Dodaj do ulubionych

WODNIK - STRZELEC

IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 14.07.05, 22:02
W lipcowej Wiedzy i Zyciu napisano, że znaki zodiaku nalezaloby przesunąć o
ileś tam stopni, żeby się zgadzały :-)
co do Strzelca to od 3 lat jestem bez wzajemności zakochana w Strzelcu, który
nie chce odwzajemnić mojego uczucia :-( Przykre - a tak wiele mogloby nas
połączyć ...
Obserwuj wątek
    • Gość: PaULa Poznań Re: WODNIK - STRZELEC IP: *.207.150.murka.net 30.10.05, 08:45
      Ja także jestem zakochana w strzelcu ,lecz on mnie ignoruje :-( wiem ,że razem
      było by nam dobrze . . . bylismy ze sobą niespełna 2 lata ,było inspirująco !
      Aczkolwiek teraz wszystko legło w gruzach i nie mam już nadzieji na jakikolwiek
      powrot do naszego związku :-( Buźka AREK :-)
    • Gość: maja Re: WODNIK - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:11
      moim zdaniem to jest prawda poniewaz jestem z chlopakiem 3 lata i tak jak pisza
      w horoskopach to wszystko sie zgadza!!! i czaem mnie to wnerwia....
    • Gość: Anna WODNICZKA - STRZELEC IP: *.echostar.pl 02.02.06, 12:28
      Cudowny duet!Wiem to bo jestem ze strzelcem i jestesmy bardzo szczesliwi.Ja
      wariatko-furiatka ale z limitami a on to we mnie kocha i usmiecha sie pod nosem
      jak slyszy moje czesto kontrowersyjne wypowiedzi.Dzialamy razem,mamy wspolne
      pasje i kochamy bywac.Jest na tyle pieknie ze pobieramy sie tego lata!
      Nie wyobrazam sobie nikogo innego.Ktoz inny zniesie tak energetyczna i
      nieprzewidywalana istote jak ja?A ja kocham jego
      szczerosc,zyczliwosc,otwartosc,autentycznosc i ...slomiany zapal bo jestem
      podobna:)Cos jest w tych znakach.. Pzdr,
    • Gość: kasia Re: WODNIK - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 08:03
      Zgadzam sie z wczesniejszą opiną nikt mnie tak nie rozumie jak mój Strzelec.
      Jesteśmy ze sobą już od 5-lat i w kwietniu bierzemy ślub. Chyba nikt nie
      wytrzymałby moich zwariowanych pomysłów i humorów:)Wodnik i Strzelec to dobry
      duet pozdrawiam
    • Gość: StrzelecAstrofizyk Re: wodnik-strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 00:48
      To prawda...
      znaki zodiaku zostały ustalone bardzo bardzo bardzo dawno temu :]
      od tego czasu i z resztą obecnie mamy cały czas do czynienia z precesją osi
      ziemskiej.(pl.wikipedia.org/wiki/Precesja) Czyli poprstu przesunięciem
      osi Ziemi wynikającym z ruchu Ziemi dookoła własnej osi oraz dookoła Słońca :D
      przeliczając przesunięcie roczne i mnożąc przez bardzo przybliżoną i uśrednioną
      ilość lat... wychodzi nam że każdy z nas jest przesunięty około dwa znaki
      zodiaku do tyłu :D
      czyli ja jako zodiakalny strzelec jestem gdzieś w okolicach wagi
      a Ty jako pani Wodnik jesteś zodiakalnym Strzelcem :)
      • j6922 Re: wodnik-strzelec 26.08.06, 11:35
        Z tego co wiem to nie dwa znaki tylko ok. 23 stopnie. Tak więc ten kto zgodnie
        z zodiakiem zwrotnikowym miał Słońce w momencie urodzenia na 0 stopni strzelca
        zgodnie z zodiakiem gwiazdowym jego Słońce było ok. 6 stopni Skorpiona itd.

Pozdr.J-S
    • briochelle wodnik i strzelec 01.09.06, 18:11
      Hm..myślę,że zodiak nie ma znaczenia dla miłości.Jestem wodniczka, on
      Strzelcem.I kochałabym tak samo, gdyby był Baranem lub Bykiem. całuję wszytkie
      znaki i pozdrawiam nie-astrologicznie! Nelly
    • Gość: Gosia wodnik-strzelec IP: *.eranet.pl 19.03.07, 11:29
      Ja wodniczka, On strzelec - przyznaję,że naprawdę świetny duet. Nie lubię nudy
      i rutyny w związku a On daje mi to wszystko czego pragnę. Równie szalony ale
      realista, ja natomiast szalona optymistka. Chyba wzajemnie się uzupełniamy w
      tej w kwestii. Pozatym rewelacyjny z niego przyjaciel, kochanek, mężczyzna.
      Oboje kochamy extrymizm. Ogólem temperamentna z nas para. To charakterystyka z
      zaledwie 4 miesięcy naszego związku, znamy się nieco dłużej i zawsze ktoś taki
      jak on marzył mi się... Jeśli uda nam się dotrwać do końca życia i o jeden
      dzień dłużej to mogę sądzić że znalazłam swoje przeznaczenie:):)
    • Gość: ava Wodnik-Strzelec IP: 80.54.43.* 20.03.07, 13:54
      Wodniczka-Strzelec=Ona jest Powietrzem,które roznieca w nim Ogień=wspaniałe
      połączenie
    • Gość: strzelec strzelece wodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 17:07
      mysle tak samo przeciez zodiak nie ma tu nic do znaczenia mam dziewczyne
      wodniczke dogadujemy sie wspaniale to prawda ale gdyby b byla innym znakiem na
      pewno bylo by tak samo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka