21.12.12, 11:54
Moje kochane Wszystkim Zdrowych, Wesołych Świat Bożego Narodzenia, oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2013 życzę wraz z ,,dziewczynami". Oby spełniły się w tym roku wszystkim najpiękniejsze marzenia i nie było kłopotów z Futrzakami, a uśmiech gościł na co dzień na każdej twarzy:).
Pozdrawiam Ania.
Obserwuj wątek
    • maria0511 Re: Święta 21.12.12, 16:19
      Dzięki Aniu, i ja życzę Koleżankom i Obywatelowi by te Święta chociaż zimne były ciepłe i rodzinne,żeby Wasze psinki w Noc Wigilijną przemówiły ludzkim głosem i powiedziały Wam jak bardzo Was kochają, oraz wielu radosnych chwil z pieskami w Nowym Roku. Maria
      • 9czarna Re: Święta 21.12.12, 18:37
        By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało,byście zawsze zdrowe były,by sie wiodło znakomicie, by wesołe było życie,żeby psiaki zdrowe były i wesoło sobie żyły:) Wesołych Świąt życzymy ja i moja sunia:)
      • obywatel_korowiow Re: Święta 22.12.12, 13:16
        Dzięki ;)
    • marta76 Re: Święta 21.12.12, 19:03
      Zyczę Wam spokojnych Swiąt, dużo radości i czasu dla swoich psiaków. Ciesze się,że w tym roku spełniło sie moje marzenie co do pieska i ,że po wielu przemyśleniach wybrałam rase shihtzu:) jeszcze,żeby moja Cocunia nie jadła wiecie czego:PPPP
      • an3czka2 Re: Święta 21.12.12, 19:50
        No tego Marta życzę ci najbardziej chyba:)
        Ania
        • malgokasp59 Re: Święta 22.12.12, 11:21
          I ja dołączam się do życzeń Świątecznych ! Niech nasze żywe futerka przemówią do nas i powiedzą nam,że jesteśmy dobrymi opiekunami !
          A nam wszystkim życzę żebyśmy były zdrowe i pogodne przez cały rok !
    • obywatel_korowiow Re: Święta 22.12.12, 13:31
      Dołączamy się z Żoną do życzeń. Fajnie jest mieć takie wesołe psiaki, obserwować je, spędzać razem czas, śledzić jak się zmieniają i zmieniać się pod ich wpływem. Życzymy wszystkim wielu wspólnych radości bo co tam samochody telewizory i inne pierdoły :). Czas, czas jest ważny więc miliona ton wspólnie spędzonych chwil, nie zawsze w radości ale tez w trosce, najważniejsze, że razem.
      Wesołych Świąt i nie tylko :).
      www.youtube.com/watch?v=D0fis0qSxOs
    • mamakasia_ltd Re: Święta 23.12.12, 16:37
      Dziękujemy :-)
      Wesołych Świąt!!!
      • adzikkkkk Re: Święta 23.12.12, 19:08
        Cudownych Świąt życzymy :)
        • kami_aicha Re: Święta 24.12.12, 09:55
          wesołych, zdrowych, spokojnych, pełnych ciepła i miłości Świąt życzę Wam i Psinkom razem z moją córcią :)
    • kami_aicha Re: Święta 24.12.12, 12:53
      a to tak jeszcze z zeszłorocznego świątecznego albumu...
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3318714,2,0,.html
      Wesołych ;)
      • wilma62 Re: Święta 25.12.12, 00:04
        Ja i Emi rownież życzymy wszystkim milusinskim i ich właścicielom wspaniałych świąt i pięknych chwil każdego dnia.
        • shihmonka Re: Święta 25.12.12, 12:21
          Dołączam się do życzeń, Wszystkim życzę zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt w towarzystwie naszych pociech.

Monika
      • an3czka2 Re: Święta 25.12.12, 12:55
        Słodziutka:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka