galaxian1 24.09.08, 12:59 Ludu, juz 3 odcinki Hirołsów, a na forumie nikt nie pisuje! Szybko na hirołsowe zasuwać i pisać ! Ino juz! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 24.09.08, 13:36 Ja też spasowałam Są ciekawsze rzeczy do oglądania Odpowiedz Link
luczijka Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 24.09.08, 16:28 To się biedny Properek rozczaruje, że nikt mu nie chce towarzyszyć w oglądaniu <hihihi>. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 24.09.08, 22:20 Chetnie sie dowiem, co to za ciekawsze rzeczy sa do ogladania Pewnie jakies babskie seriale albo telenowele Chociaz co do herosow, to ja tez ich na razie nie ogladam Jakos mnie nie ciagnie do niego. Prisona tez chyba zaprzestane, bo ten serial jest tak beznadziejny, ze szkoda mi na niego podwiecac 42 minuty tygodniowo No coz - stare serialowe "wyjadacze" odchodza w nieslawie... Odpowiedz Link
luczijka Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 24.09.08, 23:29 Jeśli sam nie oglądasz, to po cholerę nam każesz komentować? A co do ciekawszych rzeczy do obczajenia, to może "You can dance"??? <hihihi> Ja co prawda nie oglądam, ale zobacz jak Aga z Aniutą zawzięcie o tym konferują Może i my powinniśmy do nich dołączyć??? <lol> ;P Odpowiedz Link
agamasia Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 24.09.08, 23:33 No koniecznie DD Za tydzień Lu w środę o 21.30 proszę przy tvn-ie zasiąść Odpowiedz Link
luczijka Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 24.09.08, 23:38 Nie wiem czy trafię do telewizora, bo tak dawno już przy nim nie byłam... <lol>. Odpowiedz Link
agamasia Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 24.09.08, 23:43 No to jest okazja, żeby sobie przypomnieć Odpowiedz Link
aniuta75 Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 25.09.08, 13:16 luczijka napisała: > Nie wiem czy trafię do telewizora, bo tak dawno już przy nim nie byłam... < > lol>. To se mapkę rozrysuj DDDDDDDDD. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 25.09.08, 11:03 luczijka napisała: > Jeśli sam nie oglądasz, to po cholerę nam każesz komentować? Bo moze komentarze beda na tyle zachwycajace, ze przekonaja mnie aby zaczac > A co do ciekawszych rzeczy do obczajenia, to może "You can dance"??? <hihih Nie nie, dziekuje Nie ogladam zadnych tancy, spiewow, jazdy na lodzie i tego typu programow. Jesli mam ogladac cos kompletnie bezmyslnego, to juz wole mecz ligi mistrzow Chociaz piwo sie przy nim dobrze pije hehe Odpowiedz Link
agamasia Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 25.09.08, 12:56 Ależ przy oglądaniu YCD też się dobrze piwo pije i inne alkohole też Odpowiedz Link
aniuta75 Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 25.09.08, 13:17 agamasia napisała: > Ależ przy oglądaniu YCD też się dobrze piwo pije i inne alkohole też > Nooo Aga coś o tym wie, bo trenuje co tydzień hihihihih. Odpowiedz Link
agamasia Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 25.09.08, 14:03 Nooooooooooooo wczoraj na ten przykład trenowałam na pysznym miodzie pitnym DD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 25.09.08, 15:32 Ooooooooooo miód pitny . To prawie jak szlachcianka jaka DDDDDDDDDDDD. Odpowiedz Link
luczijka Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 28.09.08, 20:22 galaxian1 napisał: > Chociaz co do herosow, to ja tez ich na razie nie ogladam > Jakos mnie nie ciagnie do niego. Ty kłamczuszku ;P Jednak oglądasz Odpowiedz Link
galaxian1 Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 29.09.08, 09:13 Jak wtedy pisalem, to jeszcze nie ogladalem! Ale w koncu zobaczylem i w sumie nawet spoko, na pewno mniej irytujace od Prisona. Bylo nawet krwiscie i... erotycznie (ale nie powiem kto z kim!) Odpowiedz Link
luczijka Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 29.09.08, 12:49 No wiem, że dopiero później obejrzałeś Tylko jestem zdziwiona, bo dość kategorycznie pisałeś, że nie będziesz oglądał <hihihi>. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 29.09.08, 13:02 luczijka napisała: > No wiem, że dopiero później obejrzałeś Tylko jestem zdziwiona, bo dość kategorycznie pisałeś, że nie będziesz oglądał <hihihi>. Jednak nic lepszego do ogladania nie bylo. Przeciez nie UB DD Odpowiedz Link
luczijka Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 29.09.08, 13:53 Już Ci mówiłam: "You can dance" ;P ;DDD Odpowiedz Link
galaxian1 Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 29.09.08, 15:21 luczijka napisała: > Już Ci mówiłam: "You can dance" ;P ;DDD A same se to ogladajcie DD Ciekawe jacy faceci ogladaja takie programy... chyba geje. Odpowiedz Link
luczijka Re: juz 3 odcinki Hirołsów ! :D 29.09.08, 18:58 Nie wiem czy geje to oglądają, ale na pewno sędziują Odpowiedz Link