać nie będę, a Kate Walsh lubię, ale nie na tyle, żeby podobało mi się poświęcanie 3/4 odcinka Greya właśnie jej. Mam nadzieję, że dalej już tego tyle nie będzie, bo mi zepsują cały serial. Odpowiedz Link
mendosita Re: Grey's Anatomy :) 02.08.07, 23:04 Wrr, sprawdziłam i wygląda na to, że w następnych odcinkach znów mamy 2 w 1 Będę musiała przewijać sceny z LA Odpowiedz Link
mendosita Re: Grey's Anatomy :) 05.08.07, 22:12 Skończyłam dziś oglądać ( Ktoś wie kiedy rusza 4 sezon? Odpowiedz Link
gugi14 Re: Grey's Anatomy :) 05.08.07, 22:16 a ja jeszcze 3 nie mam sciagniety (((((((((((((((((((( chlip Odpowiedz Link
agamasia Re: Grey's Anatomy :) 05.08.07, 22:46 mendosita napisała: > Skończyłam dziś oglądać ( > > Ktoś wie kiedy rusza 4 sezon? Prawdopodobnie 27.09 przynajmniej tak podają na spoilerfix Odpowiedz Link
mendosita Re: Grey's Anatomy :) 05.08.07, 22:55 Och, to jeszcze strasznie daleko ( Ciekawa jestem co dalej z Burkiem, czy I. Washington naprawdę został wywalony z serialu i czy George też odejdzie (mam nadzieję, że tak). Gugi oszczędzaj sobie Grey'a, bo widzisz sama ile trzeba czekać na nowe odcinki. Odpowiedz Link