galaxian1 22.12.07, 18:36 Przyznac sie - kto wyszperal prezenty dla siebie !??? A moze wogole sami sobie wybieracie i kupujecie - jak to jest ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: kto wyszperal... ? 22.12.07, 19:40 Ja nawet nie szukałam hihihi bo baaardzo lubię niespodzianki DD. Odpowiedz Link
luczijka Re: kto wyszperal... ? 22.12.07, 20:52 Ja czasem sobie wybieram (np. w tym roku ;P) ale jednak zdecydowanie bardziej wolę niespodzianki DD Odpowiedz Link
forum.lolum Re: kto wyszperal... ? 23.12.07, 20:23 Ja byłam grzeczna i nie szukałam nawet, ale za to moja mama znalazła mój prezent dla niej ( Ucieszyła się ogromnie, prezent jej się podoba (płaszczyk z futrzanym kołnierzem), ale to już nie to samo wg mnie co znalezienie tego pod choinka... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: kto wyszperal... ? 24.12.07, 09:17 jaa!! ale tylko dlatego ze wpadlam na niego niechacy teraz wyjdzie jaka jestem niedojrzala, bo oczywiscie ciesze sie jak malpka z tego ze w koncu dostane wiedzmina(gre, sage juz mam;P) pozatym w rodzinie to ja pakuje prezenty,i juz od wielu lat nie mialam prawdziwej niespodzianki;>ostatnia niespodzianka byla lat temu ze 12 jak dostalam gitare ktora z reszta byla schowana w mojej szafie,a ja jej nie zauwazylam (jak zwykle, kasia jest genialna;> Odpowiedz Link