ja.mazi 14.10.08, 16:57 Przy opcji przewalutowania na jaka obecnie najnizsza marze dla PLN mozna liczyc w Millennium? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karp28 Re: Przewalutowanie CHF -> PLN 14.10.08, 20:00 Proponuję sprawdzić na www.kredyt-lider.pl oferty kredytowe na maila. Ofertuje też bank millenium szybko siędowiesz na ile możesz liczyć i jakie czekająciękoszty a także porównasaz do innych banków. Serwis jest za darmo i bez zobowiązań Odpowiedz Link
arfer Re: Przewalutowanie CHF -> PLN 14.10.08, 20:31 Spamerze tradycyjnie wszystko, na co Cię stać to wklejenie marnej reklamy. A odpowiedź na post - najniższa obecna marża w PLN - 1,20 % marży dla kredytów do 30 % LTV i powyżej 100 tys. PLN. Odpowiedz Link
ja.mazi Re: Przewalutowanie CHF -> PLN 14.10.08, 22:44 Dzieki za konkret info. Wiesz moze jaka byla marza w PLN dla tego typu kredytu przed IX.2008? Czy do przewalutowania musze spelniac jakies wymogi? Z tego co poinformowano mnie, to wycena CHF na PLN brana jest z dnia skladania wniosku o przewalutowanie - zgadza sie? Odpowiedz Link