Dodaj do ulubionych

Aida z Viversum to TA słynna Aida?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 13:29
Czy ktos wie czy Aida z Viversum to ta sama słynna Aida ???
Obserwuj wątek
    • Gość: beornot Re: Aida z Viversum to TA słynna Aida? IP: *.lodz.mm.pl 11.10.08, 15:30
      no wlasnie, tez sie nad tym zastanawialam ale chyba o niemozliwe -
      skoro tyle sie czeka na wizyte u niej a tu by na portalach
      wrozzyla...Natasza a Ty wrozylas sobei u Aidy z viversum?
      • Gość: fg Re: Aida z Viversum to TA słynna Aida? IP: *.toya.net.pl 11.10.08, 15:33
        No co Wy ! ;) Na pewno Aida nie dorabialaby w ten sposob, sadze ze i
        tak pieniedzy ma jak lodu ;)
      • Gość: Natasza Re: Aida z Viversum to TA słynna Aida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 15:38
        No wlasnie nie korzystałam,slyszalam dobre opinie o wrozce Aidzie,ale jezeli to
        nie jest ta slynna Aidia to napewno nie skorzystam,nie lubie klamsta i
        oszustwa,a podszywajac sie pod kogos jak mozna inaczej to nazwac
        • beornot Re: Aida z Viversum to TA słynna Aida? 11.10.08, 15:40
          wiesz co ona nie podszywa sie pod nikogo - taki am pseudonim zreszta
          aida25:) Ja wrozylam sobie u niej- uwazam ze ejst powalajaca bo od
          razu mowi konkrety... ale czy sie sprawdzi hmm zobaczymy ale mowi
          duzo faktow pokrywajacych sie z rzeczywistoscia. Ciekawa jetsem
          opinii innych osob co sobie u niej wrozyly
          • Gość: Natasza Re: Aida z Viversum to TA słynna Aida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 16:20
            Aida25 ma na Viversum,a na wrozbachonline Aida,dodała 25 bo cos chciala
            utaić,zeby ludzie jej nie rozpoznali.Dziwna ta Aida jak dla mnie
            • Gość: fg Re: Aida z Viversum to TA słynna Aida? IP: *.toya.net.pl 11.10.08, 16:31
              Tez nie rozumiem dlaczego wybrala akurat ten pseudonim, tzn wiadomo
              chciala przyciagnac klientow bo wiekszosc chyba o tej prawdziwej
              Aidzie slyszala nawet jak o wrozbiarstwie wie niewiele, wiec to
              dodatkowy wabik, nie rozumiem jednak jak zarzad tych dwoch portali
              tak bez problemu te sprawe zaakceptowal.
              • beornot Re: Aida z Viversum to TA słynna Aida? 11.10.08, 16:36
                oj dziewczyny doszukujecie sie dziury w calym, chyba liczy sie jak
                wrozy i czy jets skuteczna...Co to imie badz pseudonim Aida jets
                zarezerwowany tylko dla jednej?Zrestza tamta ma tak na imie a ta
                pewnie pseudonim...
                • Gość: fg Re: Aida z Viversum to TA słynna Aida? IP: *.toya.net.pl 11.10.08, 16:42
                  Wiesz, nie jest zarezerwowany tylko dla 1 osoby, ale jesli w
                  srodowisku wrozbiarskim jest juz jedna Aida i wiadomo jaka ma
                  wyrobiona juz opinie na rynku i pojawia sie nagle kolejna wrozka
                  rowniez Aida to troche gorzej to wyglada. A pseudonim ma znaczenie,
                  powrozylabys sobie np. u "slodkiej kotki" ? ;) Pseudonim tak jak
                  imie, ma jakis wplyw na wszystko, moze niekluczowy, ale bez
                  znaczenia na pewno nie jest.
                  • maria-na Re: Aida z Viversum to TA słynna Aida? 11.10.08, 16:50
                    Zdecydowanie popieram cie fg.Jezeli ktos jest nowy i zaczyna wrozyc,niech
                    zapracuje sam na swoją nazwe,a nie podpiera sie pseudonimem innej osoby.Nie
                    koszystalam z jej wrozb i nie zamierzam korzystac.Zaglądnelam na jej
                    profil,opinii zebrala dosyc duzo,ale ciekawe jak czesto jest zalogowana,a
                    naiwnych nie brakuje
                • Gość: Baśka Re: Aida z Viversum to TA słynna Aida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 16:44
                  Korzystalam i moge powiedziec że wrozby mocno podkoloryzowane i ubarwione.To
                  mowi co jest miłe dla ucha.Fajna osoba,ale wrozba taka sobie
                  • Gość: Ona Optymistyczna ta Aida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 18:45
                    Bardzo optymistyczna wrozba,ale ja potrzebuje konkretnej odpowiedzi,a nie tego
                    co chcialabym usłyszeć
                    • Gość: Daria Re: Optymistyczna ta Aida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 12:06
                      Korzystałam,fajnie sie rozmawia,ale wrozba zbyt optymistyczna,a w rzeczywistosci
                      nie wygląda ta sytuacja najlepiej
                      • second_kaja Aida nie Aida 14.10.08, 22:46
                        Chyba nie wierzysz,ze prawdziwa Aida ma czas siedziec calymi dniami na
                        portalu.Kiedy tam zaglądne to komus wrozy
                        • ewagorak Re: Aida nie Aida 15.10.08, 14:40
                          Prawdziwa Aida nie wróży na jakimś tam portaliku, bo ma u siebie pracy w bród.
                          Wizyty u niej kosztują całkiem słono, więc chyba by na głowę upadł by wróżyć za
                          parę groszy.
                          Uważam, że Aida25 jest bezczelna wykorzystując markę "Aida" jako swój pseudonim.
                          Powinna zapracować samodzielnie na swoją markę.
                          ewka
    • Gość: tola32 Re: Aida z Viversum to TA słynna Aida? IP: 150.254.196.* 16.10.08, 22:23
      Oj, a mi sie nie wydaje zeby to byla ta sama pani...
      • Gość: Marta Re: Aida z Viversum to TA słynna Aida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 08:38
        A mi sie wydaje,ze to ta sama Aida,po co miałby ktos inny uzywać tego samego
        imienia ?
    • easyfh Re: Aida z Viversum to TA słynna Aida? 21.10.08, 22:03
      A JA KORZYSTAM Z USŁUG AIDY25 NA VIVERSUM I WSZYSTKO CO MI
      PRZEPOWIEDZIAŁA SIĘ SPRAWDZA,DOSKONALE STWIERDZA FAKTY I JEST BARDZO
      MIŁĄ OSOBĄ.NIE PRZESADZAJCIE Z TYM PODSZYWANIEM SIĘ POD
      KOGOŚ,PRZECIEŻ TO LOGICZNE ZE TA SŁYNNA AIDA NIE WRÓŻY NA PORTALU.
      • Gość: jakowita Re: Aida z Viversum to TA słynna Aida? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 10:15
        no pewnie, jakies ciagle napady na wrozki tu mi sie widzi, nie mozna juz wyrazic
        swojej opinii?????
        • second_kaja Re: Aida z Viversum to TA słynna Aida? 22.10.08, 11:37
          Ciekawe tylko dlaczego nikt nie chwali tych wrozek ktore mają setki klientow i
          są naprawde dobre.Zachwala sie natomiast osoby początkujące i o nich jest
          najgłosniej.
    • agrentowy4321 Re: Aida z Viversum to TA słynna Aida? 05.03.23, 21:07
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: Aida z Viversum to TA słynna Aida? 26.04.23, 08:50
      To zadawane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka