galaxian1 10.01.08, 08:28 Szczegolnie ciekawie zapowiada sie nowa komedia z Lucy Liu - Cashmere Mafia. imdb.com/title/tt0938567/ 2 serial to tez komedia - Sopie. imdb.com/title/tt0947080/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Nowe seriale ! 10.01.08, 10:24 O Cashmere Mafia to myśmy już trąbiły tu kilka miesięcy temu . A tak btw to gdzieś mi się o oczy obił pierwszy odcinek na torrentach . P.S. Ściągnęłam tego całego Babylon Fields i co? Napisów jak nie było tak nie ma . Odpowiedz Link
luczijka Re: Nowe seriale ! 10.01.08, 18:28 aniuta75 napisała: > O Cashmere Mafia to myśmy już trąbiły tu kilka miesięcy temu . A tak btw to > gdzieś mi się o oczy obił pierwszy odcinek na torrentach . > Co więcej, na torrentach są już dwa odcinki Właśnie idę oglądać ten drugi Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Nowe seriale ! 10.01.08, 18:47 aniuta75 napisała: > O Cashmere Mafia to myśmy już trąbiły tu kilka miesięcy temu Widocznie trabilyscie jakos cicho ! Zaopatrzcie sie w glosniejsze traby i perkusje > gdzieś mi się o oczy obił pierwszy odcinek na torrentach . Mi tez, ja dopiero dzis odkrylem, ze to juz leci. > Napisów jak nie było tak nie m a . Moze wsrod napisowcow tez jakis strajk ? Odpowiedz Link
agamasia Re: Nowe seriale ! 10.01.08, 19:52 Oj Galaxian, Ty chyba raczej z tych co to nie wszystkie wątki czytają Trąbiły, trąbiły, szczególnie Lu nie mogła sie doczekać Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Nowe seriale ! 10.01.08, 22:28 agamasia napisała: > Oj Galaxian, Ty chyba raczej z tych co to nie wszystkie wątki czytają Przeciez pisalem nie raz, ze ja czytam tylko watki, ktorych tytuly mi sie podobaja, albo w ktorych wystepuje slowo "supernatural" hhehe Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Nowe seriale ! 10.01.08, 23:11 A jakie tytuły Ci się podobają ? Podaj przykłady DD. Jśli chodzi o te z supkiem w tle, to teraz, żeby zachęcić Cię do czytania każdy wątek będzie miał coś takiego w tytule PPPPPPPPP. Odpowiedz Link