Dodaj do ulubionych

Kredyt hipoteczny

26.01.11, 11:53
Witam. Proszę o informację: czy można wziąć kredyt hipoteczny pod nieruchomość której jestem współwłaścicielem bez zgody pozostałych właścicieli (jezeli jest to pomocne: nieruchomość nie jest podzielona, jest jedna księga wieczysta, jeden akt własności dla całości). Proszę o iformację.
Dziękuje.
Obserwuj wątek
    • kredyt-lider Re: Kredyt hipoteczny 09.02.11, 22:47
      Nie ma takiej możliwości.
    • porownanie Kredyt hipoteczny 10.03.11, 12:57
      NIestety musi byc zgoda innych na kredyt mieszkaniowy
    • tomekopalowicz Re: Kredyt hipoteczny 15.03.11, 10:36
      Hej, z takimi problemami najlepiej zgłosić się do doradcy który pomoże wybrać Ci odpowiedni kredyt. Ja korzystałem z usług doradcy z portalu www.finansosfera.pl/ Dobrali oni kredyt pasujący do moich możliwości i teraz spokojnie spłacam mieszkanie! Wystarczy im podać swój numer kontaktowi sami oddzwonią
    • ekspert-doradzi Re: Kredyt hipoteczny 27.06.11, 02:25
      Ja polecam DBJ Kredyt z Poznania, profesjonalne doradztwo w sprawie kredytu mieszkaniowego, konkretne informacje i pomoc w skompletowaniu dokumentów. Po prostu polecam! Kredyt mieszkaniowy z niską ratą!

zzadam napisał:

> Witam. Proszę o informację: czy można wziąć kredyt hipoteczny pod nieruchomość
      > której jestem współwłaścicielem bez zgody pozostałych właścicieli (jezeli jest
      > to pomocne: nieruchomość nie jest podzielona, jest jedna księga wieczysta, jede
      > n akt własności dla całości). Proszę o iformację.
      > Dziękuje.
    • Gość: basia555 Re: Kredyt hipoteczny IP: 212.244.210.* 07.08.11, 14:29
      Polecam aukcje-
      Klient (potencjalny kredytobiorca) ustala warunki kredytowania, natomiast sprzedawcy (banki) współzawodniczą ze sobą o klienta starając sie przedstawić mu atrakcyjniejszą ofertę niż konkurencja!
      Korzystanie z tego typu serwisu pozwala nam wynegocjować niższą marżę kredytową, a tym samym niższe oprocentowanie kredytu!
      W aukcjach uczestniczą największe banki w Polsce.

pozyczka.oni.cc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka