azaheca 15.08.07, 17:49 Przydasie walizki zalegają przydasie kąty zawalają przydasie w szafach się kryją przydasie molom,kiedyś to spożyją Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al.1 Re: Przydasie... 16.08.07, 13:42 Ja swe przydasie Trzymam gdzie da się Jedne na ganku A inne w barku P.S. Najlepsze przydasie To trzyma się w kasie Odpowiedz Link
azaheca Re: Przydasie... 16.08.07, 13:53 Czy wszystkie przydasie pomieszczą się w kasie? ja mam duszę kolekcjonera pół chałupy mi zabiera by pomieścić te przydasie więc pustawo jest w mej kasie.. Odpowiedz Link
djapanazy Re: Przydasie... 16.08.07, 14:45 Pewnie durnostojek poustawianych masz wszędzie. I pewnie mdlejesz, jak Ci któraś z nich ubędzie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Przydasie... 16.08.07, 14:51 Ulubione mam durnostojki im potrzeba pierestrojki od dość dawna myślę o tem lecz zostawiam to na potem.. Odpowiedz Link
djapanazy Re: Przydasie... 16.08.07, 14:59 Pewnie za szkłem bibeloty, a na pieskach papiloty. Papiloty do wybaczenia, bibeloty zaś do wyrzucenia. Chyba, że to okazy muzealne. Bywają wśród nich również pozycje analne Odpowiedz Link
azaheca Re: Przydasie... 16.08.07, 15:04 Mam nawet dwie lesbijki apetyczne to są żmijki.. sporą wartość przedstawiają lecz coś długo się sprzedają ryzykowna tematyka kupiec tedy jej unika Odpowiedz Link
djapanazy Re: Przydasie... 16.08.07, 15:11 O! To Ty masz smak wyrafinowany. Więc dlaczego zajmujesz się psów fryzurami? Odpowiedz Link
azaheca Re: Przydasie... 16.08.07, 19:01 Nie pomoże sztuki żądza już nie daje to pieniądza strzyżenie jest opłacalne zajęcie też niebanalne zresztą lubię swoją pracę zrobię fryzurkę każdej pokrace.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Przydasie... 17.08.07, 12:39 Niepotrzebne przydasie usunę w najbliższym czasie bo jak nie to ze mną źle przywalą mnie przydasie i zejdę w urody krasie.. Odpowiedz Link