aniuta75 04.05.08, 22:31 Ja kocham wszystkie co mają biały kolor hihihihi. Ale dzisiaj wyjątkowo do Algidy śmietankowej kupiłam tez jagodową - pyyyyyyyychaaaaaaaaaaaaaaa . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: Jakie lody lubicie najbardziej? :) 04.05.08, 22:58 Ja wszystkie bez wzgledu na kolor Odpowiedz Link
luczijka Re: Jakie lody lubicie najbardziej? :) 04.05.08, 23:04 Ja uwielbiam lody, które podają w zielonogórskich kawiarniach "Niger" i "Mocca" DDDDDDDDDDDDDDD Boskie są! DD Szkoda, że na razie nie mogę ich jeść <buuuuu> ;P Lubię też lody Pipi z Nordisu (naszej lokalnej firmy <hihihi>. Wychodzi na to, że jestem po prostu lokalną patriotką ;DDDDDDDDD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jakie lody lubicie najbardziej? :) 04.05.08, 23:06 Oj babo ale mi o smaki (tudzież kolorki ) bardziej sie rozchodziło . Odpowiedz Link
luczijka Re: Jakie lody lubicie najbardziej? :) 04.05.08, 23:12 No to te lody o których pisałam są koloru kości słoniowej i białego <lol>. Te pierwsze są waniliowe, a drugie śmietankowe ;P ;DDD Ps. Co ty jakąś ankietę przeprowadzasz, że tak wypytujesz???? DD Odpowiedz Link
agamasia Re: Jakie lody lubicie najbardziej? :) 04.05.08, 23:16 No to ja też lokalna patriotka, bo uwielbiam lody Nordisu truskawkowe, a właściwie to są truskawki zmielone i zamrożone. Pychota i właściwie nic mi do szczęścia więcej nie trzeba, jeżeli mamy na myśli oczywiście lody Kolor czerwony Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jakie lody lubicie najbardziej? :) 05.05.08, 08:27 Oj tam zaraz ankietę . Jadłam se lody i byłam ciekawa jakie lubią lolumowicze . Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Jakie lody lubicie najbardziej? :) 05.05.08, 11:39 a ja lubię lody o kolorach brązowych - tj. czekoladowe, toffi, piernikowe itd.. oraz słoneczne, żółte- anasowy, jogurtowe itd.. Odpowiedz Link
asiaw73 Re: Jakie lody lubicie najbardziej? :) 05.05.08, 11:57 A ja przede wszystkim dobre lody, różne smaki ale w małych ilościach, podobno najłatwiej poznać jakość kupując śmietankowe. Odpowiedz Link
rodzynia Re: Jakie lody lubicie najbardziej? :) 05.05.08, 12:15 Ja też lubię wszystkie, ale jakbym miała wybierać to waniliowe z dobrą polewą czekoladową - tak bardzo tradycyjnie Odpowiedz Link
milka323 Re: Jakie lody lubicie najbardziej? :) 05.05.08, 15:59 jeśli o mnie chodzi to większość sorbetów od Grycana ;D. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jakie lody lubicie najbardziej? :) 05.05.08, 18:51 jak juz o grycanie mowa piernikowe i makowe.... achhhhhhhhhhhh poezja Odpowiedz Link
lenkaaa Haagen Dazs 06.05.08, 11:20 To są moje najulubieńsze lody !!! Wszystkie smaki. Kolor bez znaczenia. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Haagen Dazs 07.05.08, 09:18 nie mialam pudelko z belgijska czekolada.. meczylam je chyba miesiac okropne byly! po tym wszystkim co sie nasluchalam,ze niby one takie cudowne i wspanial, naprawde sie zawiodlam Odpowiedz Link