shihmonka 15.10.12, 18:59 Mam do Was pytanie, jaki kolor skóry maja Wasze pociechy? Moja ma różową, rano bledszą , wieczorem bardziej różową. Martwię się i zastanawiam, czy to normalne? Krostek ani uczulenia na skórze brak - tylko ten kolor. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria0511 Re: Kolor skóry 16.10.12, 00:12 Moja Boni jak była szczeniakiem to też miała różową skórę a teraz jej skóra wygląda jak mapa- ma ciemne plamy w kąpieli wygląda jak mały tygrysek ale Shice tak mają. Wieczorkiem może Twoja ma bardziej różową bo biega bawi się jest bardziej wygrzana jak po nocy nie pamiętam jak u mojej było. Pozdrawiam Maria Odpowiedz Link
an3czka2 Re: Kolor skóry 16.10.12, 11:13 Marysia już ci to opisała jak jest, a druga sprawa to shih zawsze mają gorące brzuszki:). Taka ich uroda. Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link
iwona.jg Re: Kolor skóry 16.10.12, 11:44 Figiel ma skore dalmatyńczyka - białą w czarne ciapki. Pod długim włosem nie było tego widać, po obcięciu - szok - mamy łatki :) Odpowiedz Link
kami_aicha Re: Kolor skóry 18.10.12, 23:47 no tak to właśnie jest... a ja ostatnio zauważyłam, że moja Aicha ma różową brodę :D Odpowiedz Link