aniuta75 23.01.09, 17:25 Coś Ci się ze smokami popierdzieliło . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Lenka 23.01.09, 17:30 nie mam pojecia !!! przed wyslaniem posta klikam na "edytuj" i smoki sie wyswietlaja, a powyslaniu posta juz ich nie widac. jak ktos wie dlaczego to bede wdzieczna za wyjasnienie Smoki maja sie dobrze, sama zobacz: dragcave.net/user/lenkaaa Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Lenka 23.01.09, 17:32 to moze nie klikaj na edytujP moze to im przeszkadza (ja jak klikne na edytuj to zawsze potem nie doda mi sie zdjecie;PP) w koncu to tylko gazeta.pl a moze cos niechcacy skasowalas? jakis < albo cos? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lenka 23.01.09, 17:42 No dobra: przelogowalam sie i nie naciskam "edytuj", zobaczymy... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lenka 23.01.09, 17:44 jakies inne rady ? dlaczego wczoraj bylo o.k. a dzis nie ? napewno niczego nie zgubilam, bo przekopiowalam wszystko bardzo starannie od nowa. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Lenka 23.01.09, 18:03 Jak dla mnie to pozjadane są te wszystkie img czy inne skróty, bo masz sam goły link do smoka. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lenka 23.01.09, 18:13 dostaje gotowego linka, ktory wyglada tak: [url=http://dragcave.net/view/lrd4][img*] dragcave.net/image/lrd4.gif[/img*]/url] bez gwiazdek oczywiscie i jak go wklejam to nic nie wychodzi. To co robie zle ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Lenka 23.01.09, 18:16 Za dużo tego chyba . [img*]link do obrazka[/img*] i to wsio. Jakiś url się zakradł podstępem . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lenka 25.01.09, 21:06 juz dziala, choc nic nie zmienilam, samo z siebie nagle sie naprawilo i wcale sie nie zdziwie jesli jutro albo pojutrze znowu zniknie... Odpowiedz Link