Dodaj do ulubionych

Szukam prawdziwej i sprawdzonej wróżki

IP: *.centertel.pl 30.11.08, 14:14
Witajcie,
Poszukuję sprawdzonej i rzetelnej wrózki lub astrologa w Warszawie.
Czytam dużo postów na tym forum i nie potrafie odnaleźć dobrych
opinii.
Kiedyś byłam u wspaniałej wróżki Pani Białeckiej, ale straciłam do
niej kontakt. Mieszka na Jelonkach.
Gdyby ktoś miał kontakt to bardzo proszę!!!!!!!!!!!
Proszę również o polecenie kogoś sprawdzonego.
Potrzebuję szczerej i dobrej opinii na temat spraw, które mnie
interesują dlatego prosze o kontakt do naprawdę godnej polecenia
osoby.
Obserwuj wątek
    • iwona.biedermeier Re: Szukam prawdziwej i sprawdzonej wróżki 30.11.08, 15:40
      no to życzę Ci powodzenia, zdrowia i rozumu, jeśli chcesz szukać
      dobrej wróżki przez forum. i pamiętaj o jedynym, są wróżki, te
      naprawdę dobre w Warszawie, które jak się zorientują, że trafiła do
      nich osoba jakimś cudem przez forum wróżbiarstwo, to Cię pogonią
      dając cenę 2 razy wyższą niż dla innych, zaporową. a niektóre jak
      zobaczą maila z końcówką gazeta to w ogóle nie odpisują.
      w środowisku dobrych wróżek klientela, która obraca się na forach a
      szczególnie wróżbiarstwo, jest traktowana jak trendowana. nie ważne
      czy się sprawdzi czy nie, prawdopodobne jest, że i tak obrobi cztery
      litery. więc nie chcą mieć z tymi ludzmi nic wspólnego.
      • cloude wobec tego co ty tu robisz Iwono? 30.11.08, 16:08
        Co tu robisz światła i yntelygentna osobo, wśród tego chamskiego
        pospólstwa?
        Nie kreuj się na misjonarkę niosącą Światło ciemnemu ludowi bo
        daleko Ci do takich osób.
        Sama spoufalasz się bardzo chętnie z forumowym plebsem , piszesz
        tutaj duzo i prawie codziennie.
        Piszesz także w wielu postach , że sama chodzisz do wróżki, takiej
        własnie która się z byle hołotą z forum nie spoufala - to jakim
        cudem Ciebie przyjmuje: Iwonę-Zagorzałą-Forumowiczkę??

• iwona.biedermeier Re: wobec tego co ty tu robisz Iwono? 30.11.08, 16:11
          ja tylko poinformowałam kogoś, kto pytał.

widać cztery litery Ci ściska, że są wróżki, do których w życiu nie
          wejdziesz za próg.
          a co Ty o mnie sądzisz, to naprawdę nic mnie nie obchodzi. pisz
          sobie co chcesz.
          • cloude Re: wobec tego co ty tu robisz Iwono? 30.11.08, 16:14
            tak, pękam z zazdrości hihihi ! ciekawe jakie to wysokie progi skoro
            Ty Iwona-Z-Forum tam jesteś mile widziana ;-)))
          • cloude naganiaczka/stręczycielka za sporą prowizję :-) 30.11.08, 16:36
            Skoro mogę pisać co chce, to napiszę że z tego co wiem , to Ty
            zwykła naganiczka klientów jesteś i za każdego zwerbowanego klienta
            takiej "elitarnej wrózki" dostajesz swoją dolę.
            Niezły interes :-) Pogratulować.
            I możesz sobie na mnie bluzgać ile chcesz i jak chcesz, ale taka
            jest prawda o Tobie ....
        • sadosia75 Re: wobec tego co ty tu robisz Iwono? 30.11.08, 16:44
          Wyobraz sobie, ze NIE mozesz pisac wszystkiego. sa pewne zasady ( netykieta ) i
          musisz ich przestrzegac. Polecam prywatna rozmowe z P. Iwona a blyskawicznie
          zmienisz zdanie o niej.

> Piszesz także w wielu postach , że sama chodzisz do wróżki, takiej
          > własnie która się z byle hołotą z forum nie spoufala - to jakim
          > cudem Ciebie przyjmuje: Iwonę-Zagorzałą-Forumowiczkę??

Moze dlatego, ze P. Iwona nie jest holota? nie wpadlas na to?
          • cloude Re: wobec tego co ty tu robisz Iwono? 30.11.08, 16:49
            Nie wpadłem na to, ponieważ Pani Iwona wszędzie podkreśla że samo
            wypowiadanie się na forum jest oznaką przynależności do tzw. hołoty,
            trendowatych + inne ciekawe epitety... a sama przecież też tu pisze.
            • sadosia75 Re: wobec tego co ty tu robisz Iwono? 30.11.08, 16:54
              > Nie wpadłem na to, ponieważ Pani Iwona wszędzie podkreśla że samo
              > wypowiadanie się na forum jest oznaką przynależności do tzw. hołoty,

A gdzie tak pisze? widocznie umknelo mojej uwadze takie stwierdzenie.
              Pisanie na forum nie kwalifikuje kazdego do holoty. na to trzeba sobie
              "zasluzyc" i sadze, ze P. Iwona podziela moja opinie na ten temat.
              Jednak skoro juz tak uwaznie czytasz posty tej Pani to milo by bylo gdybys
              zauwazyl/ zauwazyla, ze czesto gesto wspomina, ze do wrozki chodzi od wielu lat
              wiec smialo mozna nazwac ja stala klientka. Skoro wrozka z checia przyjmuje P.
              Iwone to trudno zaliczyc ja do holoty. Zreszta to zaliczenie jest bzdurne i
              niczym NIE poparte. Jako jedna z nie wielu osob zachowuje wysoki poziom na tym
              forum.
              Pozatym szczerze polecam prywatna rozmowe. Mozesz sie mile zaskoczyc i zmienic
              zdanie.
              • cloude Re: wobec tego co ty tu robisz Iwono? 30.11.08, 17:06
                Cytat z przykładowego postu P.Iwony drugiego od góry w tym wątku: "w
                środowisku dobrych wróżek klientela, która obraca się na forach a
                szczególnie wróżbiarstwo, jest traktowana jak trendowana. "

No a Pani I. sama się w tym forum chętnie obraca to po pierwsze,
                jednocześnie twierdząc że nalezy do środowiska tzw. dobrych wróżek.
                To co ? sama siebie nazywa trendowatą? I po co takie słowa - żeby
                ludzi poniżać? Nie wszyscy są tu trendowaci ... czasem ktoś po
                prostu szuka szczerej pomocy a jak przeczyta ile znaczy dla takiej
                rzekomo elitarnej P. Iwony, to mu przykro...
                Ludzie z klasą tak jak Pani Iwona o innych się nie wyrażają i tyle.
                Dlatego tak ostro zareagowałem na jej post i słowa.

Inna sprawa - wyśmiewa i kpi z pomocy oferowanej przez wrózki z
                forum, Allegro, i innych portali internetowych, a potem zaraz
                szybciutko sugeruje że jest pani taka-a-taka co bierze 300zł ale
                jest naj,naj no i jak kto chce, to może podać nr telefonu i
                namiary...
                To kojrzy się od razu, że Pani Iwona tym wrózką nagania klientów.

A jaka jest prywatnie raczej nie chce wiedzieć, wystarczy mi już
                tego wysokiego poziomu
                • sadosia75 Re: wobec tego co ty tu robisz Iwono? 30.11.08, 17:13
                  > No a Pani I. sama się w tym forum chętnie obraca to po pierwsze,
                  > jednocześnie twierdząc że nalezy do środowiska tzw. dobrych wróżek.

Widze, ze zle rozumiales post. Nigdzie nie zostalo napisane, ze to P. Iwona
                  nalezy do srodowiska dobrych wrozek. To juz jest spore naciaganie i smialo mozna
                  zaliczyc to do klamstwa to co napisales.

> To co ? sama siebie nazywa trendowatą? I po co takie słowa - żeby
                  > ludzi poniżać? Nie wszyscy są tu trendowaci ... czasem ktoś po
                  > prostu szuka szczerej pomocy a jak przeczyta ile znaczy dla takiej
                  > rzekomo elitarnej P. Iwony, to mu przykro...

I znowu brak czytania ze zrozumieniem. To nie jest opinia P. Iwony a jedynie
                  opinie, ktore poznala od wrozek. Kolejne naciaganie faktow.

> Inna sprawa - wyśmiewa i kpi z pomocy oferowanej przez wrózki z
                  > forum, Allegro, i innych portali internetowych, a potem zaraz
                  > szybciutko sugeruje że jest pani taka-a-taka co bierze 300zł ale
                  > jest naj,naj no i jak kto chce, to może podać nr telefonu i
                  > namiary...

Jest ( dla mnie ) GIGANTYCZNA roznica miedzy podawaniem namiarow ( to nie mialo
                  miejsca ) a pisaniem, ze istnieje Pani X na ulicy Y.
                  Pozatym troche to nie fair. Jesli P. Iwona podaje namiar, (ktory w ogole nie
                  jest przydatny do niczego bo trudno po podaniu imienia oraz ulicy odszukac
                  wrozke ) to zle jesli jednak namiary podaje ktos inny to juz ok?

> To kojrzy się od razu, że Pani Iwona tym wrózką nagania klientów.

A inne osoby, ktore odrazu podaja imie nazwisko, dokladny adres czy to
                  zamieszkania czy internetowy plus nr telefonu?
                  • cloude Re: wobec tego co ty tu robisz Iwono? 30.11.08, 17:24
                    1)Srodowisko dobry wróżek = zarówno klientela jak i wrózki.
                    Bo napisałem "środowisko" a nie same wróżki...

2)Pani Iwona to pisze jako swoje , nie zaznacza nigdzie że to opinie
                    wróżek.

3)Namiary - Pani Iwona faktycznie działa tak jak inni =
                    promuje "swoich", a wyśmiewa rzekomą konkurencje.

Nie mam zamiaru wykłócać się z Tobą kto ma rację, bo jak wiadomo ile
                    ludzi tyle opini, lecz czuję że ta Pani Iwona niczym się nie różni
                    od innych kpiarzy z tego forum.

• sadosia75 Re: wobec tego co ty tu robisz Iwono? 30.11.08, 17:28
                      Ja sie nie wyklocam jedynie przedstawiam swoja opinie na ten temat.
                      Jednak jesli juz piszesz,ze sa to opinie P. Iwony to poprosze o link ( nie cytat
                      a link ) do wypowiedzi P. Iwony gdzie sa takie slowa.
                      Ja jestem osoba, ktora wymaga "dowodow" bo internet to internet tu mozna pisac
                      wszystko a jesli juz ktos poprosi o konretny czy linki niestety spotyka sie albo
                      z milczeniem i brakiem odpowiedzi albo z wymijajacymi odpowiedziami typu" sama
                      sobie szukaj, nie mam na to czasu" itp.
                      To jednak jest rowne z uciekaniem od tematu oraz milczacym przyznaniem sie do bledu.

Promuje? tzn? podaje konretne imiona, nazwiska? konretne namiary?
                      Ja z kolei wyczytalam wiele razy na forum, ze P. Iwona NIE poda namiarow z racji
                      uszanowania prosby ezoteryka.
                      • cloude Re: wobec tego co ty tu robisz Iwono? 30.11.08, 17:51
                        Teraz Ty źle zrozumiałaś. Nigdzie nie napisałem że Iw. podaje
                        namiary (imie, nazwisko) na forum publ.
                        Ale podaje namiary = w znaczeniu: jak chcesz to skontaktuj się ze
                        mna a ja ci namiar podam. To też jest promowanie - siebie jako
                        pośrednika też.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=87903194&a=87906604

• sadosia75 Re: wobec tego co ty tu robisz Iwono? 30.11.08, 17:58
                          Promowanie czy jak to chcesz nazwac na prywatnych wiadomosciach promowaniem (
                          dla mnie Ty oczywiscie mozesz miec zupelnie inne zdanie ) nie jest. Kilka razy
                          rozmawialam z P. Iwona o roznych wrozkach, wrozbitach i nigdy nie podawala mi
                          namiarow, nr telefonow, konkretnych danych.

Jesli wyrazanie swojej opinii ( bez podawania namiarow ) jest rownoznaczne z
                          byciem posrednikiem no to ja powinnam dostawac calkiem pokazna sumke od kilku
                          powaznych koncernow :)
                          Chyba sie upomne o to :)
                          A tak na powaznie : kazdy z nas ma rozne opinie na rozne tematy. Ja szalenie
                          cenie sobie osoby szczere nawet jesli ta szczerosc moze ( co w przypadku P.
                          Iwony niestety ale przynioslo ) przyniesc niekorzystne sytuacje. P. Iwona
                          zdecydowanie sie do takich osob zalicza. Pisze to co mysli, w 99,9% spotyka sie
                          z obelgami no bo jak to tak itp a mimo to wyraza swoja opinie nadal. Zamiast
                          ganic takie osoby powinno sie je doceniac za to, ze sa w stanie stanac po
                          przeciwnej stronie i nie zmieniaja swojego stanowiska bo LUD tak sobie zyczy.
                          Polecam wczytac sie w wiekszosc postow P Iwony jak dla mnie wyciaganie wnioskow
                          na podstawie kilku postow gdzie wyraznie jest napisane, ze podane opinie sa
                          opiniami ezoterykow jest troszeczke nie powazne.
                          Zycze milej niedzieli i wiecej pozytywnego nastawienia do ludzi :)
                          Pozdrawiam
                          Malgorzata
                          • cloude przykład, też dla P. Iwony ... 30.11.08, 22:00
                            Ja również dziękuję za poniekąd pouczającą dyskusję. Jest Pani osobą
                            niezwykle subtelną i miłą, która zawsze w wyważony i kulturalny
                            sposób potrafi przekazać każdą, nawet nie pozytywną
                            opinię/informację. To robi wrażenie , to jest KLASA :-)

Pozdrawiam i spokojnej nocy
                            Cloude

ps. a Pani Iwona powinna z Pani brać przykład jesli chodzi o kulturę
                            i klasę w kontaktach międzyludzkich :-)

• cloude dobre wróżki nie przyjmują ludzi z forum? ;-) 30.11.08, 16:12
        Skoro wyzej twierdzisz że dobre wrózki nie przyjmą hołoty z forum,
        to po co sama takowe Panie polecasz w innym poście? zaprzeczasz sama
        sobie Iwono....

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=67302427&a=87906023
        :-(
        • iwona.biedermeier Re: dobre wróżki nie przyjmują ludzi z forum? ;-) 30.11.08, 16:15
          widocznie masz spaczony odbiór tego co pisze. nikogo nie polecam, po
          prostu napisałam, że jest taka wróżka. chyba ta właśnie przyjmuje
          wszystkich, widocznie odbija to sobie w wynagrodzeniu. zapytam
          koleżanki i wtedy polecę i nawet napisze numer - jak ona sobie
          będzie tego życzyć.
          • cloude Re: dobre wróżki nie przyjmują ludzi z forum? ;-) 30.11.08, 16:22
            Acha, czyli jednak pospolita hołota i forumowe szambo ma mozliwość
            poprzez Twoje pośrednictwo zasilić kasę jakiejś "elitarnej wróżki" .
            Super, teraz już wiem jaką tu masz misje... :-(
    • ailanthus1980 Re: Szukam prawdziwej i sprawdzonej wróżki 30.11.08, 17:49
      Hej,

Sprawdź w serwisie www.ofachowcach.pl
      Może tam znajdziesz wróżkę :)

Pozdr
      • lilith666_vip Re: Szukam prawdziwej i sprawdzonej wróżki 01.12.08, 09:53
        Shit... mam wrazenie juz ,ze w cyrku jestem .Po co tak sie posadzacie ,oskarzacie ???? po co??? kurde chyba nie trzeba jakiegos wiekiego inteligenta aby wiedzial ze sms so wrozki a audiotele sa odsylane automatycznie a kolorowe strony maja przyciagnac gowniarzy ktorym sie nudzi w domu..tyle ze musza dac ten komunikat "od 18 lat". To jest zerowy kontakt z klientem jak przepywa waszym zdaniem energia? przez druty? i wcale nie neguje fachowosci niektorych osob bo czytalam je gdy jeszcze nie pracowaly np ezotv ale prawda jest prawda! potem sie dziwicie jesli sami dajecie sie zrobic w ch..!
    • zawsze_efka Re: Szukam prawdziwej i sprawdzonej wróżki 09.12.08, 02:13
      napisz mi czy ta twoja wróżka mieszkała w bloku czy w domku. bo mam
      kontakt do wróżki z jelone tylko nie jestem pewna czy to o tą
      chodzi.pozdrawiam
      • agnesta Re: Szukam prawdziwej i sprawdzonej wróżki 09.12.08, 12:56
        zawsze_efka napisała:

> napisz mi czy ta twoja wróżka mieszkała w bloku czy w domku. bo
        mam
        > kontakt do wróżki z jelone tylko nie jestem pewna czy to o tą
        > chodzi.pozdrawiam

Podłączę się
        Ja też swojego czasu poszukiwałam wróżki z Jelonek - ta moja
        mieszkała w bloku - takim wysokim mrówkowcu. Wiem, że się
        wyprowadziła. Jeśli miałabyś namiar to poproszę na priva. Dzięki
        • zawsze_efka Re: Szukam prawdziwej i sprawdzonej wróżki 09.12.08, 17:22
          agnesta napisała:

> > Podłączę się
          > Ja też swojego czasu poszukiwałam wróżki z Jelonek - ta moja
          > mieszkała w bloku - takim wysokim mrówkowcu. Wiem, że się
          > wyprowadziła. Jeśli miałabyś namiar to poproszę na priva. Dzięki

do tej w bloku co mieszkała też poszukuje bo dokładnie wszystko się
          sprawdziło tylko nawet nie pamiętam jak się nazywała.

• Gość: ROXY Re: Szukam prawdziwej i sprawdzonej wróżki IP: *.centertel.pl 10.12.08, 00:11
        Ta wróżka mieszkała w bloku.
        Jeśli masz do niej kontakt to bardzo, bardzo proszę!!!!!!!!!!!!!
        • zawsze_efka Re: Szukam prawdziwej i sprawdzonej wróżki 10.12.08, 13:03
          ta wróżka wyprowadziła się szukałam jej dowiadywałam się czy któryś
          z sąsiadów wie moze albo ma kontakt do niej ale nie.nic! a moż wiesz
          jak się nazywała to moż w internecie sie ja znajdzie
          • Gość: ROXY Re: Szukam prawdziwej i sprawdzonej wróżki IP: *.centertel.pl 10.12.08, 20:57
            Witaj,
            Zapomnij, ja już przekopałam cały internet...
            Szkoda bo była świetna!!!!
            • Gość: Weronika Do Pani Iwony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 00:02
              Pani Iwono
              Jestem tu nowa i nie znam dobrze obyczajów tego forum, ale szukając wróżki
              weszłam właśnie tutaj, ponieważ uważałam, że to dobre miejsce na pozyskanie
              wiadomości o wróżkach.
              Należę do osób, które zwracają wielką uwagę na to KTO będzie "zaglądał" w ich
              los i chcę uzyskać jak najwięcej informacji o takiej osobie. Gdzie mam tego szukać?
              Trochę zaskoczył mnie Pani tekst:
              "no to życzę Ci powodzenia, zdrowia i rozumu, jeśli chcesz szukać
              dobrej wróżki przez forum."
              Wiem, ze te słowa nie były skierowane do mnie, ale ja również w ten sposób
              poszukuję odpowiedniej osoby... co w tym złego?
              Czy właśnie między innymi do tego nie powinno służyć forum wróżbiarskie?
              • Gość: ona Do ROXY IP: *.subscribers.sferia.net 11.12.08, 11:37
                A możesz powiedzieć jak ta wróżka się nazywa? Bo jeśli ma się takie
                dane to można sprobować dzwoniąc pod infolinię i dowiedzieć się o nr
                telefonu... ta wróżka wróży z kart zwykłych czy tarot?
                • Gość: miki Re: Do ROXY IP: 217.153.171.* 11.12.08, 13:31
                  witam wszystkich !
                  ...i dlatego właśnie nie lubię internetu - zamiast sobie pomagać to
                  ludziska się tylko napinają jeden na drugiego - jak wyżej...
                  ale do tematu
                  byłem u super wróźki - znana w wawie, mieszka na starej ochocie - co
                  powie to tak się dzieje - a poza tym extra inteligentna, psycholog,
                  terapeuta, a co najwacniejsze przyjmuje za grosze - bo to nie jest
                  jej źródło dochodu - tylko dar przewidywania i zarazem pomagania
                  ludziom - co powie tak siędzieje (prędzej czy później).
                  ale po co ja to piszę jak mnie zaraz ktoś tu zje..e, że się wychylam
                  i tak dalej :-(
                  • Gość: ona Re: Do Miki IP: *.subscribers.sferia.net 11.12.08, 13:52
                    a Mozesz cos wiecej o niej powiedziec? wróży z kart zweyklych czy
                    tarot?
                    • Gość: miki Re: Do Miki IP: 217.153.171.* 11.12.08, 14:03
                      Przede wszystkim z tarota - dzięki nim chyba się najwięcej
                      dowiedziałem, ale również z daty ur. (numerologia) oraz z ręki - ale
                      z ręki to tak na koniec, "deser" - taki drobny dodatek do
                      numerologii.
                      • Gość: ROXY Re: Do Miki IP: *.centertel.pl 11.12.08, 16:07
                        Witaj,
                        Czy możesz podac jakiś kontakt do tej Pani z Ochoty.

Pozdrawiam
                        • Gość: miki Re: Do Miki IP: 217.153.171.* 11.12.08, 16:44
                          a pewnie, że mogę - nawet powinienem :-)
                          • Gość: miki Re: Do Miki IP: 217.153.171.* 11.12.08, 16:54
                            Teresa Zembrzuska,
                            ul. Kaliska 1/17 parter (bardzo skomplikowane wejście od podwórka)
                            tel. 22 - 823 14 77 uwaga! dzwońcie po 21:30
                            ostatnio brała 100 zł za spotkanie (bez limitu czasu) a średnio na
                            wizytę czeka się ok. 2 mcy - i to o czyś świadczy !
                            To, że ja tam byłem i super jestem zadowolony to pikuś - ale takie
                            same odczucia mają ludzie których tam (nieodpłatnie - zresztą trudno
                            się tu stówką dzielić) wysłałem!
                            Pani nie ma stron internetowych - ani 0700 i tak dalej. Pomaganie
                            innym (jak ona na to mówi) jest jej darem i zarazem wielkim hobby.
                            Można znaleźć ze 2-3 artykuły na jej temat w google.
                            Życzę powodzenia no i zapnijcie pasy - bo to będzie ostra jazda!
                            • Gość: ona Re: Do Miki IP: *.subscribers.sferia.net 12.12.08, 10:13
                              Miki troszke z tymi termianmi przesadziłeś :) moja mama dzwoniła do
                              tej Pani wczoraj wieczorem i dziś idzie na wizytę :)
                              • Gość: MIKI Re: Do Miki IP: 217.153.171.* 12.12.08, 11:14
                                A to Ci niespodzianka :-) - ale tylko sie cieszyć.
                                Najprawdopodobniej Pani się ktoś wykruszył z grafika.
                                Życzę powodzenia.
                                • Gość: ona Re: Do Miki IP: *.subscribers.sferia.net 12.12.08, 12:09
                                  dziekuję :) wysłałam najpierw mamę a najwyżej sama skorzytam później
                                  jak się okaże że jest w miare dobra :)
                                  • Gość: słoneczko Re: Do Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 13:58
                                    Oj Miki, nie udała ci się reklama
                                    • Gość: miki Re: Do Miki IP: 217.153.171.* 12.12.08, 14:23
                                      Widzę, że się zaczyna - człowiek chciał dobrze, a jest jak zawsze -
                                      nie była to reklama, a tylko chęć pomocy innym ;-)
                                      Zresztą lepiej szybciej niż później
                                      Pozdrawiam i dajcie znać jak wrażenia
                                      • Gość: słoneczko Re: Do Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 14:55
                                        Oczywiście, że chciałeś pomóc
                                        • Gość: ona Re: Do Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 20:22
                                          Moja mama dziś była i powiem tak.... że jest średnio zadowolona tzn
                                          może dlatego że moja mama średnio lubi stawiać tarota dlatego:) ale
                                          ogolnie bardzo sympatyczna kobieta z Pani Teresy :)
                                          • barumtryk Re: Do Miki 16.12.08, 23:15
                                            no cóż ...ujme to w ten sposób:
                                            1. skoro czegoś nie lubi co po ... co tam poszła,
                                            2. to nie Teresa mówi o przyszłości, a tylko karty - a Ona je tylko
                                            odczytuje
                                            3. a jak jest niezadowolona - to rozumiem, że nie z usług Teresy - a
                                            tylko z tego, czego się dowiedziała o swojej i najbliższych
                                            przyszłości - współczuję !

Ej - kobiety - może zajmijcie się domem, dziećmi, swoimi facetami -
                                            a nie bujacie w obłokach i szukacie tego co dla was nie pisane - kup
                                            sobie i mamie Secret i uwierz w co przeczytasz ;-)
                                            • Gość: obserwator Do barumtryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 11:21
                                              barumtryk napisał:

"Ej - kobiety - może zajmijcie się domem, dziećmi, swoimi facetami -
                                              a nie bujacie w obłokach i szukacie tego co dla was nie pisane"

Czy ja dobrze zrozumiałem?
                                              Czy to dyskryminacja kobiet?
                                              Czy kobiety są tylko do garów i łóżka?

Jestem facetem drogie panie i mam inne o Was zdanie.

• Gość: aniolek1011 Re: Do ROXY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 12:00
                    słyszałam ze za wróżb nie powinno si pacic.... to prawda? ze wrozba powinna byc
                    nadana?
                    • Gość: devilangel Re: Do ROXY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 13:07
                      Nieprawda. Od zawsze wrozbitom placono w rozny sposob ( zalezy jakie
                      to byly czasy i o jakich warstwach spolecznych sie mowi).Mogl to byc
                      ekwiwalent w postaci przedmiotow czy zywnosci, mogly byc i
                      pieniadze.Obecnie podstawowym srodkiem platniczym jest pieniadz,
                      choc czesto wrozbici siegaja rowniez do innych form wymiany jezeli
                      komus potrzeba pomocy a jego sytuacja materialna uniemozliwialaby
                      skorzystanie z takowej.Nie czyni sie jednak tego powszechnie, gdyz
                      obecny system ekonomiczny opiera sie na platnosciach pienieznych w
                      zasadzie wszedzie, wrozbici jako ze w tym swiecie zyja, podlagaja
                      tym samym prawom ekonomicznym no i musza ( jesli dzialaja i chca
                      dzialac legalnie-a powinni) miec zarejestrowana dzialalnosc
                      gospodarcza z wszystkimi tego konsekwencjami materialnymi.
                      Co zas do czegos darowanego to uznaje sie tradycyjnie, ze darowuje
                      sie talizmany czy amulety, maja one poprzez fakt darowania miec
                      dodatkowo wartosc energetyczna dobrego zyczenia,
                      swoistego "blogoslawienstwa" od osoby, ktora podarowala. Mozna
                      jednak i kupic sobie talizman czy amulet, mozna sporzadzic samemu.
                      nie musi to byc dar. Na pewno jednak kazdy z Was zna przynajmniej
                      jedna autentyczna historie "szczesliwego pierscionka "
                      czy "szczesliwej maskotki" ktora albo jest przekazywana z rak do rak
                      w rodzinie albo tez zostala podarowana przez kogos zyczliwego i
                      wyglada na to, ze dziala :D
                    • Gość: ona do barumtryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 18:32
                      poszła żeby zobaczyć co powie a że nie powiedziała nic konretnego
                      więc sorry ale wg mnie mówienie o wszystkim i o niczym to nie
                      wróżba...
                      • Gość: MIKI Re: do barumtryk IP: 217.153.171.* 08.03.09, 17:38
                        no cóż - jeśli nic ciekawego nie widać... to o czym tu gadać :-(
                        Pozdrowienia i powodzenia w nowym wcieleniu !
    • agrentowy4321 Re: Szukam prawdziwej i sprawdzonej wróżki 05.03.23, 19:05
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: Szukam prawdziwej i sprawdzonej wróżki 26.04.23, 06:41
      To zadawane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka