Dodaj do ulubionych

Deutchse Bank

25.06.10, 10:23
czy ktos mial ostatnio wyplacany kredyt hip. przez ten bank? Jaka byla róznica
kursowa przy wypłacie? czy trzeba bylo doplacic do kredytu??

dzieki za info
Obserwuj wątek
    • planfinance.pl Re: Deutchse Bank 28.06.10, 15:23
      Proszę się nie kierować doświadczeniami innych bo to żaden punkt
      odniesienia.Kilka banków w tym DB oferuje kredyt walutowy
      denominowany co daje szanse nie tylko "stracić" ale
      również "zarobić".Wszystko zalezy od sytuacji a że rynek walutowy
      jest bardziej zmienny niż kobieta to oprócz czekania na rozwój
      sytuacji nie zostało.
    • michas007 Re: Deutchse Bank 29.06.10, 08:24
      Obecnie ryzyko jest mniejsze, bo środki z wypłaty kredytu trafiają na
      rachunek depozytowy.
      • agro.kaszuby Deutsche Bank 30.08.10, 22:48
        Odnośnie kredytu mieszkaniowego w Deutsche Banku, bardzo dużo informacji jest tutaj:
        www.forum-kredytowe.pl/tematy13/deutsche-bank-kredyt-hipoteczny-opinie-vt2690.htm
    • basiabux Re: Deutchse Bank 01.04.15, 13:10
      Jestem właśnie na finiszu brania kredytu w Euro w Deutshe Banku i muszę powiedzieć ze było to dla mnie prawdziwie traumatyczne przeżycie, Wniosek składalismy w grudniu i miało być wszystko pięknie i szybko, decyzje dostalismy dopiero w połowie marca!! Po drodze deutshe bank prze kilka tygodni mial problemy z systemem, potem zagubiły się gdzież dokumenty, co chwilę żądano od nas nowych dokumentów (łącznie z oświadczeniem na piśmie, że mamy 2 dzieci, chociaż we wniosku było wszystko ujęte).Kiedy już podpisaliśmy akt notarialny i złożyliśmy dokumenty w piątek, kredyt miał zostać uruchomiony w poniedziałek, niestety okazało się że brakuje jeszcze jednago oświadczenia, we wtorek przysłali oświadczenie do podpisania (wszytko oczywiście idzie przez centrale w Warszawie), ale już trzeba było dopłacić 2 5 tyś różnicy kursowej, bo euro zaczęło spadać, a dzisiaj dzwoni do mnie Pan z banku, że wczoraj już nie zdążyli uruchomić kredytu i musze dopłacić jeszcze 1750!! Kredyt jeszcze nie uruchomiony, a ja sie zastanawiam czy jutro znowu będe musiała dopłacac jak nie zdążą?? Jakaś paranoja, szczerze odradzam ten bank!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka