galaxian1 10.02.09, 09:01 Napewno poleciala na jego mila aparycje pomponik.pl/galerie/podpatrzono/porzucili-zone/zdjecie/duze,963619,4 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mendosita Re: o ja pitole... 10.02.09, 09:06 No co Ty Glx, to Ty nie wiesz, że miłość jest ślepa?? A tak w ogóle to zaskakujesz mnie- nie wiedziałam nic o stronie pomponik.pl, jestem na etapie pudelka Odpowiedz Link
galaxian1 Re: o ja pitole... 10.02.09, 09:08 mendosita napisała: > A tak w ogóle to zaskakujesz mnie- nie wiedziałam nic o stronie > pomponik.pl, jestem na etapie pudelka Ja tez nie - byl link na glownej stronie portalu. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: o ja pitole... 10.02.09, 09:13 oj tez nie wiedzialam o istnieniu pomponika;> ale co do aparycji,wiesz, ona nie widzi tego co my.. zakladajac ze kurt nie rozwalilby sobie glowy,i zyl do dzis (jego wyglad pewnie bylby zblizony do tego na zdjeciu) i zapukalby do moich drzwi.. uwierz, nie jego twarz by byla wazna;P Odpowiedz Link
aniuta75 Re: o ja pitole... 10.02.09, 09:34 Oj bo Wy się nie znacie - nasz Galaxian jest wszechstronny i trzyma rękę na pulsie na wszystkich stronach, na pomponiku również . Co do pana gitarzysty RS... Kij tam z jego wyglądem . Może bardzo sympatyczny jest i niesamowity w łóżku . Tylko te latka... Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: o ja pitole... 10.02.09, 10:26 a niby to kobiety czytają portale plotkarskie... jak lubię stonesów, tak żadn z nich do ciach nie należy Odpowiedz Link
galaxian1 Re: o ja pitole... 10.02.09, 10:55 magdawaw1 napisała: > a niby to kobiety czytają portale plotkarskie... Na TEJ stronie - jest link do tego tematu : www.interia.pl/ Ja o czym innym - a te o czym innym. > jak lubię stonesów, tak żadn z nich do ciach nie należy Ja nie lubie ani stonsow, ani ich muzyki. A co do panienki - no coz - moze poczuc sie jak nekrofilka. Odpowiedz Link
agamasia Re: o ja pitole... 10.02.09, 13:07 A nie wiem czy oglądaliście dalej te zdjęcia, J. Bromski zostawił Romantowską dla jakiejś Chinki, Azjatki mu się zachciało Odpowiedz Link