Dodaj do ulubionych

Nowe zdjęcie

21.03.14, 20:49
może wejdzie, a może nie :) scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/s640x640/1185605_10201900557461615_1054353703_n.jpg
Ania
Obserwuj wątek
    • kamila2401 Re: Nowe zdjęcie 21.03.14, 22:28
      super ;-)
      • malgokasp59 Re: Nowe zdjęcie 22.03.14, 10:14
        Jak zwykle śliczne !
        • an3czka2 Re: Nowe zdjęcie 22.03.14, 19:06
          Dzięki dziewczyny, są po prostu takie jak wasze. Wszystkie shih są śliczne.
          Pozdrawiam Ania.
          • liliansob Re: Nowe zdjęcie 23.03.14, 02:02
            Aniu, piękne te Twoje małpeczki.
            Pozdrawiam
            Liliana
    • ib1972 Re: Nowe zdjęcie 24.03.14, 08:10
      Śliczne dzidzie i fajny kontrast jak stoją na tym zdjęciu black & white!
      Aniu napisz mi proszę kiedy Lilka dostała te przebarwienia na pyszczku czy to tylko po karmie czy z wiekiem tak się dzieje? Podejrzewam ,ze moja Lusia też będzie taka bieluśka jak Lilka i może z czasem tez dostać takie przebarwienia.ja ostatnio na FB znalazłam film instruktażowy o kosmetykach firmy IRONIC ( tak się chyba to pisze z tego co pamiętam). Jest tam w asortymencie taki proszek ( chyba szampon ) do czyszczenia brudnych plam pyszczka i nie tylko. Może coś słyszałaś na ten temat, widziałaś na wystawach psów box z tymi kosmetykami albo znasz dystrybutora w Polsce . Wszędzie szukam i nie mogę znaleźć. Pozdrawiam.
      • paulamu Re: Nowe zdjęcie 24.03.14, 11:34
        podbijam! jezeli ktos cos wie czym i jak usunac przebarwienia, zwlaszcza zacieki z oczek (juz mojemu nie lzawia a plamy oczywiscie zostaly). Moj tez mial od karmy, jak zmienilam jest ok, wloski odrosly, koncowki tylko lekko rozowe ale to do obciecia.
        • ib1972 Re: Nowe zdjęcie 24.03.14, 11:52
          Postaram się wrzucić link do strony:
          www.trueiconic-europe.com/grooming-demos.html
          Obejrzyjcie film ze sznaucerkiem.
          Pozdrawiam.
          • freespirit27 Re: Nowe zdjęcie 25.03.14, 13:09
            Widziałam film ze sznałcerkiem - efekt - moim zdaniem -taki sobie - a ile chemii na tego biedaka poszło - żaden mój pies by tego nie wytrzymał i ja też . Groomerka na filmie jest w maseczce a pies nie ... Fakt , że nie mam problemu z zaciekami - kiedyś były ale pies jadł wtedy angels eyes i po jakimś czasie wszystko zniknęło a wystarczyło , że dostał go tylko kilka razy . Może też i zmiana karmy była nie bez znaczenia ...
            an3czka2 ja tam na tym pyszczku jakichś wielkich przebarwień nie widzę i wcale bym się nie przejmowała ...
            • an3czka2 Re: Nowe zdjęcie 25.03.14, 14:04
              Racja kochanie chemii i pudru poszło co niemiara, ja z Kw śmierdzącym sama nie dałam rady i odpuściłam. Lila ma przebarwienia, ale mam to w nosie , katować psa nie będę. Hery w użyciu i spokojnie. Trochę na bank pomoże. Ważniejsze jest zdrowie i samopoczucie psa. Po co ją stresować, skoro nie miałam problemów z czyszczeniem oczu i poddawała się spokojnie przy borasolu i Hery, a po tym Kw ucieka gdzie pieprz rośnie :).Nie ma to sensu moim zdaniem.
              Pozdrawiam Ania.
      • an3czka2 Re: Nowe zdjęcie 24.03.14, 12:23
        Wiesz u mnie to było dziwnie, bo dosłownie wróciła od fryzjera i po kilku godzinach dosłownie pokazały się rude plamy przy pyszczku i oczka załazawione i z zaciekami. Nie mam pojęcia od czego się to stało. Być może na pysiu była długa sierść i nie spostrzegłam że coś się dzieje przy pysiu, ale oczy ma myte codziennie. Poprzednio mała zacieki po starterze dla szczeniąt, jak ją skarmiałam przy małych. Karmę jednak odstawiłam i wszystko zniknęło. Teraz czyszczę Hery, bo kupiłam też Kw i nie zdało egzaminu. Kw czyściło ładnie, ale tak śmierdziało że Lila uciekała jak szalona i dosłownie chciała gryźć mnie jak zobaczyła butelkę. Nie mam sumienia ją katować tym śmierdziuchem i wróciłam do Hery. Idzie to wolniej, ale trudno. Obie też mają zakraplane oczy hylożelem, to wstrzymuje łzawienie i chroni oczka. Trzeba tylko pamiętać że oko musi być idealnie czyste, zero paproszka bo to zaszkodzi wtedy, może paproch podrażnić oko. Co do karmy, to kojarzyłam to z karmą z łososiem, ale i tak nie zrezygnuje z niej, jest bardzo dobra. Trudno, będę częściej myć okolice oczu.
        Pozdrawiam Ania.
    • egeltje Re: Nowe zdjęcie 25.03.14, 00:38
      Slodkie modelki z tych Twoich suniek :). Teraz jak tu czytam o problemach z przebarwieniami ,to nareszcie doceniam zalety ciemnej twarzyczki naszego Snoopa ,haha!:)
      • an3czka2 Re: Nowe zdjęcie 25.03.14, 11:29
        Tak jak ja u Fabi, zero przebarwień, z Lilą niestety gorzej. Być może to od karmy z rybą, ale nie wyeliminuję jej, jest za dobra. Dostaje po prostu mniej.
        Pozdrawiam Ania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka