azaheca 22.08.07, 21:09 prawie się zdecydowałam jazda próbna fajna była i me zdanie odmieniła nie wybiorę już Suzuki bo pobrałam dziś nauki.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Chevroleta dziś wybrałam 23.08.07, 10:12 Jaki model Aza kupi? Spark to nie jest pomysł głupi bo fajnie się prezentuje cena satysfakcjonuje. Odpowiedz Link
azaheca Re: Chevroleta dziś wybrałam 23.08.07, 10:36 Padło jednak na Aveo ale chyba mnie pogięło.. autko będzie czerwone bo za drogie jest zielone będzie widać mnie z daleka auto już w salonie czeka Odpowiedz Link
alice0553 Re: Chevroleta dziś wybrałam 23.08.07, 15:17 Do internetu zajrzałam Twoje autko obejrzałam świetny pomysł Azo miałaś że taki model wybrałaś dla kobiety wymarzony taki chevrolet czerwony. Odpowiedz Link
azaheca Re: Chevroleta dziś wybrałam 23.08.07, 19:45 Swoje auto oglądałam formalności załatwiałam ale w ramach atrakcji jutro Wydział Komunikacji tam kolejki są koszmarne moje myśli są więc czarne czy auto zarejestruję może zresztą zrejteruję po południu mam dwa psy musi czasu starczyć mi na spraw wszystkich załatwienie i na piesków ostrzyżenie Odpowiedz Link
alice0553 Re: Chevroleta dziś wybrałam 23.08.07, 20:24 Sprawa sfinalizowana autko ma nowego pana zakupu Ci gratuluję i przejażdżki oczekuję. Odpowiedz Link
azaheca Re: Chevroleta dziś wybrałam 23.08.07, 20:31 Auto jeszcze nie moje ale wiem na czym ja stoję jutro podpisy złożę i pod topór łeb położę.. autko rozkonserwują i na wtorek przygotują Alfę muszę sprzedać szybko a to nie jest łatwe rybko..;-(( Odpowiedz Link
alice0553 Re: Chevroleta dziś wybrałam 23.08.07, 20:46 Może poproś znajomego by pomógł dokonać tego albo Djazy coś doradzi wszak zapytać nie zawadzi. Odpowiedz Link
azaheca Re: Chevroleta dziś wybrałam 23.08.07, 20:52 Sprzedawania auta męki to nie dla mnie,wielkie dzięki bo choć model mam kultowy to do tego nie mam głowy nie lubię wybrzydzania o niższej cenie głupiego gadania.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Chevroleta dziś wybrałam 23.08.07, 21:04 Miś swych autek sprzedał kilka wystarczyła na to chwilka on na giełdę się wybierał lecz nigdy tam nie docierał bo przed wjazdem zaczepiali transakcji dokonywali. Umów Ty się z Misiem może niech w sprzedaży dopomoże w niedzielę na giełdę ruszcie i ofertę komuś złóżcie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Chevroleta dziś wybrałam 23.08.07, 21:12 Za propozycję bardzo dziękuję ale pewnie odchoruję z Misiem Alfy sprzedawanie ponad siły to zadanie!.. Mam blisko komis samochodowy jest dość długo,więc nie nowy sprzedam auto za gotówkę może im opuszczę stówkę? ponoć model ten szalenie u szpanerów w wielkiej cenie Odpowiedz Link
azaheca Re: Chevroleta dziś wybrałam 24.08.07, 17:19 Wszystko dzisiaj załatwiłam Chevroleta już nabyłam do odbioru w poniedziałek więc się przejadę nim kawałek może do Alice wpadnę niech obejrzy autko ładne Odpowiedz Link
liczili Re: Chevroleta dziś wybrałam 24.08.07, 18:15 Autko wybrałaś niczego sobie.) najważniejsze!ono ma podobać się Tobie Kobiety są właśnie przez to urocze że kupując sobie ładny wozek nie muszą chodzić do wrózek. Wybór pada najlepszy z możliwych przecież należą do istot kochliwych.) Odpowiedz Link
alice0553 Re: Chevroleta dziś wybrałam 25.08.07, 04:15 Autko czerwone dla Azy co na to powie Djazy? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Chevroleta dziś wybrałam 27.08.07, 16:56 Czy już autko odebrałaś jazdę próbną wykonałaś? Odpowiedz Link
azaheca Re: Chevroleta dziś wybrałam 27.08.07, 18:03 Alfa jest już sprzedana i ma teraz nowego pana ale pewnie będzie chryja gdy od Rudej wezmę w ryja sunia Alfę kochała swe zabawki w niej trzymała wszystko teraz w Chevrolecie świńskie ucho ma tam przecie a na kokpicie myszka czerwona twemu kotu podwędzona ciekawe jak Ruda zareaguje czy zmianę auta mi daruje? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Chevroleta dziś wybrałam 27.08.07, 18:51 Ja lubię w aucie zapach nowości on w chevrolecie Twym teraz gości może go Ruda zaakceptuje i się w tym autku dobrze poczuje. Odpowiedz Link
azaheca Re: Chevroleta dziś wybrałam 27.08.07, 21:17 Autkiem z wizytą sobie byłam prawie paliwa nie zużyłam niskie spalanie ja sobie cenię benzyna teraz droga szalenie fajnie się jeździ i bez stresu że już nie dokładam do interesu.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Chevroleta dziś wybrałam 27.08.07, 21:42 Lecz zrobić przegląd -wydatek duży gdy cię firmowa stacja obsłuży trzeba mieć wszystkie ubezpieczenia to też wydatków stan rzeczy zmienia. Odpowiedz Link
azaheca Re: Chevroleta dziś wybrałam 27.08.07, 21:52 Ty nawet nie wiesz ile buliłam w Alfę straszną kasę włożyłam drogie było ubezpieczenie bo silnik duży,to ma znaczenie także przy tankowaniu nie masz pojęcia o jej spalaniu! Chevrolet gwarancji ma trzy lata wizyta w stacji? to żadna strata.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Chevroleta dziś wybrałam 15.09.07, 21:09 Czerwone aveo bardzo promują i na salonach go pokazują może z zakupem się pospieszyłam? ale się za to alfy pozbyłam auto potrzebne jest i basta nie jeżdżę przecież tylko do miasta nowa wersja aveo jest to ma być auto świetne,the best opadła mi teraz trochę kopara za chwilę będzie ma wersja stara..;-((( moto.onet.pl/62546,1,2,0,0,0,galeria_media.html Odpowiedz Link
al.1 Re: Chevroleta dziś wybrałam 17.09.07, 15:24 azaheca napisała: ... > opadła mi teraz trochę kopara > za chwilę będzie ma wersja stara..;-((( Takie są losu koleje Niech się autu dobrze dzieje Ja tę markę polubiłem Gdy po Stanach nim jeździłem Przez brata mi pożyczany Chevy Lumina nazwany Mógł nim nawet osioł jeździć Wiele ruchów zaoszczędzić Żadnych sztuk się nie wyczynia Gdy automatyczna skrzynia ------------------------------------- Z kaktusów najbardziej lubię tequilę Odpowiedz Link