Dodaj do ulubionych

strach......

21.02.11, 10:42
dzisiaj zamiatalam podlogi:) a nasza suzi zaczela szczekac na miotle:) hehe:) jak robilam ruch w jej strone to ona pod łóżko i dalej szczekala i warczala:) jak zauwazyla ze miotla daleko to wychodzila i atakowala:) a wasze shih tzaki czego sie boja???? pozdrawiam:) Patrycja:)
Obserwuj wątek
    • an3czka2 Re: strach...... 21.02.11, 11:21
      Moja chyba tylko fryzjera, a wróg w domu to odkurzacz :)Kroczy za nim krok w krok, fałszywy ruch i atak!!!
      • rybki1990 Re: strach...... 21.02.11, 11:33
        suzi wlasnie nie:) odkurzacz jej nie przeszkadza tylko ta miotla:)
        • annrez Re: strach...... 21.02.11, 12:29
          moj piesio tez biega za miotla a jeszcze bardziej za mopem, gdy zmywam podloge.A poza tym gdy moja corka -jest niepelnosprawna- zle sie poczuje to biega od niej do mnie i szczeka . Gdy nie ma mnie w pokoju wiem ze cos sie dzieje, kochane te pieski!
          • olla09 Re: strach...... 21.02.11, 16:17
            Mój Figuś , gdy odkurzam to próbuje złapać rurę od odkurzacza łapkami . A gdy odkurzam w jego stronę to ucieka jak najdalej ;) Z miotłą jest to samo. Pozdrawiam z Figusiem ;]]
            • qqqq33 Re: strach...... 21.02.11, 18:18
              U nas też zdecydowanym wrogiem jest odkurzacz...
              • pimpus76 Re: strach...... 22.02.11, 08:58
                moj atakuje odkurzacz:)podskakuje i odskakuje.a co do mopa to musze go zamykac w lazience jak chce myc.normalnie lata za nim jak wsciekly i szczeka.mozna sie usmiac:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka