cymanon 20.08.07, 08:47 Na przygodę mam wielką chętkę. Już wiem, na kogo dzisiaj zarzucę wędkę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Prognoza przygody 20.08.07, 09:21 Djapanazy niech się strzeże Cymanona odwet bierze będzie piękne rogi nosił wczoraj o nie aż się prosił. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Prognoza przygody 20.08.07, 23:47 Cymanony ciągle nie ma z tą przygodą to nie ściema. Odpowiedz Link
azaheca Re: Prognoza przygody 21.08.07, 00:02 Ancymona rozpada się na postaci dwie może Dżazy nie pojawi się? ja tu widzę zmiany wszelkie prognozuję czystki wielkie Ta_co wiele_nicków_miała już na dobre nas olała to jest Gryfna_Frelka cała! Odpowiedz Link
alice0553 Re: Prognoza przygody 21.08.07, 00:18 Czas by się Mario wreszcie pojawił i się z nickami swymi rozprawił bardzo już czekam od niego wieści niech da nam temat na opowieści. Odpowiedz Link
azaheca Re: Prognoza przygody 21.08.07, 00:28 Kiełki jeża na giełdzie sprzedane te nietoperza także wyrwane w niewoli ciągle jest azaheca czy Mario w końcu wrócić obieca? wszystkie zwierzątka ostrzyżone miś z uwielbieniem patrzy na żonę bo jest przepięknie przetrymowana nowa fryzurka bardzo udana pazurki także kuszą kolorem to jest misiowej wielkim walorem aza wolność swą kupiła lecz Mariowi nie jest miła była tylko środkiem do celu przed nią przecież już było wielu! Odpowiedz Link
alice0553 Re: Prognoza przygody 21.08.07, 00:37 Myślę,że Mario się zmieni wróci i Azę doceni zarobił pieniąchy nad morzem to Suzuki kupić może. Odpowiedz Link
azaheca Re: Prognoza przygody 21.08.07, 00:48 Jak Suzuki mi zakupi to nie będzie wcale głupi będę więcej zarabiała i mu noce umilała wpadnę Suzuki tu i tam klientelę przecież mam która się nie fatyguje lecz groomera przywołuje to jest kasa całkiem spora więc do usług jestem skora.. Odpowiedz Link
djapanazy Re: Prognoza przygody 21.08.07, 03:31 Jaką Ty robisz fryzurę jamnikowi? I jaki wtedy wystawiasz rachunek klientowi? Odpowiedz Link
azaheca Re: Prognoza przygody 21.08.07, 10:50 Szorstkie jamniki się trymuje trwa to dość długo,drogo kosztuje.. Odpowiedz Link