Dodaj do ulubionych

kredyt gotówkowy

15.04.08, 15:22
Witam ptrzebuję kredytu w wysokości ok 150tys zl pracuje w Dani
przeszło rok posiadam kontrakt na stałe zarabiam ok 6000 tys
miesięcznie. Mam żone i dziecko. Żona pracuje na umowe zlecenie i
niestety ma zmienne dochody ale średnio ok 4 tyś zł. nie mamy
zadnych oszczęności ani zabezpieczenia w postaci nieruchomości.
Oboje zameldowani jesteśmy w Polsce. W Danii posiadam konto w banku
Nordea zresztą w Polsce także z tym że służy ono do przelewów
drobnych na własne potrzeby.
Obserwuj wątek
    • fortis_hipoteka Re: kredyt gotówkowy 16.04.08, 19:43
      Jeżeli chcą Państwo zakupić nieruchomość w Polsce, to proszę o kontakt. Nie widzę przeszkód w uzyskaniu takiego kredytu, ale musimy ustalić pewne szczegóły, aby sytuacja była 100% jasna.

fortisbank24@gmail.com
    • jarekanielewski Re: kredyt gotówkowy 05.07.17, 11:56
      Ja brałem kredyt gotówkowy w Kredi24.pl oferują do 200 tys. zł na dowolny cel, także myślę, że powinno Cię zainteresować. Najlepiej będzie, jak skontaktujesz się z nimi, przedstawisz swoją sytuację i dopytasz o szczegóły.
      • monika_jankow Re: kredyt gotówkowy 10.10.17, 14:01
        A nie lepiej sprawdzić w jakiejś porównywarce kredytowej jakie oferty mają banki i do nich bezpośrednio się zwrócić? Albo może do jakiegoś doradcy finansowego?
    • monika_jankow Re: kredyt gotówkowy 13.10.17, 15:45
      No jakiś czas temu oferty kredytów sprawdzałam na finansowym rankomacie, ale wiadomo że tylko tylko takie podstawowe dane a to bank określa nam zdolność przez analityka. Więc bardzo się tym nie można sugerować, ale na pewno można sprawdzić który bank ma dość niskie opłaty
    • monika_jankow Re: kredyt gotówkowy 17.10.17, 18:07
      No tak a ostatecznie i tak bank na podstawie zdolności może Ci zaproponować inną ofertę ale taka porównywarka pokazuje jakie są koszty kredytu i z na jaką ratę trzeba się nastawić. A to dość pomocne przy planowaniu pożyczki.
    • monika_jankow Re: kredyt gotówkowy 18.10.17, 12:26
      No niestety. Ale ja już wolę skorzystać z takiej porównywarki kredytów i udać się do banku niż brać jakąś chwilówkę.
    • monika_jankow Re: kredyt gotówkowy 19.10.17, 17:06
      To prawda, a z tego co widzę w finansowym rankomacie to mając konto w banku też jest szansa na lepszą ofertę.
    • ziut19 Re: kredyt gotówkowy 09.11.18, 18:37
      Ponieważ ktoś przy kredycie gotówkowym sugeruje uzbierać wkład własny, więc nie można traktować go poważnie.
    • dart99 Re: kredyt gotówkowy 10.11.18, 07:24
      Kredyt gotówkowy na kwotę o takiej wysokości można uzyskać w kilkunastu bankach i instytucjach pozabankowych. Przy założeniu, że pożyczka na 150.000 złotych zaciągana jest na okres 8 lat, oprocentowanie rzeczywiste powinno wynosić kilkanaście procent. Da się też znaleźć tańsze promocyjne oferty. Jak wynika z porównania na https://chwilowapozyczka.pl/kredyty-gotowkowe/, w tej chwili dwa banki posiadają kredyt gotówkowy o powyższych parametrach z oprocentowaniem rzeczywistym nieprzekraczającym 9%. Wynosi ono albo 8,56% (w przypadku BGŻ BNP Paribas) lub 8,96% (w ING Banku Śląskim).
    • zz73 Re: kredyt gotówkowy 21.11.18, 18:36
      To idź do banku w Polsce lub w Danii i zapytaj o kredyt.
    • krystian2302 Re: kredyt gotówkowy 26.01.19, 13:54
      Zachęcam do skontaktowania się z nimi mi wszystko wyjaśnili i znaleźli najlepsze oferty. Najlepsze jest to ze nic im nie płacisz.
      krystian0201.oferty-kredytowe.pl/o/salechannel.php?idSaleChannel=854&idDistributor=270190
    • dawidr09 Re: kredyt gotówkowy 31.01.19, 22:58
      Zapraszam na stronę dawidr99.oferty-kredytowe.pl tu państwo znajdą najtańszy kredyt.
      Strona porównuje wszystkie banki smile
    • seba.orlik Re: kredyt gotówkowy 13.08.19, 10:47
      Meldunek nie ma znaczenia. Jeśli pracujesz i mieszkasz w Danii, to ciężko Ci będzie dostać kredyt w Polsce.
    • hektor-achilles Re: kredyt gotówkowy 23.04.20, 14:12
      promocja-kredyty.ebrokerpartner.pl/short/5cx1v
    • hedonik Re: kredyt gotówkowy 04.05.20, 14:28
      Osobiście polecam doradców Open Finance. Myślę, że mogą doradzić. Zwykle porównują oferty różnych banków i składają wnioski do kilku (3-4).
    • michal-k-k Re: kredyt gotówkowy 07.01.21, 14:04
      150 tyś to dość duży kredyt w obecnych czasach. Ja nie dostałem w swoim banku kredytu i dopiero u pośrednika kredytowego otrzymałem Kredyt Gotówkowy. Musisz szukać pomocy u specjalistów smile
    • lenamagda11 Re: kredyt gotówkowy 23.11.21, 13:59
      Dobrze jest skorzystać z narzędzi do porównywania kredytów, bo oferty ciągle się zmieniają. Tutaj możesz poczytać więcej na temat ich działania, według mnie mega ułatwiają sprawę.
    • startbank Re: kredyt gotówkowy 20.08.23, 23:40
      Porównaj i weź najlepszą pożyczkę spośród ofert banków i firm pożyczkowych
      Credytovo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka