an3czka2
05.09.13, 17:26
Ja długie miesiące karmiłam moje małe Simply i kurcze skonczyła się:(. Wróciłam z wczasów, siadam do netu i szok ...zero Simply w Polsce. Kakadu nie sprowadza, telekarma też, i musiałam poszukać czegoś nowego. Znalazłam Hiszpańską karmę Exclufsive Gosbi, jagnięcinę z ryżem, oraz na próbę z łososiem. Za wór 3 kg wyszło coś około 60 zł i 22 zł za kg z łososiem. Pierwszy raz widziałam jak moja Lila wcina karmę z rybą i robi to tak łapczywie:). Druga z jagnięciną też im pasuje i jedzą ze smakiem. Bardzo mnie to cieszy, bo z suchą zawsze po za Simply był problem. Skład ma zbliżony do Simply, żadnych zbóż i świnstw konserwujących. Dużo warzyw zawiera, oleje omega, algi i itd. a mięsa 36 %. W necie bardzo ją chwalili inni kupujący, ale można kupić tylko w dwóch miastach, ewentualnie net. Są granulki dla małych ras, oraz szczeniąt małych ras. choć ja pomyliłam worek i wzięłam dla większych, ale spokojnie dziewczyny dają radę. Fajnie że we Wrocławiu mam sklep i mogę kupić bez problemu. Teraz zobaczę jak psy ją strawią i czy będzie spokojnie jak po Simply. Napiszę za jakiś czas jakie są efekty po nowym jedzonku.
Pozdrawiam Ania.