emi_forever 25.06.10, 10:23 czy ktos mial ostatnio wyplacany kredyt hip. przez ten bank? Jaka byla róznica kursowa przy wypłacie? czy trzeba bylo doplacic do kredytu?? dzieki za info Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
planfinance.pl Re: Deutchse Bank 28.06.10, 15:23 Proszę się nie kierować doświadczeniami innych bo to żaden punkt odniesienia.Kilka banków w tym DB oferuje kredyt walutowy denominowany co daje szanse nie tylko "stracić" ale również "zarobić".Wszystko zalezy od sytuacji a że rynek walutowy jest bardziej zmienny niż kobieta to oprócz czekania na rozwój sytuacji nie zostało. Odpowiedz Link
michas007 Re: Deutchse Bank 29.06.10, 08:24 Obecnie ryzyko jest mniejsze, bo środki z wypłaty kredytu trafiają na rachunek depozytowy. Odpowiedz Link
agro.kaszuby Deutsche Bank 30.08.10, 22:48 Odnośnie kredytu mieszkaniowego w Deutsche Banku, bardzo dużo informacji jest tutaj: www.forum-kredytowe.pl/tematy13/deutsche-bank-kredyt-hipoteczny-opinie-vt2690.htm Odpowiedz Link
basiabux Re: Deutchse Bank 01.04.15, 13:10 Jestem właśnie na finiszu brania kredytu w Euro w Deutshe Banku i muszę powiedzieć ze było to dla mnie prawdziwie traumatyczne przeżycie, Wniosek składalismy w grudniu i miało być wszystko pięknie i szybko, decyzje dostalismy dopiero w połowie marca!! Po drodze deutshe bank prze kilka tygodni mial problemy z systemem, potem zagubiły się gdzież dokumenty, co chwilę żądano od nas nowych dokumentów (łącznie z oświadczeniem na piśmie, że mamy 2 dzieci, chociaż we wniosku było wszystko ujęte).Kiedy już podpisaliśmy akt notarialny i złożyliśmy dokumenty w piątek, kredyt miał zostać uruchomiony w poniedziałek, niestety okazało się że brakuje jeszcze jednago oświadczenia, we wtorek przysłali oświadczenie do podpisania (wszytko oczywiście idzie przez centrale w Warszawie), ale już trzeba było dopłacić 2 5 tyś różnicy kursowej, bo euro zaczęło spadać, a dzisiaj dzwoni do mnie Pan z banku, że wczoraj już nie zdążyli uruchomić kredytu i musze dopłacić jeszcze 1750!! Kredyt jeszcze nie uruchomiony, a ja sie zastanawiam czy jutro znowu będe musiała dopłacac jak nie zdążą?? Jakaś paranoja, szczerze odradzam ten bank!! Odpowiedz Link