Gość: ruda31 IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 08:11 JA BARAN 11.04.1970 /23.40/ ON KOZIOROŻEC 10.01.1967 STRASZNIE MI CIĘŻKO I BYWAJĄ CHWILE ZWĄTPIENIA. CZY TAKI ZWIĄZEK MOZE FUNKCJONOWAĆ W MIARE NORMALNIE A JEŚLI TAK TO JAK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiakassia Re: BARAN I KOZIOROŻEC 20.05.02, 15:06 hmmmmmm skad ja to znam:) ten sam układ:) pozdrawiam i zycze wytrwałości:) no i czekam na odpowiedz eksperta:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.podlaska Re: BARAN I KOZIOROŻEC 22.05.02, 23:06 Witam, Baran z Koziorożcem to jak gaz i hamulec w jednym. Baran prze do przodu i chce wsyzstko od razu, a Koziorżec czeka, zastanawia sie i niechętnie sięga do kieszeni. Baran to czysta radośc i energia, Koziorożec to melancholia, nieraz nawet smutek, powaga i ostrożność. Koziorżce bardzo powoli decydują się na związki i niechętnie mówią o swoich uczuciach. W pani horoskopie jest tez dużo żywiołu ziemi - ma Pani bardzo duż planet w Byku. Jest więc Pani tak samo uparta jak Pan Koziorżec. On ma Wenus w Znaku Wodnika, lubi więć przyjacielskie, a nawet kumpelskie kontakty z kobietami. Podobają mu sie kobiety zakskaujące, ekstrawaganckie, z którymi nigdy nie będzie sie nudził. Jesli przetrwacie razem lata 2004/05, to Wasz związek sie wzmocni i uspokoi. Powodzenia Iza Podlaska Odpowiedz Link Zgłoś