agamasia 16.01.09, 16:30 Nowy serial, podobno połączenie Hałsa i Mentalisty. Ktoś widział?? www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,6167608,Lie_to_me___widzielismy_pilota__Jestesmy_pod_wrazeniem.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Lie to me 16.01.09, 16:33 Aga Ty mnie babo nie denerwuj! A ktoś robi napisy <zaciera rączki>?? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Lie to me 16.01.09, 16:44 Kurde kurde kurde... A też będdziesz oglądała? Somebody... Enybody... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Lie to me 16.01.09, 17:12 w sumie,to moze powinnam cieszyc sie bezrobociem i ogladac co sie da i ile sie da potem bedzie juz mniej fajnie to ja tez sobie sciagne,a co mi tam;> Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Lie to me 16.01.09, 22:11 a ja przynajmniej raz nie bede rok(albo i wiecej) do tylu Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lie to me 16.01.09, 22:12 to jest preair, bo premiera dopiero 21 stycznia, no ale nic, sciagam, zobaczymy jaka bedzie jakosc Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Lie to me 16.01.09, 22:20 ja bede sciagac jutro, wieczorem mam fatalny transfer;> ale jak to jest preair to w dodatku bede bardziej do przodu niz wielu ludzi;> woow pierwszy raz mi sie to zdaza.. a nie.. drugi, wczesniej bylo TB co ten lolum ze mnie zrobil..kiedys ogladalam tylko klan;> Odpowiedz Link
agamasia Re: Lie to me 17.01.09, 00:29 Zresztą kapitalny, chyba najbardziej podobał mi się z tych wszystkich nowości, więc TB polecam Odpowiedz Link
lenkaaa Obejrzalam !!!! 17.01.09, 00:48 Swietny jest !!! Goraco polecam !!! Kolejny odcinek dopiero 29 stycznia, juz przebieram nozkami z niecierpliwosci Ach, jak mi sie glowny aktor podoba ! Normalnie chyba sie w nim zakocham !!! Mentalista nie robi na mnie wrazenia, a ten TAK !!!! Ogladajcie szybko i dzielcie sie wrazeniami Temat serialu tez super ciekawy. Jest swietna ksiazka pt. "Blink", autorow wam moge jutro zapodac jak ja znajde, pare przykladow zachowan wymienionych w serialu pojawia sie tez w tej ksiazce. Ot taka refleksja, bo mi sie skojarzylo O, juz znalazlam autora: Malcolm Gladwell. Tylko nie wiem czy i pod jakim tytulem zostala przetlumaczona jego ksiazka na polski. en.wikipedia.org/wiki/Blink_(book) Odpowiedz Link
agamasia Re: Obejrzalam !!!! 17.01.09, 14:50 Też obejrzałam i bardzo mi się podoba, jak dla mnie lepszy od Mentalisty Coś czuję, że będę wierną fanką Odpowiedz Link
szmegesz Re: Obejrzalam !!!! 17.01.09, 16:51 Przyłączam się do pochwał.Bardzo mi się podobał.Zdeklasował Mentalistę i nawet mojego do tej pory ulubionego Lifa. Dzięki za polecenie tego serialu. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Obejrzalam !!!! 18.01.09, 11:19 Ja tez obejrzałam i bardzo się podobał. Daleka jestem od stwierdzenia, że deklasuje Lifa czy Mentalistę . Dla mnie to seriale równorzędne, aczkolwiek ten dopiero się zaczyna i nie wiadomo jak to dalej będzie . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Obejrzalam !!!! 18.01.09, 18:14 widzielismy, i bedziemy pewnie ogladac;D aczkolwiek jestem pod wiekszym wrazeniem life, niz lie to me. ale wszystko moze sie zmienic;> Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Obejrzalam !!!! 19.01.09, 10:40 obejrzałam ale jak na razie dla mnie bez rewelacji.. Odpowiedz Link