jola966 05.04.06, 17:48 czy ma ktoś kredyt mieszkaniowy w tym banku?? czekam na Wasze opinie. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katkam81 KB - opinia 06.04.06, 10:01 Ja mam CHF 3,43% na 30 lat i na razie sobie chwalę, ale... W KB wszystko zależy od oddziału który wybierzesz. I to jest sedno sprawy. Bo w jednym może to trwać dwa miesiące i zakończyć się niczym (tak było w Wawie na Powsińskiej - filia Różanej), a w drugim po dwóch dniach masz promesę, a po dwóch tygodniach wypłacony kredyt (W-wa Abrahama róg Fieldorfa). Oferta banku całkiem przyzwoita: - raz w roku wakacje kredytowe, - ubezpieczenie na życie gratis, - bardzo niskie ubezpieczenie kredytu do ustanowienia hipoteki - tylko 0.07% (u innych nawet 1%) - minimum formalności - wystarczy zaświadczenie - wstępna decyzja w 48 godzin - w internecie na bieżąco możesz kontrolować wysokość zadłużenia, wysokość następnej raty, daty i historię spłat - dla mnie to dodatkowy plus. Pomijając pierwszą placówkę, wszystko szybko i sprawnie. Doradca się bardzo zaangażowała, sama dzwoniła, pilnowała i podsuwała pomysły co i jak żeby było taniej. A wczoraj przy odbieraniu harmonogramu spłat miła niespodzianka - dostałam jeszcze kartę kredytową bez żadnych dodatkowych papierków poza wnioskiem. Szczerze polecam placówkę na Abrahama. Odpowiedz Link
anna.galusinska Re: KB - opinia 06.04.06, 10:19 Do katkam81 Powiedz prosze czy to był kredyt na 100 % i przez jaki czas bedziesz miała takie oprocentowanie? dziekuje Odpowiedz Link