28.11.09, 12:32
Bardzo przepraszam, że zakłócam Wasz spokój, ale piszę pracę magisterską poświęconą związkom- dwukulturowym i do zakończenia badań brakuje mi jeszcze trzech osób. W związku z tym mam pytanie:
czy któraś z Was chciałaby mi pomóc i wziąć udział w moim badaniu?? Badanie polega na około godzinnej rozmowie (rozmawiam tylko z żoną- Polką, mąż nie jest potrzebny), która jest nagrywana na dyktafon (do nagrania mam dostęp tylko ja). Później spisuję rozmowę, usuwam imiona i inne rzeczy pozwalające na identyfikację rozmówcy, więc jest anonimowo. Gdyby któraś z Was miała jakieś pytania, to chętnie odpowiem. Jestem z Warszawy, ale mam również pozwolenie na rozmawianie poprzez Skype'a. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • bebe.lapin Re: Prośba 28.11.09, 12:43
      a na czym sie konkretnie koncentrujesz w badaniu, raczej na zwiazkach doroslych
      czy na wychowaniu dzieci?
      • obmyslam_swiat Re: Prośba 28.11.09, 14:22
        Hmm..., pytam o różne aspekty funkcjonowania związku (np.o spożywane potrawy,
        spędzanie świąt, język, etc.), pytam również o wychowanie dzieci, ale to jest
        jakby mniejsza kategoria. Oczywiście nie trzeba odpowiedzieć na wszystkie
        pytania, jeśli ktoś nie chce o czymś mówić, to nie musi.
        • obmyslam_swiat Re: Prośba 05.12.09, 14:54
          Bardzo proszę moderatora o skasowanie wątku. Moje ogłoszenie jest już nieaktualne :)
          Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka