ilekobietamalat 23.01.09, 10:05 nowy odcinek GA ogladalam wlasnie.. ryczalam prawie przez caly ja nie wiem co sie ze mna dzieje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: lomatkokochano 23.01.09, 10:21 Hmmm może w ciunży jezdeś ? Wiesz, hormonki i te sprawy . Ja dopiero ściągać zaczęłam a oglądnę pewnie kiedyśtam . A płakałaś może dlatego, że Dżordżu iz ded ?? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: lomatkokochano 23.01.09, 10:34 moja droga, jakby dzordzu byl ded to bym raczej sie smiala a chodza ploty po miescie ze w ciazy faktycznie jestem (tak mi znajoma powieziala, ktorej nie widzialam rok! ja nie wiem skad jej taki pomysl przyszedl do glowy) ale nie jestem Odpowiedz Link
agamasia Re: lomatkokochano 23.01.09, 10:22 Znaczy się dobry odcinek?? Jakoś tak dawno chyba takiego nie było Odpowiedz Link
ilekobietamalat a tak swoja droga.. 23.01.09, 10:42 to nastepny odcinek dopiero za dwa tygodnie? czy mi sie cos snilo? Odpowiedz Link
rodzynia Re: a tak swoja droga.. 23.01.09, 11:37 A ja dalej jestem na końcówce II serii, jakoś mnie ten seriał nie wciągnął Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: a tak swoja droga.. 23.01.09, 11:53 a mnie wciagnal dopiero za 3 czy 4 podejsciem Odpowiedz Link
agamasia Re: a tak swoja droga.. 25.01.09, 19:44 Coś te Twoje płacze iKobieta to chyba rzeczywiście podejrzane, bo ja nie płakałam. A może ze mną jest coś nie tak, w jakąś znieczulicę wpadłam czy jak?? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: a tak swoja droga.. 25.01.09, 20:32 agamasia napisała: > Coś te Twoje płacze iKobieta to chyba rzeczywiście podejrzane, bo ja nie > płakałam. A może ze mną jest coś nie tak, w jakąś znieczulicę wpadłam czy jak?? hehe,to tak pol na pol pewnie Odpowiedz Link
ka_thy Re: a tak swoja droga.. 25.01.09, 20:44 Mnie się łza zakręciła w oku (liczy się to? ) już na samym końcu, kiedy Meredith wyszła z więzienia i padła w objęcia Dereka. A tak w ogóle to myślałam, ba nawet byłam przekonana, że Ilekobieta płakała, bo tego chłopca nie dało się uratować. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: a tak swoja droga.. 26.01.09, 05:04 ee tam, kto by sie chlopcem przejmowal;> -- no dobra.. mam bloga... a nawet dwa raz dwa Odpowiedz Link
luczijka Re: a tak swoja droga.. 26.01.09, 10:58 ilekobietamalat napisała: > ee tam, kto by sie chlopcem przejmowal;> > No jak to kto??? ;P Bailey się przejęła i to jak W ogóle ona strasznie miętka się zrobiła ostatnio i nie mogę powiedzieć, żeby mi się to podobało Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: a tak swoja droga.. 26.01.09, 11:02 e tam od razu strasznie mietka ale troche faktycznie. tak jak czasami trafie na stare odcinki na polsacie, to byly lepsze zdecydowanie;> i poczatek byl taki faaajny,a teraz jakos tak.. pusto Odpowiedz Link
luczijka Re: a tak swoja droga.. 26.01.09, 11:10 Tu najlepiej widać jaka kiedyś była Bailey <lol>. "You need to do rounds. Now! NOW!!!!!!!" <rotfl> pl.youtube.com/watch?v=RS5KvBdP_NQ pl.youtube.com/watch?v=5JImyMGNQSs&feature=related Odpowiedz Link
luczijka Re: a tak swoja droga.. 26.01.09, 01:07 agamasia napisała: > Coś te Twoje płacze iKobieta to chyba rzeczywiście podejrzane, bo ja nie > płakałam. A może ze mną jest coś nie tak, w jakąś znieczulicę wpadłam czy jak?? Ja również nie płakałam Nic a nic Pewnie obie mamy znieczulicę, bo to zaraźliwe, a my tak blisko siebie mieszkamy Odpowiedz Link
mendosita Re: a tak swoja droga.. 26.01.09, 07:15 Zaciekawiłyście mnie. Muszę se dziś Greya zapodać. Miałam obejrzeć wczoraj, ale wkręciłam się w "Body of lies" i już mi się GA nie chciało. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: lomatkokochano 27.01.09, 21:34 aniuta75 napisała: > Tyż mi się łza w oku zakręciła . no! Odpowiedz Link