14.04.12, 21:09
Zamierzam zmienić karmę z Royal Canin na Eukanube Adult Small Breed. Nie jestem jednak pewna czy to dobry pomysł. Co o tym myślicie warto zmieniać? Czy Eukanuba jest tak samo dobra?
Obserwuj wątek
    • maby-baby Re: Eukanuba 14.04.12, 21:45
      Pomysł dobry, bo nawet nalezy zmieniać karmę co jakiś czas.
      Karma gatunkowo podobna. Ta sama klasa z najwyższej półki.
      Moje zajadają na zmianę Royala, Eukanubę, Boscha i oczywiście podjadają "kotowju" Whiskasa :)
      Pozdrawiam!
      • misiaczek-buziaczek Re: Eukanuba 14.04.12, 22:39
        To dobrze wiedzieć. Fado je już Royala od 3 latek więc chyba najwyższa pora na jaką zmianę.
        • an3czka2 Re: Eukanuba 15.04.12, 12:14
          Witaj:0.
          Ja tak jak Justynka jestem zwolenniczką zmiany karmy co jakiś czas. Lila jadła Hillsa, potem Royala, jadła i je raz dziennie gotowany posiłeki z córką. Suchą dostają Purinę Pro Plan Premium z indykiem, a super też jest karma Symply(nowa), świetny skład. Dostają Symply i Purinę na zmianę na śniadanie. Kosmetyki też zmieniam co jakiś czas, i uważam że tak powinno być. Pozdrawiam Anna z dziewczynami:)
          • misiaczek-buziaczek Re: Eukanuba 19.04.12, 11:00
            Niestety zmiana karmy zakończyła się strajkiem głodowym Fado :( Mimo, że zmieszałam Eukanubę z Royalem i tak z tego nic nie wyszło.
            • adzikkkkk Re: Eukanuba 19.04.12, 11:09
              daj mu troche czasu może się przekona:) Ja podawałam Eukanubę i bardzo Misi smakowało, ale ze względu na Tosię musiałam zmienić na karmę bez kurczaka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka