kasandra-eu 08.05.08, 23:11 Zapraszam serdecznie.Prognozy w miłej i cepłej atmosferze. www.kasandra.eu Katarzyna -Kasandra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ali.zee Re: kasandra 13.01.09, 22:16 Pani Kasia jest autentycznie bardzo miła i zna się na rzeczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: kasandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 22:51 Wreszcie Jedna jakas normlana w koncu! żadnych autoreklam i podszywania sie pod inne osoby, i tak z mózgiem by właśnie należało, popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migota Re: kasandra IP: 85.219.142.* 30.01.09, 23:02 potwierdzam, wspaniała osoba. Dająca nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
panna.mi Re: kasandra 30.01.09, 23:26 nie ściemnia i nie uiększa, pisze prawdę czasem nie wygodną Odpowiedz Link Zgłoś
sandkara Re: kasandra 30.01.09, 23:31 też kozystałam, wszystko co było i jest potwierdza się Odpowiedz Link Zgłoś
cloude Re: kasandra 24.02.09, 21:57 Tak, bardzo konkretna Pani. Wyprzedza o epokę wszystkie malowane wrózki na Allegro..... szczególnie takie co zbierają na opony i ubezpieczenie do swojej beemki ;-P hehehe Pani, Kasiu, tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna24 Re: kasandra IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.09, 22:06 też korzystałam, na razie czekam na sprawdzenie wróżby, bo w moim przypadku na sprawdzenie muszę jeszcze poczekać, ale wydaje mi się, ze wróżba była solidnie przygotowana i konkretna, Pani Kasia ściśle trzymała się moich pytań i nic nie ubarwiała. Opisała wszystko tak jak widzi, na pewno nie pisze tego co ktoś tylko chciałby usłyszeć, pisze prawdę, tak myślę Odpowiedz Link Zgłoś
blueannamaria Re: kasandra 25.02.09, 00:01 Ciesze się, że nikt tej Pani nie objechał, że raczyła się zareklamować :) To pozytywna zmiana na forum chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
only_kropka Re: kasandra 25.02.09, 08:47 korzystałam, opis bardzo pokrył się z rzeczywistością. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: kasandra ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 11:32 Czy kasandra to sandkara? Katarzyna=Kaśka=Kasadnra=Sandkara Odpowiedz Link Zgłoś
black.zigzag Re: kasandra ??? 25.02.09, 11:43 Oj mika Ty się chyba dziś setnie nudzisz ;-P De facto ja też, siedze w robocie i piję kawę... ! A co to ma być ta Sandkara? hihihi to jest gra półsłowek? (odwórć sobie to będzie sra półgłowek, bez obrazy of course ;-P ) ja Ci smutno i chcesz się pośmiać to odwórc sobie także "bój w hucie" i "chór wujów" :-D buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: kasandra ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 11:47 Jesteś pewna? Odpowiedz Link Zgłoś
black.zigzag Re: kasandra ??? 25.02.09, 11:54 Nie jestem, tak sobie spytałam bo zaciekawiło mnie to słowotwórstwo. Ale OK, tak na poważnie: co oznacza wyraz Sandkara? tworzysz anagramy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: kasandra ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 11:57 Mi wyszło, że Sandkara to Kasandra. Odpowiedz Link Zgłoś
ali.zee Re: kasandra ??? 25.02.09, 17:37 Niektórzy lubią miksować swoje imiona. Osobiście bardziej podoba mi się Kasandra. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sandkara Re: kasandra ??? 25.02.09, 18:05 Gość portalu: mika napisał(a): > Mi wyszło, że Sandkara to Kasandra. Mika nie jestem Kasandrą "Ale OK, tak na poważnie: co oznacza wyraz Sandkara?" Black to skrót mojego imienia i nazwiska:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: kasandra ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 18:11 No nie wiem... nie przekonałaś mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: kasandra ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 18:32 Czy to również Ka_sandra? szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=ka_sandra&s.sm.title=&s.sm.forumXx=468&sf=tresc&s.sm.author=&y=3&x=14 Odpowiedz Link Zgłoś
only_kropka Re: kasandra ??? 26.02.09, 10:31 tak, to ta sama osoba. A czy jest na wrozbyonline, tego nie wiem, ja korzystałam za posrednictwem allegro. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha79 Re: kasandra ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 11:40 Kasandra = Ka_sandra Ka - jak Katarzyna? Sand ka ra sandkara napisała: > co oznacza wyraz Sandkara?" > to skrót mojego imienia i nazwiska:) Odpowiedz Link Zgłoś
only_kropka Re: kasandra ??? 27.02.09, 08:55 witajcie, tak, to ta sama pani. Kasandra-Katarzyna. miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: kasandra ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 09:32 Czy wróżka Kasandra to ta sama osoba, która pisze tu też jako Sandkara? Odpowiedz Link Zgłoś
only_kropka Re: kasandra ??? 27.02.09, 11:32 hmm nie wydaje mi się, kasandra chyba nie udziela się zbytnio na tym forum. Ale nigdy nic nie wiadomo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: kasandra 25.02.09, 17:43 a czy pani kasandra to ta z wrozbyonline? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: kasandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 17:55 Witam. To może ja też się wypowiem na temat tej wróżki. Jestem pewnie jednym z niewielu mężczyzn na tym forum. Ale do rzeczy. Korzystałem z wróżby Pani Kasi ponad rok temu i teraz z perspektywy czasy mogę sie wypowiedzieć i stwierdzić jednoznacznie że 90% wróżby się sprawdziło i było tak jak Pani Kasia powiedziała. Nawet konkretne terminy się zgadzały a to widzę że u innych wróżek nalezy do rzadkości. Napewno skorzystam jeszcze raz. Oby jak najwięcej takich wróżek. Odpowiedz Link Zgłoś